uzak mesafeler...

Amin canım tüm sevenler kavuşur inşallah

Farklı Şehirler de İlişki Yürütmek,Evlilik Bana Göre Çok Zor

Nişanı,Kınası,Düğünü Ayrı Bir Sorun Hiç Bilmediğin Bir Yere Gelin Gitmek Apayrı Konu

Sen Daha Yolun Başındasın,Tutkulu Bir Sevgi Yok Belli Boşver Derim

Ben esimi toplasan yuz yuze bi 20 dk anca gormusumdur.yurtdisindaydi cunku.internet telefon vs araciligi ile gorustuk.1 yilin sonunda da evlendik.kac yillik evliyim ve suan 2.ye hamileyim
Yurtdisinda zor oldu mu peki?Alistin mi kolay... Ben cesaret edip gidemedim.Sevdigim biriyle
evlilik icin son sansimdi belki.

Bazı yorumları hayretle okudum, ortada başlamış bir ilişki, sonradan ayrı düşme ya da büyük bir aşk yok ki konu sahibi mesafenin dert olmayacağı konusunda yüreklendirilmiş, kendi aşk masalını anlatanlar olmuş , tuhaf, aralarında bir yaşanmışlık yok ki tanımadığı adamla uğraşsın, uzaklığı sineye çeksin.

Elbette iki tarafta da güçlü duygular varsa teknolojinin bu kadar geliştiği bir çağda mesafe dert edilmez.

Ama sıfırdan başlayacaklar için uzak mesafe ciddi bir sıkıntı, bir arada olamamayı, herkesin sevdiği yanındayken tek takılmayı, uzayan ve bazen de sonuçlanamayan tartışmaları göze almak için güçlü bir bağ lazım.

Yani yeni tanımaya başladığınız, mesafeler yüzünden iletişim sorunu yüksek ihtimalken bir de üstüne pek de ilgili olmayan biriyle ilişki değil zaman kaybı yaşanır.

Bende sizin yorumunuzu hayretle okudum. Sıfırdan başlayacaklar ve belkide mesafeler sayesinde ilişkileri daha da güçlenecek. Bu yaşanmadan bilinmez. Çevremde çok tanıdığım var ve şu an evliler gayet de mutlular. Aşık olmak için bu engel değildir çünkü aşk mantığa bakmaz.

Yurtdisinda zor oldu mu peki?Alistin mi kolay... Ben cesaret edip gidemedim.Sevdigim biriyle
evlilik icin son sansimdi belki.
O senin kismetin olsaydi agzin dilin baglanir giderdin zaten canim.
Ben hicbirzaman yurt disi istemedim.buyuk konusmak mi artik kader mi bilemiyorum esimle tanisinca hayir diyemedim.tabi ki zorluklari oldu.Ama cok sukur ki esim iyi bi insan cikti.simdi donup geriye baktigimda ne cesaret le evlenip gelmisim buralara diyorum.
Ama uzulme hakkinda hayirlisi demek ki boyleymis.

Hayret edilecek bir şey yok aslında.

Arkadaş ısrarıyla başlamış, adamın pek de ilgili olup çaba göstermediği bir ilişkiye neden başlasın?

Sanki ortada masalsı bir durum var da aşkta mantık aranmaz sloganlı dizilere bağlamışsınız, büyük bir aşkla başlayıp mesafeler yüzünden her istediğinde sevdiğiyle bir araya gelemeyenler var, neden sıfırdan üstelik araya mesafe girince iletişimi seyrelten bir adamla uğraşsın, mantığı kaybettirecek kadar güçlü duyguyu hissettiren adam nerde bu hikayede, erkek mi kalmadı da dibini görmediği kuyuya dalsın?

Uzak mesafeyi ben çok iyi bilirim, kilometrelere rağmen yanımda hissettiğim harika bir adam var ama arkadaş vasıtasıyla tanıştığı, özel bir hayranlık beslemediği ve yine tekrarlıyorum araya mesafe girince üstüne düşeni en iyi şekilde yapmayan bir adamla ilişki tavsiye etmem hemcinsime.

