a.s.WOWWWWW gercektende bravo ben bir iki yillik uzaklik iliskiyi oldururmu derken sizden 7 yil ve boyle guzel bir iliskiden soz etmissin>gercektende taktir edilmiyecek ve ozenilmiyecek bir iliski deyil Allah agzinizin tadini bozmasin.Umarim sonsuza deyin boyle olur.Peki size bir sorum var arkadasim bu 7 yilda neler yasadiniz tam olarak yani su an canli sahit var karsimda cok merak ediyorum iyi gunleri kotu gunleri ne hissettiginizi yasamis biri olarak .Sakin yanlis anlama ozellerin vardir mutlaka anlatmak istemessen sakin anlatma ozelinde kalsin ama ben burda sadece fikir olarak deyil gercekte bunu yasamis arkadaslarimizdan duymak istiyorum .Bu konu aslinda gercekte boyle bir iliski yasayan ve hissettikleri yararlari zararlari bize verdigi guzellikleri yada cirkinlikleri yani gercek neyse bunu gercektende yasamis olanin daha iyi fikir sahibi olduguna inanaraktan sadece rica ediyorum anlatmak istersen eger canim okish:)) ve bu arada ilgin ve destegin icin cok cok tesekkur ederim .
şöyle anlatmaya çalışayım. birleşmemiz mucize gibiydi o nedenle kıymetimizi iyi bildik. ilk yıl, aşıksın deli gibi o nedenle görmedende birbirimizi rahatlıkla yürüdü ilişki. güven tam, kavga yok, aşk tam. ama ondan sonraki yıllar alışmışlıklar başladı. bir ilişkide 2 tarafında huyunu kavramak çok önemli. benim erkek arkadaşım son derece asabi, dediğim dedik biiridir. normalde bende öyleyim ama bu ilişkide alttan alması gereken ben oldum. uzaktaydık ama o bu uzaklığı kaldıramadı. yanımdaki diğer insanları kıskandı. bende onu kıskanıyordum elbet ama o beni bıraktı. 1 yılımızböyle ayrı geçti. sonra allah büyük işte yeniden birleştik. bu sefer kıymetimizi daha iyi anladık. hep derim, kıymetin anlanması için 1 kere onu kaybetmelisin diye.
o gün bugündür farkettik ki, yanyana ounca hiç sorun yok ama ayrı olunca tüm sorunlar tepemizde, küsüncede çok uzun konuşmayız. anlayacağın ite kaka bugünlere geldik. çok gezdik, çok eğlendik, birbirimize hem kardeş, hem arkadaş, hem sevgili olduk. sadece canımdı, aşkımdı değil her meselemizi paylaştık, yardım ettik vs. yanyana gelince o sevgi ilk günkü halimiz gibi. şimdi askerde mesela ve ben bu duruma çok alıştığım için o kadar koymuyor. güven meselesinde ise ben seni aldattım bile desek inanmayız, güleriz. birbirimizi iyi tanıyoruz sanırım. ama dediğim gibi görüşememenin verdiği tartışmar devam ediyor ve bu nedenle ne olacağımız belli değil herkes gibi. :) şimdilik aklıma gelenler bunlar.