Uzakan ilişki yürütmek

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Bir insan 4 yıldır görüştüğü 2 yıl birlikte sonra farklı yerlerde yaşadığı sevgilisiyle ilişkisini yürütmesi zormudur.
Mesela karşı taraf gerçekten çok ilgili alkalı ama sen bunu tam olarak hissedemiyosan
Artık özlem duygusu sıradanlaşmışsa
Buluşunca eski birlikte olunan zamanlar gibi tat alınamıyorsa
Karşındaki insan sevdiğini söylese bile sanki sevmiyormuş gibi geliyorsa
Seviyosun ama tüm bunlarda oluyor sebebi nedir
Çok uzak kalındığındanmı

Olmaz, çok netim bu konuda

İnsan sevdiğini görmek, hissetmek ona dokunmak ister yahu. Bunlar olmayınca araya soğukluk girmiştir

İlişkilerde teknolojinin esiri olmasın bence

Olmaz, çok netim bu konuda

İnsan sevdiğini görmek, hissetmek ona dokunmak ister yahu. Bunlar olmayınca araya soğukluk girmiştir

İlişkilerde teknolojinin esiri olmasın bence
Öyle sanırım soğukluktan dolayı böyle seviyo gibiyim ama karşı taraf ne yapsada inanmıyorum yalandan seviyormuş gibi geliyor. Eskisi gibi değil gibi ama karşı tarafta hiç sıkıntı yok tamamen kendi düşüncem.

Mesela bu çok büyük bir sorun çünkü aksine daha da tutkulu olmanız lazımdı
Sorun şu o yanıma gelince 5 saatlik yoldan geliyor günübirlik yorgun oluyor haliyle boş boş bakışları oluyor bende öyle olunca daha çok moralim bozuluyor bende etkileniyorum

Sorun şu o yanıma gelince 5 saatlik yoldan geliyor günübirlik yorgun oluyor haliyle boş boş bakışları oluyor bende öyle olunca daha çok moralim bozuluyor bende etkileniyorum
Bu durumda moralinizi bozmamalısınız sizin için bir günde toplam 10 saat yol çekiyorsa gerçekten seviyordur

Aslında seviyorum ama arada soğukluk girdi gibi ona göre hiç bir sorun sıkıntı yok ama ilişkimiz gayet güzel
Sıkıntından bahsettıgınde cozum aramak cıddıye almak yerıne sorun yok diyen insana cıdden vakıt harcama.
Bılırkısı degıl o. sorun yok diyip normal davrandıgında hersey normale donmeyecek , donmemıste.

Ben eşimi internetten download ettim 4.5 sene uzaktan uzağa yürüttük.

Yaaa her bi buluşma aşırı kıymetli, değerli, çok güzeldi yaa. Hâlâ da özlerim o günlerimizi. Ama siz bunları kaybettiyseniz, özleminiz perçinlenmek yerine yerini sıradanlığa bırakıyorsa eksilme var demek ki duygularınızda. Olmaz o şekilde

Bu durumda moralinizi bozmamalısınız sizin için bir günde toplam 10 saat yol çekiyorsa gerçekten seviyordur
Sevdiğinden şüphem yok bende seviyorum ama çok zorlanıyorum. Mesela günde 3 4 kez beni seviyonmu özlüyonmu gibi sorular soruyorum bu da bazen onu bunaltıyor. Ben istiyorum ki güzel şeyler söylesin uzakta olduğumuz için sevgisini hissettirsin ben sorunca sadece demesin sevdiğini. O da fırsat vermiyon sen sürekli soruyosun diyor

Haklısınız herkes sevildiğini duymak ister. Yapısı böyle bence ne yaparsanız yapın değişmez

Siz kendiniz soğuduğunuz için karşı tarafın hareketleri yalan geliyor. Aslında karşı tarafa yalan davranan sensin. Olmuyorsa zorlama.

Yaaa böyle ilişkilerin evlilikle taçlandırıldığını duyunca çok mutlu oluyorum

5 saatlik yoldan geliyor günübirlik geliyor gelince de yanıma çok yorgun dluyor bende kötü etkileniyorum hayal ettiğim aslında sizin demeniz gibi daha kıymetli değerli olsun geçirdiğimiz zaman olsun istiyorum ama olmuyor. Konuştuğumda da yorgun oluyorum o yüzden ilerde yanyana olunca gene eskisi gibi oluruz ben seni seviyorum diyor

Bir bitis tarihi ufukta yoksa cok zor bence.

Hani okulun bitmesi beklenir, asker yolu beklenir, atamasi beklenir falan. Ama oyle hobi amacli uzaktan iliski yurumez bence, insani ne manevi olarak doyurur ne de iste fiziksel olarak...

Siz kendiniz soğuduğunuz için karşı tarafın hareketleri yalan geliyor. Aslında karşı tarafa yalan davranan sensin. Olmuyorsa zorlama.
Soğumadım ama uzak olunca böyle ister istemez yanındaki gibi olmuyor
Sizin demeniz gibi konuşmama kararı aldım önceden 1 gün sürdü ondada üzülen ben oldum sürekli onu düşündüm pişman oldum çok sevmesem bunları hissetmezdim

Bir bitis tarihi ufukta yoksa cok zor bence.

Hani okulun bitmesi beklenir, asker yolu beklenir, atamasi beklenir falan. Ama oyle hobi amacli uzaktan iliski yurumez bence, insani ne manevi olarak doyurur ne de iste fiziksel olarak...
Atanmayı bekliyoruz sonu var ama uzun zamandır ayrıyız

Peki çok sevmek değil de alışkanlık olabilir mi? Onun yokluğunda kendinizi boşlukta hissetme hissi mesela ya da bağlılık?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…