Yani aşkta mantık aranmaz duygusallığına girmiyor adam, öyle olsa biz de devam et diyeceğiz, adam aralarındaki durumu sizin tavsiye verirkenki hevesiniz kadar bile sahiplenmemiş anlayacağınız.

Kendi ask masalimizi illa bu kisiyle biseyler yasasin diye anlatmadim.eger burda kastettiginiz kisilerden biri de bensem.uzak mesafe de ask yasayanlar oldu mu diye sormus konu sahibi bende yasadigimi anlattim.illa gitsin cabalasin diye degil.

Ayrica o cok guclu duygular da bi gun de olacak bisey degil.yasamadan bilinmez

Konu sahibi hoşlanmış ayrıca bir ilişkiye başlamayı düşünüyorlar ve beyefendi mesafelerden dolay korkmuş olabilir. Hepimiz korkmadık mı zaten ayrı kalacağımızı öğrendiğimizde.

Kendi ask masalimizi illa bu kisiyle biseyler yasasin diye anlatmadim.eger burda kastettiginiz kisilerden biri de bensem.uzak mesafe de ask yasayanlar oldu mu diye sormus konu sahibi bende yasadigimi anlattim.illa gitsin cabalasin diye degil.

Siz de olabilirsiniz evet kim ne yazdı diye tek tek bakmadım.

Ben de uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum ana bizim özelimizde ne yaşadığımızdan ziyade...

. böyle uzaktan biriyle böyle şeyler yaşayan var mı? sizce yürür mü? lütfen yardım edin.

Demiş konu sahibi.

Yani sıfırdan başlamış, havadan sudan konuşan bir adamla bir ilişkiye başlayan biri var mı diye sormuş.

Bu vesileyle tekrar etmiş olayım, sevgili konu sahibi...

Derin duygular hissedenler, buna layık oldugunu hissettirenlerle çıksın bu yola.

Kolay bir şey değil, ben olumlu bir örnek yaşamama rağmen sıcak bakmadım yazdıklarınızdan hareketle durumunuza.

Konu sahibi hoşlanmış ayrıca bir ilişkiye başlamayı düşünüyorlar ve beyefendi mesafelerden dolay korkmuş olabilir. Hepimiz korkmadık mı zaten ayrı kalacağımızı öğrendiğimizde.

Evet, biz de korktuk ama sevdiğimiz adamlar korkulacak bir şey olmadığını gösterdi.

Demek istediğiniz bunun zaman alacağı ise konu sahibiyle hemfikiriz yani buna da cevap vermiş zaten, buyurun.

Herkese mutluluklar dileyelim o zaman.

Bunu konu sahibide hissedemez karşıdaki beyefendinin duyguları sonuçta belki hoşlandı fakat mesafelerden dolayı bunu göstermek istemedi olmayacağını düşündü . Bencede herşeyin hayırlısı olsun.

Bunu konu sahibide hissedemez karşıdaki beyefendinin duyguları sonuçta belki hoşlandı fakat mesafelerden dolayı bunu göstermek istemedi olmayacağını düşündü . Bencede herşeyin hayırlısı olsun.

Mesele o işte, konu sahibi oradan oraya yeni tanıdığı adamın duygularını hissedemez, adam hissettirecek gerçekten istiyorsa, zaten konu sahibine olmayacağını düşündürmüş bile.

O kadar zorluğa katlanacak, herkes sevdiğiyle beraberken acı tatlı anlarda ona cep telefonundan daha yakın olamayacak, ilk mesajımdan beri buna değen biri olsun dedim yani şu durumda karşısında soru işareti oluşturacak değil onu yüreklendirecek bir adam mutlu edebilir konu sahibini.

Mesafelerden gözü korktuğu her halinden belli bir adamla maceraya lüzum yok, hayırlısı olmuş.

Ben aşkta huzura çok önem veririm, aslında hayatın tamamında o yüzden henüz ilişkileri başlamadığı ve arada bir yaşanmışlık olmadığı için bu kadar temassızlık olan bir maceraya bulaşmamasını önerdim konu sahibine, niyetimiz aynı, ikimiz de kendimizce olumlu tavsiyeler veriyoruz hemcinsimiz mutlu olsun diye.

Size de ilişkinizde mutluluklar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…