Bizim uzak birde çok az geliyor yanıma maddi imkansızlıktanSizde biseyler bitmiş gibi sanki.
Uzaktan iliski herkesin yapabilecegi birsey değil.
Biz de eşimle farkli sehirlerdeydik ama birbirine çoook uzak sehirler degildi ve her haftasonu geldi kaldı, birlikte bol bol vakit gecirdik, oyle yillarca sevgili kalmadik evlendik zaten.
Ama ayda yilda bir yanima gelecekte bulusacagiz diye beklemek ve bunun yillarca surmesi çok yipratici birşey.
3 yıl uzaktan ilişki yürüttüm. Her buluştuğumuzda ikimizin de içi kıpır kıpırdı herr buluştuğumuzda ilk buluşuyormuşuz gibi hissettim. Şuan evliyim ve o anları bazen özlüyorum. Belki buluşmaları elinizden geldiğince daha sık yaparak sıradanlaşmasından ziyade buluşmayı bir ihtiyaç haline getirebilirsinizArtık özlem duygusu sıradanlaşmışsa
Fotoğraflara baktığımda üzülüyorum o zamanları özlediğim içinYani tam bilmiyorum ama mesela fotoğraflarınıza baktığınızda aşk mı hissediyorsunuz yoksa acı bi burukluk mu? Buluştuğunuz ilk an yüreğiniz ağzınızdan çıkacak gibi mi oluyor yoksa eskiye göre bi içinizden bi şeylerin koptuğunu mu hissediyorsunuz?
Siz ne sıklıkla buluşuyordnuz3 yıl uzaktan ilişki yürüttüm. Her buluştuğumuzda ikimizin de içi kıpır kıpırdı herr buluştuğumuzda ilk buluşuyormuşuz gibi hissettim. Şuan evliyim ve o anları bazen özlüyorum. Belki buluşmaları elinizden geldiğince daha sık yaparak sıradanlaşmasından ziyade buluşmayı bir ihtiyaç haline getirebilirsiniz
Bir insan 4 yıldır görüştüğü 2 yıl birlikte sonra farklı yerlerde yaşadığı sevgilisiyle ilişkisini yürütmesi zormudur.
Mesela karşı taraf gerçekten çok ilgili alkalı ama sen bunu tam olarak hissedemiyosan
Artık özlem duygusu sıradanlaşmışsa
Buluşunca eski birlikte olunan zamanlar gibi tat alınamıyorsa
Karşındaki insan sevdiğini söylese bile sanki sevmiyormuş gibi geliyorsa
Seviyosun ama tüm bunlarda oluyor sebebi nedir
Çok uzak kalındığındanmı
2 ayda bir buluşmaya çalışıyorduk ama cok zor şartlar altında buluşuyorduk. eşimin maddi durumu yoktu. Ders notlarını satıp otobüs parası biriktiriyordu ben gideyim oraya diye. Arkadaşlarım kafelere giderken ben onun otobüs parasını biriktiriyordumSiz ne sıklıkla buluşuyordnuz
Yok demek istediğim içinizden bir şeyler kopup gitti mi yoksa ilk günkü heyecan var mı?Fotoğraflara baktığımda üzülüyorum o zamanları özlediğim için
Buluşçağımız zamanda çok utanıyorum yüzüm kızarıyor sanki yeni tanıştığın biriyle ilk buluşma olurda utanırsın sıkılırsın ya öyle
Mesela ben ona seviyormusun falan diyorum seviyorum diye yazıyor ediyor bir sürü şey ama bana sanki ben istedim diye yazmış zorla yazdırmışım gibi geliyor öyle hissediyorum3 yıl uzaktan ilişki yürüttüm. Her buluştuğumuzda ikimizin de içi kıpır kıpırdı herr buluştuğumuzda ilk buluşuyormuşuz gibi hissettim. Şuan evliyim ve o anları bazen özlüyorum. Belki buluşmaları elinizden geldiğince daha sık yaparak sıradanlaşmasından ziyade buluşmayı bir ihtiyaç haline getirebilirsiniz
Çok zor yaa İnsan sevdiği yanında olsun ister. Uzak olunca sevgilin var mıvyok mu belli değilBir insan 4 yıldır görüştüğü 2 yıl birlikte sonra farklı yerlerde yaşadığı sevgilisiyle ilişkisini yürütmesi zormudur.
Mesela karşı taraf gerçekten çok ilgili alkalı ama sen bunu tam olarak hissedemiyosan
Artık özlem duygusu sıradanlaşmışsa
Buluşunca eski birlikte olunan zamanlar gibi tat alınamıyorsa
Karşındaki insan sevdiğini söylese bile sanki sevmiyormuş gibi geliyorsa
Seviyosun ama tüm bunlarda oluyor sebebi nedir
Çok uzak kalındığındanmı
Heyecan oluyorYok demek istediğim içinizden bir şeyler kopup gitti mi yoksa ilk günkü heyecan var mı?
onsuz mu mutlusunuz onunla mı mutlu, bunu anlamak için herhalde çok uzun süre konuşmamak gerekiyor.
