- 23 Haziran 2018
- 334
- 189
- 18
Herkesee merhaba benim 5 aydır süren bir ilişkim vardı kısa zamanda olmasına ragmen çok şey yasadıkk güçlü bağlandık sağlam duygularla başladık diyebilirim. Ama sorun su ki ben bu sene mezun oldum üniversiteden ve mezun olmama bir ay kala tanıştık iki ay beraber onla gecen süre iki ay evde ailemin yanında gecen süre toplam bes aya yakın. Ama imkansız ve arada mesafe olan bi ilişkiydi kendisi yakışıklıı cok iyi biri kendisi uzaktan ilişkiyi yürütürken benden daha iyidii hayal kurardık yüksek lisans için gelcem atanıp gelcem vs diye ben cok kuruntulanıyorum diye işyeri kamerasının görüntülerinin olduğu programıı verdi şifresini verdii gün içinde girip bakyodum ve dün bi kızz mini etekli güzel bi şeyy bu sevgilimee bakıp konuşuyo kasaya yaslanmalarr felan benimki oralı değil ama kan beynime sıcradıı bugun ayrıldım uzagındayımm bunları gördükçe düşündükçee elim kolum baglı caresiz hissedyorum dedim ve bitirdimm. Şunuda ekliyim evlenmemiz imkansız gibi bi şeydi üstüne benim tekrar onun yanınaa gidebilmem bi iki seneyi bulacaktıı onun en ufak yanlışı olmadı ama bu düşüncelerle bu kadar uzaklıktaa dayanamam diye bitirdim doğrumu yaptım bilemiyorum fikirlerinize ihtyacım var