Uzak ve imkansız ilişki..

Ben anlamıyorum niye evlilik odaklısın. Evliliği bir son gibi görüyorsunuz bana göre kendinize edecegınız en büyük kötülük bu düşünce tarzı. Belki sizi çok mutlu edecek çok iyi zaman gecirecegınız kalıtelı zaman gecırecegınız bir fırsatı kaçırdınız
Çünkü aynı evin içinde aynı hayatı paylaasamadıktan sonra bu kadar emek fedakarlık değermii sırf sevdiğimm insan için

İyi yapmişsiniz. Yakin zamanda benzer olmasa da ayni duyguyu ben yaşadim. 8 sene evel daha 20 li 22 li yaslardayken 1 ay ciktigim bir cocuk olmustu. Askimiz kisa surdu ve baska sehire tayin olmustu. Yogun duygular yasamama ragmen her sey yarim kalmisti. Vee onca sene sonra sosyal medyada karsima cikti. Evlenmis oglu olmus ve bosanma asamasinsaymis. Konustuk biraz o yaslarimiza geri donup o gunleri yad ettik ve yuzyuze gorusmeye karar verdik ve gorustuk. Ve ben ona bir kez daha asik oldum keske gormeseydim. Zaman ona cok sey katmis 34 lu yaslarda daha da yakisikli bir adam oluvermis. Neden nicinler beni bitirdi neden boyle oldu evlendigi kisi onu maddi manevi somurmis uzerine bide boynuzlamis. Ayni sehirde olsak devam ederdim onjn icin her seyide yapardim ama izmir istanbul iliskisi cok zor kaldi ki kadinla cekismeli bosanma velayet davasi oldugundan bosanmasi 2 seneyi bile bulabilirmis. Cok uZgunum :KK43: sende kendi adina uzulme uzak mesafe iliskisi gercekten olmuyor insan yaninda istiyor sarilmak dokunmak istiyor. Hayirlisi hakkimizda:KK43:
İştee benimm düşündüğüm üzüldüğümdee bu kadermii şansmıı bilemyorumm kimi sevdysemm yakında başlayıp uzak oldularr ben soğumam asla ama bi erkeği uzaktan tutmakta zot insan yetmediğini düşğnüyo hep kuruntuu şu cevaba okadar mutlu oldum ki

Eşim sağlıkçı, isini yaparken kadinlara, uzerinizde metal kalmasin kabindeki formayi giyebilirsiniz diyor. hastalarda sutyenlerini cikarip ustune forma giymesi gerekirken hala ciplak sekilde çıkıyorlar. Napiyim bosaniyim mi yani? Biraz bahane olmuş sizinki.
Ama eşinizin işi bu ve eşim diyorsunuz bizde evlilikte olmayacakk devam ettirmek ne kadar mantıklii diye sormak istemiştim konu sadece kıskançlık değil

Hayir madem evliliginiz imkansiz, uzak iliski mantiksiz geliyo adama duzgun bi aciklama yapip bitirseydiniz
Adamin bildigi ayrilik sebebi dukkana mini etekli kiz gelmesi. Asil sebebi bilseydi bari sizi iyi hatirlardi en azindan, mini etekli kiz geldi diye sacma sapan bi ayrilik bahanesi bilmezdi.
Hayırr mesele kıskançlık değil ben bu adamla aynı şehirde iki ay yaşadımm hiç böyle bi şey olmadı benim meselem uzakta olduğum için kavuşmamızın zor ve imkansız olduğunu bildiğim için oşmayan şeylere kuruntulanmam ve bu beni kötü etklyo ssdece bunu izah etmeye calıstım

Özgüveniniz mi yok nedir?
Adama bi de tasma taksaydiniz keske, kameradan izlemek ve bunun icin ayrilmak nedir!

Özgüveniniz mi yok nedir?
Adama bi de tasma taksaydiniz keske, kameradan izlemek ve bunun icin ayrilmak nedir!
Benim ayrılma sebebim kıskançlık değil ben bı adamla aynı şehirde iki ay yasadım ama öyle bi şey hissetmedim talepte etmedim. Ama şimdi uzağız ve iki üç sene uzaktan bi ilişki yürütme olcakk ve brn şimdiden uzak olduğum için kafamda çeşitli şeyler var çünkü daha önce yürüttüğğm uzaktan ilişkimdee zamanla soğuduk koptuk ve baskasına aşık oldu ızaktan olunca bunda da böyle olur diye korkuyorum sadece. Mesele sadece kıskançlık değil yanyanayken kıskanmyodum bile

İlla evlenmek zorunda mısınız yani allah allah daha beş ay olmuş çıkalı hemen evlilik imkansız bilmem ne diyorsunuz.

