Uzakan ilişki yürütmek

Bizim uzak birde çok az geliyor yanıma maddi imkansızlıktan
Gelmesini de çok istemiyorum gelip gidince onu görünce daha çok üzülüyorum daha zor geçiyor yani alışana kadar tekrardan

Artık özlem duygusu sıradanlaşmışsa
3 yıl uzaktan ilişki yürüttüm. Her buluştuğumuzda ikimizin de içi kıpır kıpırdı herr buluştuğumuzda ilk buluşuyormuşuz gibi hissettim. Şuan evliyim ve o anları bazen özlüyorum. Belki buluşmaları elinizden geldiğince daha sık yaparak sıradanlaşmasından ziyade buluşmayı bir ihtiyaç haline getirebilirsiniz

Fotoğraflara baktığımda üzülüyorum o zamanları özlediğim için
Buluşçağımız zamanda çok utanıyorum yüzüm kızarıyor sanki yeni tanıştığın biriyle ilk buluşma olurda utanırsın sıkılırsın ya öyle

Siz ne sıklıkla buluşuyordnuz

Siz ne sıklıkla buluşuyordnuz
2 ayda bir buluşmaya çalışıyorduk ama cok zor şartlar altında buluşuyorduk. eşimin maddi durumu yoktu. Ders notlarını satıp otobüs parası biriktiriyordu ben gideyim oraya diye. Arkadaşlarım kafelere giderken ben onun otobüs parasını biriktiriyordum eşim hukuk okuyordu - hala okuyor - kitaplardan başını kaldıramıyordu vize haftası sonrası ailesinin yanına gitmiyor benim yanıma geliyordu

Yok demek istediğim içinizden bir şeyler kopup gitti mi yoksa ilk günkü heyecan var mı?

onsuz mu mutlusunuz onunla mı mutlu, bunu anlamak için herhalde çok uzun süre konuşmamak gerekiyor.

Mesela ben ona seviyormusun falan diyorum seviyorum diye yazıyor ediyor bir sürü şey ama bana sanki ben istedim diye yazmış zorla yazdırmışım gibi geliyor öyle hissediyorum

Çok zor yaa İnsan sevdiği yanında olsun ister. Uzak olunca sevgilin var mıvyok mu belli değil

Yok demek istediğim içinizden bir şeyler kopup gitti mi yoksa ilk günkü heyecan var mı?

onsuz mu mutlusunuz onunla mı mutlu, bunu anlamak için herhalde çok uzun süre konuşmamak gerekiyor.
Heyecan oluyor
Onunla mutlu oluyorum yanımda olunca hiç sıkıntım kalmıyor ama uzakta olunca sürekli beni seviyormu kuruntularla kendimi mutsuz ediyorum

Mesela ben ona seviyormusun falan diyorum seviyorum diye yazıyor ediyor bir sürü şey ama bana sanki ben istedim diye yazmış zorla yazdırmışım gibi geliyor öyle hissediyorum
Ben eşime hala beni seviyo musun diye durup dururken günde otuz kere soruyorumdur. Bu işin eğlencesine kaçıyor artık biraz ama şöyle düşünebilirsin. Bir insan neden sevmediği insanla uzaktan ilişki yürütmeye çalışsın ki? Neden zor yolu seçsin? Sevmeyen bir insanın yapacağı bir şey değil bu. Ama erkek arkadaşına ben söylemeden sormadan beni sevdiğini bana söylesen çok mutlu olucam diye belirtebilirsin. Biz detaycı erkeklerse çok rahatlar. Düşünemeyebilir böyle şeyleri yani erkek sonucta

Heyecan oluyor
Onunla mutlu oluyorum yanımda olunca hiç sıkıntım kalmıyor ama uzakta olunca sürekli beni seviyormu kuruntularla kendimi mutsuz ediyorum
O zaman dertsiz başınıza dert açmayın ayol ortada bir şey yokken bol yere mutsuz olmayın

Aynı şeyleri erkek arkadaşomda söyledi bi an onla konuşuyorum sandım ben görüntülü arayıp beni seviyomusun diye sorup duruyodum o da seni sevmesem niye uzaktan ilişki yürütiyim kaç senedir zorluk çekiyim özlem çekiyim o kadar demişti

3 yılı uzaktan yürüttük diyorum ama 9 yıldır aynı insanla beraberim. Erkeklerin çoğunun kafa yapısı aynı. O yüzden böyle şeylere takılma ve unutma bi insanin seni sevmesi için illaki seni seviyorum demesine gerek yok önemli olan senin onun hakkındaki hislerin. Seviyor mu sevmiyor mu sen bilirsin zaten

Gayet normal bir şey söylemiş. Birkaç saatliğine bile gelmiş olması aslında size olan hislerini gösteriyor. Sizde bu konuda kaygılanma hâli olmuş ama. Sanırım onu eskisi gibi görememeden de kaynaklı... Sevgiliniz yanınıza gelmeye çalışıyorsa ve sorduğunuzda geçiştirmeden "sorun yok" diyorsa, gerçekten yoktur. Sizi hâlâ sevdiğini hissettim ben, şu anki şartlarda ve maddi imkansızlıklar içinde yanınıza gelememesini de anlıyorum. Siz onun yanına gidebilecek durumda mısınız peki?
Tabii, bu ilişki sizin. Mühim olan sizin hisleriniz. Uzun süreli özlem ve iletişimsizlik söz konusu değilse, devam ettirilebilir. Ama beklentilerinizi ona da açmanız lazım.

Sorun bende ya ben çok duygusalım.
Ben onun yanına ğidemiyorum ailem izin vermez sadece o gelebiliyor
Gün içinde sürekli konuşuruz beni arar haber verir konuşurz sohbet ederiz iletişimsizlik yok hiç bir zaman olmadı beni merak eder hep bende onu aynı şekilde. Ben çok beklentye kapılıyorum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…