Ben eşime hala beni seviyo musun diye durup dururken günde otuz kere soruyorumdur.Mesela ben ona seviyormusun falan diyorum seviyorum diye yazıyor ediyor bir sürü şey ama bana sanki ben istedim diye yazmış zorla yazdırmışım gibi geliyor öyle hissediyorum
Evet çok zor oluyor ben çok duygusal bir insanım daha da zor oluyor benim içinÇok zor yaa İnsan sevdiği yanında olsun ister. Uzak olunca sevgilin var mıvyok mu belli değil
Daha ne kadar ayrı kalacaksınızEvet çok zor oluyor ben çok duygusal bir insanım daha da zor oluyor benim için
O zaman dertsiz başınıza dert açmayın ayolHeyecan oluyor
Onunla mutlu oluyorum yanımda olunca hiç sıkıntım kalmıyor ama uzakta olunca sürekli beni seviyormu kuruntularla kendimi mutsuz ediyorum
Aynı şeyleri erkek arkadaşomda söyledi bi an onla konuşuyorum sandımBen eşime hala beni seviyo musun diye durup dururken günde otuz kere soruyorumdur.Bu işin eğlencesine kaçıyor artık biraz ama şöyle düşünebilirsin. Bir insan neden sevmediği insanla uzaktan ilişki yürütmeye çalışsın ki? Neden zor yolu seçsin? Sevmeyen bir insanın yapacağı bir şey değil bu. Ama erkek arkadaşına ben söylemeden sormadan beni sevdiğini bana söylesen çok mutlu olucam diye belirtebilirsin. Biz detaycı erkeklerse çok rahatlar. Düşünemeyebilir böyle şeyleri yani erkek sonucta
Bu durum gelip geçiyor arada bir oluyor sürekli olan bişey değil bazen böyle geliyor gidiyor banaO zaman dertsiz başınıza dert açmayın ayolortada bir şey yokken bol yere mutsuz olmayın
3 yılı uzaktan yürüttük diyorum ama 9 yıldır aynı insanla beraberim. Erkeklerin çoğunun kafa yapısı aynı. O yüzden böyle şeylere takılmaAynı şeyleri erkek arkadaşomda söyledi bi an onla konuşuyorum sandımben görüntülü arayıp beni seviyomusun diye sorup duruyodum o da seni sevmesem niye uzaktan ilişki yürütiyim kaç senedir zorluk çekiyim özlem çekiyim o kadar demişti
Gayet normal bir şey söylemiş. Birkaç saatliğine bile gelmiş olması aslında size olan hislerini gösteriyor. Sizde bu konuda kaygılanma hâli olmuş ama. Sanırım onu eskisi gibi görememeden de kaynaklı... Sevgiliniz yanınıza gelmeye çalışıyorsa ve sorduğunuzda geçiştirmeden "sorun yok" diyorsa, gerçekten yoktur. Sizi hâlâ sevdiğini hissettim ben, şu anki şartlarda ve maddi imkansızlıklar içinde yanınıza gelememesini de anlıyorum. Siz onun yanına gidebilecek durumda mısınız peki?Söyledim kendisine ama beni çok sevdiğini söylüyor atanana kadar böyle beklicez elimden birşey gelmiyor. Sabret üzülme diyor.
Mesela geçenlerde yanıma geldi 4 5 saat oturduk beraber vakit geçirdik sonra 1 hafta kendimi toplayamadım üzüntüden gelip gidince daha kötü oluyor benim için diğer türlü alışıyorum.
Sorun bende ya ben çok duygusalım.Gayet normal bir şey söylemiş. Birkaç saatliğine bile gelmiş olması aslında size olan hislerini gösteriyor. Sizde bu konuda kaygılanma hâli olmuş ama. Sanırım onu eskisi gibi görememeden de kaynaklı... Sevgiliniz yanınıza gelmeye çalışıyorsa ve sorduğunuzda geçiştirmeden "sorun yok" diyorsa, gerçekten yoktur. Sizi hâlâ sevdiğini hissettim ben, şu anki şartlarda ve maddi imkansızlıklar içinde yanınıza gelememesini de anlıyorum. Siz onun yanına gidebilecek durumda mısınız peki?
Tabii, bu ilişki sizin. Mühim olan sizin hisleriniz. Uzun süreli özlem ve iletişimsizlik söz konusu değilse, devam ettirilebilir. Ama beklentilerinizi ona da açmanız lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?