Uzak ve imkansız ilişki..

Yas farki cokmus: ( cok sacma bi sekilde bitmis ayrica..uzak iliski zordur tabii..bu kadarcik seyi neden kiskandin? Adam zaten yapiyosa yapiyodur kameraya gerek var mi?
Ben kıskanç biri değilim onla aynı şehirdeyken en ufak kıskançlığım yoktu uzakta olunca işte soğuyabilir gözü akkıı başkasına kayabilir bi anlık boşlukta diyee aklıma kuruntulu kuruntulu seyler gelyodu bunla iki üç sene daha nasıl başedyim sonu evlilik bile olmayacakk ama yinede sevyoduk her şeye rağmen

Bir şey sorabilir miyim ? Kadın mini etekli olmasaydı da bitirecek miydiniz ? Yani bir kız gelmiş işte mini etekli sarışın vs vs bunlara ne gerek var ki ?

Siz zaten o ad

Bir şey sorabilir miyim ? Kadın mini etekli olmasaydı da bitirecek miydiniz ? Yani bir kız gelmiş işte mini etekli , güzel vs vs bunlara ne gerek var ki ? Kız kapalı , çirkin olsaydı ayrılmayacak mıydınız ?

Siz zaten o adam sizinle evlenmeyeceği veya evlenemeyeceği için ayrıldınız.
Evet sorun sadece kıskançlık değil onla aynı şehirdeyken kıskanmyodum bile ama uzakta olunca insan pireyi deve yapyo benimki o hesap ve buna dayanamyorum acıkcasıı benim yokluğumdaa bu yokluğa alışıp soğuyup başksından hoşlanırsa diye olmayacak şeyler değil gözden ırak gönüldende ırak oluyo bir vakit sonra

yazik adama esir gibi. güven yoksa neden iliski. yapmak isteyen burnumuzun dipinde her halti yio. ayni evde yasayip neler yapanlar var kadinlarin ruhu duymuyor.

yazik size, güvensizlikte ettginiz kendinize eziyet
Güvensizlkle ilgili sorunum yokk ben uzaktaa olunca daha çok büyütüyorumm olaylarıı bu ne kadar devam edicek iki üç sene daha ayrıyızz böyle uzakta olınca kuruntulanıyorum elimde değill karşımdakinee değil biraz kendime güvenim yok

İlla evlenmek zorunda mısınız yani allah allah daha beş ay olmuş çıkalı hemen evlilik imkansız bilmem ne diyorsunuz.
Şartlar gerçekten imkansızz. Hem evlenmcem hem uzaktan bi ilişki olcak ne kadar sağlıklıı olur ve ne kadar yürüyebilirr

Biz kadar imkansız olamazsınız. Din, siyaset, yemek, adetler, aileler ve daha aklıma gelmeyen birçok konuda düşünceleri hiç ama hiç uymayan iki insan olarak tam beşinci yıl dönümünden üç ay sonra evlenme kararı alıp toplamda altı ay içinde evlendik. Aramızdaki 900 km mesafeye inat her an birbirimize çok yakındık. Sürdürmek isteyene sebep çok, ayrılmak isteyene bahane çok. Bir mesajda sormuşsun 2-3 yıl beklemeli miyim diye. Az önce eşim büyüyen karnıma masaj yaparak kızımızla konuşa konuşa nemlendirici sürdü ve işine gitti. Bence değil beş yıl, onbeş yıl beklesem değermiş.
Kendisinin yaşı ve cocugu var zatenn benim ailem buna müsade etmez çocuklu ve yaşlı birinee. En azından siz aile kültür vb olmasa bilee bekarlık ve yaş olarak denksinizdir bizdee o bile yok

Ben kıskanç biri değilim onla aynı şehirdeyken en ufak kıskançlığım yoktu uzakta olunca işte soğuyabilir gözü akkıı başkasına kayabilir bi anlık boşlukta diyee aklıma kuruntulu kuruntulu seyler gelyodu bunla iki üç sene daha nasıl başedyim sonu evlilik bile olmayacakk ama yinede sevyoduk her şeye rağmen
Niye evlenemiyosunuz?

Şartlar gerçekten imkansızz. Hem evlenmcem hem uzaktan bi ilişki olcak ne kadar sağlıklıı olur ve ne kadar yürüyebilirr
Yürüyeceği kadar yürürdü yani sırf evlenilmeyecek, imkansız diye ayrıldınız ki ayrılık nedeni de mini etekli bir kıza sinirlenmeniz neyse ayrılmanız iyi olmuş.

Back
X