- 3 Kasım 2010
- 391
- 198
- 323
- Konu Sahibi dolunay229
-
Kendi duygularindan ve karsindakinden emin degilsen baslama bile, bak sana acik ve net soyluyorum. Yipranirsin falan falan..
Yurekten baglaninca her nerede oldugu fark etmiyor. Bunu kendin dusunmelisin,duygu yogunluguna gore hareket et. Gercekten zor cunku.
Ayni ülke sinirlari icerisinde oldugun sürece kusura bakma ama uzakliktan bahsetme lütfen.. Insanlar ayri ülkelerde oldugu halde yillarca birbirini sevebiliyorken senin bu kaygin bana biraz anlamsiz geldi. Ha bu söyledigim gercekten seviyorsan gecerli tabi. Yoksa kim katlanir öyle bi hasrete..
Bir bak eğer şimdi olmasa bile ileride ortak bir ilde hayatları birleştirebilme, yada sen veya o birbirinizin şehrine yerleşebilecek durumda iseniz neden olmasın?
Zor bir durum ama imkansiz degil..telefon,mesaj,goruntulu konusma,zaten insan sevdikten sonra ne kadar uzak olursa olsun en kotu ayda bir gelir sevdigini gormeye..ben esimin beni gormek icin on saatlik yola geceden cikip,sabahina yanimda olup,ayni gun aksami gittigini bilirim...ogrencilik zamanlarimiz tabi...sartlar boylesine elveriyordu ancak..
Bende olaya dalayım Kıbrıstayım sevdiceğim Ankarada sen düşün.. 14 şubattan bu yana yüzüne kokusuna hasretin. Üstelik 2 sene boyunca hergün yanyana dizdizeydik benim yaşadığımı düşün canım. Üstelik bizim her saat telefonda görüşme gibi bir şansımız da yok kamerada çok çok nadir. Evet zor oluyor ama insan bi şekilde alışıyor. Eski anılarımızı düşünüyorum hayal kuruyorum öyle geçiyor zaman ama kavuşmama 18 gün kaldı onun heyecanıyla dayanıyorum şu an. Kendime aşk takvimi yaptm her geçen günü kalp içine alıyorum bi şekilde günler geçiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?