Uzak ve imkansız ilişki..

Madem bu kadar her şey imkansız hiç başlamasaydınız keşke.

Yorumlarda hep imkansız falan demişsiniz demekki ayrılığı kafaya koymuşsunuz buda bahanesi olmuş.
Şimdi burda kim ne dese anlamı yok bitmiş zaten.

unnamed (1).webp

boşanmış çocuklu yaşı büyük mezhep farkıyla birlikte ailemin asla tasvip etmeyeceği bir ilişki ama işte sevince insan bırakamıyo başta
hem uzaksınız , hem evlenıp ayrılmıs cocuklu , artı evlenemeyeceksınız o zaman neden devam ettırme geregı duyuyorsunuz bu ısı anlamadım.. sevgı herseyı cozmuyor malesef.

hem uzaksınız , hem evlenıp ayrılmıs cocuklu , artı evlenemeyeceksınız o zaman neden devam ettırme geregı duyuyorsunuz bu ısı anlamadım.. sevgı herseyı cozmuyor malesef.
aslında hata devam ettirmede değil başlangıçta hayır diyemiyor insan düşünüyo merakediyo konuşmak istyo görmek istyo derken ipin ucu gidiyo başta yok diyemediğimz için böyle oldu ama yinede değermii evlenmesemde sevdiğim güvendiğim insanın peşinden gitmelimiyim burda aklım karışık tek

aslında hata devam ettirmede değil başlangıçta hayır diyemiyor insan düşünüyo merakediyo konuşmak istyo görmek istyo derken ipin ucu gidiyo başta yok diyemediğimz için böyle oldu ama yinede değermii evlenmesemde sevdiğim güvendiğim insanın peşinden gitmelimiyim burda aklım karışık tek
gıtmemelısın ıste sorun burda baslıyor ... 22 yasındasın sevdıgın ve zaman gecırebılecegın bırının yanında olacagına sureklı yanlız kalacaksın bu sekılde neden pekı ? sımdı sevıyorum dıyorsun ama bır zaman sonra guleceksın bosuna uzulmusum dıyeceksın bu gunlerıne

gıtmemelısın ıste sorun burda baslıyor ... 22 yasındasın sevdıgın ve zaman gecırebılecegın bırının yanında olacagına sureklı yanlız kalacaksın bu sekılde neden pekı ? sımdı sevıyorum dıyorsun ama bır zaman sonra guleceksın bosuna uzulmusum dıyeceksın bu gunlerıne
doğruu haklısınız ..

Bi yerde evett uzakta evlenmeden ne kadwr sürdürebiliriz diye tereddütlerim vardıı ama uğraşmalımıydım yoksa bitirmelimiydim bunda arada kaldım sadrce
Aşka engel olmaz uzaklar bence daha bir özlem olur

Hayir madem evliliginiz imkansiz, uzak iliski mantiksiz geliyo adama duzgun bi aciklama yapip bitirseydiniz
Adamin bildigi ayrilik sebebi dukkana mini etekli kiz gelmesi. Asil sebebi bilseydi bari sizi iyi hatirlardi en azindan, mini etekli kiz geldi diye sacma sapan bi ayrilik bahanesi bilmezdi.

boşanmış çocuklu yaşı büyük mezhep farkıyla birlikte ailemin asla tasvip etmeyeceği bir ilişki ama işte sevince insan bırakamıyo başta
Yaşı büyük falan değil. Yaratılıştan ötürü erkeklerde 35 yaş hayatının henüz yukarı ivme kazandığı zamanlardır, tarihde bu hep böyle olmuştur. Erkek 30 dan sonra yükselişe geçer. Tabi günümüzde genele bakarsak insanlar bütün gün oturup yattığı kendine bakmadığı için 40'a doğru çökmeye başlıyor. Kendine bakacaksın yani bunun çözümü bu.
Çocuk meselesine gelince, burada çocuğu olan bekar bir kadın konu açıp biriyle bereberim ve çocuğumu kendi evladı gibi görüyor deyince herkesde destekliyor. Ama çocuğu olan erkek olunca aman olmazda olmaz deniliyor... Neden acaba?
Son olarak İslam'da mezhep farklılığı diye bişey yoktur. Bütün mezhepler sonradan ortaya çıkmıştır. Uydurmadır. Allah'a ve peygamberine inanan herkes Müslümandır.
Tabi bunlar evlilik için gerekçe değil. Ailede makul şekilde razı olmalı.
Allah hakkında hayırlısını versin.

Bana saçma geldi bu sebeo ama uzaktan yürümezdi zordu. Zaten bitiröek için sebep aramışsın bence

Öncelikle aranızda güven yokmuş diye düşünüyorum. Olsa açıp o görüntüleri izlemezdiniz. Eşimle 3 yıl uzak mesafe ilişkisi yaşadık ve bir kere bile ‘acaba bir şey yapıyor mu’ diye gelmedi aklıma. Bence iyi olmuş, ilişki ilerledikçe birbirinizi bunaltırdınız gibi geldi bana.

Eşim sağlıkçı, isini yaparken kadinlara, uzerinizde metal kalmasin kabindeki formayi giyebilirsiniz diyor. hastalarda sutyenlerini cikarip ustune forma giymesi gerekirken hala ciplak sekilde çıkıyorlar. Napiyim bosaniyim mi yani? Biraz bahane olmuş sizinki.

Eşim sağlıkçı, isini yaparken kadinlara, uzerinizde metal kalmasin kabindeki formayi giyebilirsiniz diyor. hastalarda sutyenlerini cikarip ustune forma giymesi gerekirken hala ciplak sekilde çıkıyorlar. Napiyim bosaniyim mi yani? Biraz bahane olmuş sizinki.
Buarada bizde ayri şehirlerdeydik sevgiliyken.

İyi yapmişsiniz. Yakin zamanda benzer olmasa da ayni duyguyu ben yaşadim. 8 sene evel daha 20 li 22 li yaslardayken 1 ay ciktigim bir cocuk olmustu. Askimiz kisa surdu ve baska sehire tayin olmustu. Yogun duygular yasamama ragmen her sey yarim kalmisti. Vee onca sene sonra sosyal medyada karsima cikti. Evlenmis oglu olmus ve bosanma asamasinsaymis. Konustuk biraz o yaslarimiza geri donup o gunleri yad ettik ve yuzyuze gorusmeye karar verdik ve gorustuk. Ve ben ona bir kez daha asik oldum keske gormeseydim. Zaman ona cok sey katmis 34 lu yaslarda daha da yakisikli bir adam oluvermis. Neden nicinler beni bitirdi neden boyle oldu evlendigi kisi onu maddi manevi somurmis uzerine bide boynuzlamis. Ayni sehirde olsak devam ederdim onjn icin her seyide yapardim ama izmir istanbul iliskisi cok zor kaldi ki kadinla cekismeli bosanma velayet davasi oldugundan bosanmasi 2 seneyi bile bulabilirmis. Cok uZgunum :( sende kendi adina uzulme uzak mesafe iliskisi gercekten olmuyor insan yaninda istiyor sarilmak dokunmak istiyor. Hayirlisi hakkimizda:(

Ama sonu evlilik olmayacakk ve bi daha aynı şehirde yaşama sansımızın düşük olacagı bi ilişkiden bahsedyorum yinede değermi diye sordum
Ben anlamıyorum niye evlilik odaklısın. Evliliği bir son gibi görüyorsunuz bana göre kendinize edecegınız en büyük kötülük bu düşünce tarzı. Belki sizi çok mutlu edecek çok iyi zaman gecirecegınız kalıtelı zaman gecırecegınız bir fırsatı kaçırdınız

Back
X