Uzaktan iliskilerde ay yok olmicak yapamicam gibi dusunceler cok normal. 2 3 yil uzaktan iliski yuruttuk ve simdi evliyiz cok sukur. Evlenmeniz neden imkansiz? Coook buyuk engeller yok ise biraz daha deneyip daha sonra ilerisi icin bir adim atabilirdiniz. Sonu mutlu evlilikle biten uzak iliski ornekleri cok fazla ben de dahil olmak uzere.

Biz kadar imkansız olamazsınız. Din, siyaset, yemek, adetler, aileler ve daha aklıma gelmeyen birçok konuda düşünceleri hiç ama hiç uymayan iki insan olarak tam beşinci yıl dönümünden üç ay sonra evlenme kararı alıp toplamda altı ay içinde evlendik. Aramızdaki 900 km mesafeye inat her an birbirimize çok yakındık. Sürdürmek isteyene sebep çok, ayrılmak isteyene bahane çok. Bir mesajda sormuşsun 2-3 yıl beklemeli miyim diye. Az önce eşim büyüyen karnıma masaj yaparak kızımızla konuşa konuşa nemlendirici sürdü ve işine gitti. Bence değil beş yıl, onbeş yıl beklesem değermiş.

Neden yazık dediniz?

yazik adama esir gibi. güven yoksa neden iliski. yapmak isteyen burnumuzun dipinde her halti yio. ayni evde yasayip neler yapanlar var kadinlarin ruhu duymuyor.

yazik size, güvensizlikte ettginiz kendinize eziyet

Bir şey sorabilir miyim ? Kadın mini etekli olmasaydı da bitirecek miydiniz ? Yani bir kız gelmiş işte mini etekli sarışın vs vs bunlara ne gerek var ki ?

Siz zaten o ad
Herkesee merhaba benim 5 aydır süren bir ilişkim vardı kısa zamanda olmasına ragmen çok şey yasadıkk güçlü bağlandık sağlam duygularla başladık diyebilirim. Ama sorun su ki ben bu sene mezun oldum üniversiteden ve mezun olmama bir ay kala tanıştık iki ay beraber onla gecen süre iki ay evde ailemin yanında gecen süre toplam bes aya yakın. Ama imkansız ve arada mesafe olan bi ilişkiydi kendisi yakışıklıı cok iyi biri kendisi uzaktan ilişkiyi yürütürken benden daha iyidii hayal kurardık yüksek lisans için gelcem atanıp gelcem vs diye ben cok kuruntulanıyorum diye işyeri kamerasının görüntülerinin olduğu programıı verdi şifresini verdii gün içinde girip bakyodum ve dün bi kızz mini etekli güzel bi şeyy bu sevgilimee bakıp konuşuyo kasaya yaslanmalarr felan benimki oralı değil ama kan beynime sıcradıı bugun ayrıldım uzagındayımm bunları gördükçe düşündükçee elim kolum baglı caresiz hissedyorum dedim ve bitirdimm. Şunuda ekliyim evlenmemiz imkansız gibi bi şeydi üstüne benim tekrar onun yanınaa gidebilmem bi iki seneyi bulacaktıı onun en ufak yanlışı olmadı ama bu düşüncelerle bu kadar uzaklıktaa dayanamam diye bitirdim doğrumu yaptım bilemiyorum fikirlerinize ihtyacım var

Bir şey sorabilir miyim ? Kadın mini etekli olmasaydı da bitirecek miydiniz ? Yani bir kız gelmiş işte mini etekli , güzel vs vs bunlara ne gerek var ki ? Kız kapalı , çirkin olsaydı ayrılmayacak mıydınız ?

Siz zaten o adam sizinle evlenmeyeceği veya evlenemeyeceği için ayrıldınız.

Sen 23 o 35.imkansizda aşk.adam evli olabilirmi? Evli olmasa bile yaş farkı çok fazla ve uzaklıkta var.icine sinmeyen durumlarda var.bence bitirmekle iyi yapmışsın

Yas farki cokmus: ( cok sacma bi sekilde bitmis ayrica..uzak iliski zordur tabii..bu kadarcik seyi neden kiskandin? Adam zaten yapiyosa yapiyodur kameraya gerek var mi?

Uzaktan iliskilerde ay yok olmicak yapamicam gibi dusunceler cok normal. 2 3 yil uzaktan iliski yuruttuk ve simdi evliyiz cok sukur. Evlenmeniz neden imkansiz? Coook buyuk engeller yok ise biraz daha deneyip daha sonra ilerisi icin bir adim atabilirdiniz. Sonu mutlu evlilikle biten uzak iliski ornekleri cok fazla ben de dahil olmak uzere.
İştee bizde evlilikk imkansız bu yüzden insanın hevesi şefki kaçıyo biraz. Sevgi var ama her şey sevgi mi uzaktan kuru kuru sevmekk yanında hiçbi zaman olamayacagını bilmekk bunlarıı bilmek ve öyle yaşamak ne kadar mantıklı ya da mantıksızmı

Back
X