Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar kısmet olursa yazın nişanlanıyorum fakat aramızda 15 16 saatlik bir mesafe var . Bu durumda gelenleri nerede ağırlayacağımızı düsünüyorum kalıcı olarak gelicekler bir kaç gün . Fikirlerinize ihtiyacım var
Biz otelde ağırlamıştık.
Arada resmiyet olduğu için her iki taraf için de böylesi daha rahat oluyor![]()
aynı sorun bende de var canım :) aılecek mı gelcekler yoksa yakın akrabalar falanda var mı? Ben dayımlarıma abıme falan paylastırcam artık bırkac kısıde bızde kalır :) Bırde gızlı degılse nereden nereye gelcekler? :)
Bence akrabalarda paylaştırılmaları daha mantıklı.Sonradan şu laf çok döner 'EL GİBİ otel köşelerine attılar bizi o kadar yoldan geldik'.Toplumumuzda bi canayakınlık samimilik olduğundan otel bizlere biraz ters kaçıyor bana göre.İstanbul,Ankaranın merkezinde oturan arkadaşlar için olabilir ama daha küçük yerler için oteller fazla resmi kalıyor sanki(alışkanlık meselesi).
Hem otel de uzakmış hiiç gerek yok.Kayınvalide,kayınpeder sizde kalır samimi ortam olur,evin durumuna göre belki bir kaç kişi daha kalabilir,öbürleri de dağıtılır bence.
Hem belki iki ailenin konuşacakları bi takım mevzular olur
Rahatlik konusunu siz daha iyi bilirsiniz tabiiki geldiklerinde kalacklari eve gore degisir.Cok kalabaliksa bilemem,acikcasi akrabalari da bilemem ama ben asil ailenin sizde kalmasindan yanayim.Teklif sunsaniz diycem ama garip olabilir o da...Zor isler bunlar onu anladim![]()
aynı sorun bende de var canım :) aılecek mı gelcekler yoksa yakın akrabalar falanda var mı? Ben dayımlarıma abıme falan paylastırcam artık bırkac kısıde bızde kalır :) Bırde gızlı degılse nereden nereye gelcekler? :)
Kesinlikle oteli düsünüyorum ama ailemin durumu uygun değil akrabalarımız biraz gariptir bizim ne yapsam bilemedim simdi ben :/ düşünüp duruyorum
Arkadaşlar kısmet olursa yazın nişanlanıyorum fakat aramızda 15 16 saatlik bir mesafe var . Bu durumda gelenleri nerede ağırlayacağımızı düsünüyorum kalıcı olarak gelicekler bir kaç gün . Fikirlerinize ihtiyacım var