- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
Sanki 'evet evli' der gibi 'hayır değil' dedinizhayır değil

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki 'evet evli' der gibi 'hayır değil' dedinizhayır değil
hiç güleceğim yoktu
boşanmış çocuklu yaşı büyük mezhep farkıyla birlikte ailemin asla tasvip etmeyeceği bir ilişki ama işte sevince insan bırakamıyo baştaSanki 'evet evli' der gibi 'hayır değil' dediniz![]()
hem uzaksınız , hem evlenıp ayrılmıs cocuklu , artı evlenemeyeceksınız o zaman neden devam ettırme geregı duyuyorsunuz bu ısı anlamadım.. sevgı herseyı cozmuyor malesef.boşanmış çocuklu yaşı büyük mezhep farkıyla birlikte ailemin asla tasvip etmeyeceği bir ilişki ama işte sevince insan bırakamıyo başta
aslında hata devam ettirmede değil başlangıçta hayır diyemiyor insan düşünüyo merakediyo konuşmak istyo görmek istyo derken ipin ucu gidiyo başta yok diyemediğimz için böyle oldu ama yinede değermii evlenmesemde sevdiğim güvendiğim insanın peşinden gitmelimiyim burda aklım karışık tekhem uzaksınız , hem evlenıp ayrılmıs cocuklu , artı evlenemeyeceksınız o zaman neden devam ettırme geregı duyuyorsunuz bu ısı anlamadım.. sevgı herseyı cozmuyor malesef.
gıtmemelısın ıste sorun burda baslıyor ... 22 yasındasın sevdıgın ve zaman gecırebılecegın bırının yanında olacagına sureklı yanlız kalacaksın bu sekılde neden pekı ? sımdı sevıyorum dıyorsun ama bır zaman sonra guleceksın bosuna uzulmusum dıyeceksın bu gunlerıneaslında hata devam ettirmede değil başlangıçta hayır diyemiyor insan düşünüyo merakediyo konuşmak istyo görmek istyo derken ipin ucu gidiyo başta yok diyemediğimz için böyle oldu ama yinede değermii evlenmesemde sevdiğim güvendiğim insanın peşinden gitmelimiyim burda aklım karışık tek
doğruu haklısınız ..gıtmemelısın ıste sorun burda baslıyor ... 22 yasındasın sevdıgın ve zaman gecırebılecegın bırının yanında olacagına sureklı yanlız kalacaksın bu sekılde neden pekı ? sımdı sevıyorum dıyorsun ama bır zaman sonra guleceksın bosuna uzulmusum dıyeceksın bu gunlerıne
Aşka engel olmaz uzaklar bence daha bir özlem olurBi yerde evett uzakta evlenmeden ne kadwr sürdürebiliriz diye tereddütlerim vardıı ama uğraşmalımıydım yoksa bitirmelimiydim bunda arada kaldım sadrce
Yaşı büyük falan değil. Yaratılıştan ötürü erkeklerde 35 yaş hayatının henüz yukarı ivme kazandığı zamanlardır, tarihde bu hep böyle olmuştur. Erkek 30 dan sonra yükselişe geçer. Tabi günümüzde genele bakarsak insanlar bütün gün oturup yattığı kendine bakmadığı için 40'a doğru çökmeye başlıyor. Kendine bakacaksın yani bunun çözümü bu.boşanmış çocuklu yaşı büyük mezhep farkıyla birlikte ailemin asla tasvip etmeyeceği bir ilişki ama işte sevince insan bırakamıyo başta
Buarada bizde ayri şehirlerdeydik sevgiliyken.Eşim sağlıkçı, isini yaparken kadinlara, uzerinizde metal kalmasin kabindeki formayi giyebilirsiniz diyor. hastalarda sutyenlerini cikarip ustune forma giymesi gerekirken hala ciplak sekilde çıkıyorlar. Napiyim bosaniyim mi yani? Biraz bahane olmuş sizinki.
Ben anlamıyorum niye evlilik odaklısın. Evliliği bir son gibi görüyorsunuz bana göre kendinize edecegınız en büyük kötülük bu düşünce tarzı. Belki sizi çok mutlu edecek çok iyi zaman gecirecegınız kalıtelı zaman gecırecegınız bir fırsatı kaçırdınızAma sonu evlilik olmayacakk ve bi daha aynı şehirde yaşama sansımızın düşük olacagı bi ilişkiden bahsedyorum yinede değermi diye sordum