Sizde uzaktan ilişki yürütüyorsunuz boşlukta olduğunuz böyle soğukluk giren zamanlar oldumu karşınızdakinden aynı enerjiyi almadığınız ya da ilgisiz hissettiğinizHaklısınız herkes sevildiğini duymak ister. Yapısı böyle bence ne yaparsanız yapın değişmez
Bu nasıl anlaşılır kiPeki çok sevmek değil de alışkanlık olabilir mi? Onun yokluğunda kendinizi boşlukta hissetme hissi mesela ya da bağlılık?
Ayyy çok teşekkür ederimYaaa böyle ilişkilerin evlilikle taçlandırıldığını duyunca çok mutlu oluyorum
Bizde yakın olunca hiç kavga etmezdiz çok eğyenirdik bir dakikamız bile ayrı geçmezdi çok şımartırdı beni belki de o yüzden şimdi böyle çok ilgisiz hissediyorumBen yakınımdakinle zor beceriyorum, uzaktan zor iş
Bazen çok yoğun olduğu için ilgi gösteremediği oluyor tabiki ama araya hiç soğukluk girmediSizde uzaktan ilişki yürütüyorsunuz boşlukta olduğunuz böyle soğukluk giren zamanlar oldumu karşınızdakinden aynı enerjiyi almadığınız ya da ilgisiz hissettiğiniz
Hiç zorlandığınız zamanlar olmadımı boşlukta hissettiğnizAyyy çok teşekkür ederimTemmuz ayında da 5.senemizi doldurduk evlilikte 6.yılımıza girdik. Hiç pişman olmadım. İnşallah böyle bi durum yaşayan, aradığını uzakta bulan varsa hayırlısıysa onlara da nasip olsun
Atanmayı bekliyoruz sonu var ama uzun zamandır ayrıyız
Karşı tarafın çok ilgili olduğunu, ama ilişkiden tat alamadığınızı söylüyorsunuz. Bunların tezat oluşturduğunun farkındasınızdır umarım.Bir insan 4 yıldır görüştüğü 2 yıl birlikte sonra farklı yerlerde yaşadığı sevgilisiyle ilişkisini yürütmesi zormudur.
Mesela karşı taraf gerçekten çok ilgili alkalı ama sen bunu tam olarak hissedemiyosan
Artık özlem duygusu sıradanlaşmışsa
Buluşunca eski birlikte olunan zamanlar gibi tat alınamıyorsa
Karşındaki insan sevdiğini söylese bile sanki sevmiyormuş gibi geliyorsa
Seviyosun ama tüm bunlarda oluyor sebebi nedir
Çok uzak kalındığındanmı
İlgi gösterliyosun diyince mesela sana herşeyimi yazıyorum haber veriyorum ilgi göstermesem bunları yapmam diyor. İlgi den anladığı farklı şeylerBazen çok yoğun olduğu için ilgi gösteremediği oluyor tabiki ama araya hiç soğukluk girmedi
Yani olmuyodu. Şimdi üzerinden 5.5 sene geçti o zamanların. Hatırladığım, zorlandığım yani yanımda istediğim oluyodu ama biz zaten o şekilde birbirimizi hiç görmeden ve yan yana olmadan başladığımız için kabullenmiştik bu durumu. Sizinki biraz daha farklı. Ben sadece bi sonraki buluşmamızı düşünerek zaman geçiriyodum. Çok heyecanlı oluyordu, beklemesi bile güzel geliyodu.Hiç zorlandığınız zamanlar olmadımı boşlukta hissettiğniz
Yüzünü ekşitmiyor ama bayık bayık bakıyor yorgunluktanBen 8 yillik sevgililigin ilk 5 yilini uzak iliski olarak yuruttum, kimselere tavsiye etmem
Ama genctik, enerjimiz keyfimiz vardi, 8 saat yoldan gelirdi sevgilim yine de oyle yuzunu eksitmezdi mesela. Haftasonu icin gelirdi, bilmemne gunu icin gelirdi, arada ortada bulusurduk derken 5 yil dile kolay...
1 senedir yüzyüze gorusmuyorsunuz ve sorun yok mu? Yakında anlarsın sorunu. 1 yıl gorusmemek ilişki hikayeUzun bir süredir uzak mesafe ilişkisi yürütüyorum. Belirli sebeplerden dolayı bir yıldır görüşemiyoruz ama ilişkimize en ufak bir olumsuz etkisi olmadı. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizinkini olumsuz etkilemiş maalesef
Bizim buluşmalarımızda çok az oluyor maddi imkansızlıktan diyelim geçen yıl yanıma hiç gelmedi bir sene boyunca bu yıl sadece 1 kere geldiYani olmuyodu. Şimdi üzerinden 5.5 sene geçti o zamanların. Hatırladığım, zorlandığım yani yanımda istediğim oluyodu ama biz zaten o şekilde birbirimizi hiç görmeden ve yan yana olmadan başladığımız için kabullenmiştik bu durumu. Sizinki biraz daha farklı. Ben sadece bi sonraki buluşmamızı düşünerek zaman geçiriyodum. Çok heyecanlı oluyordu, beklemesi bile güzel geliyodu.
Yüzünü ekşitmiyor ama bayık bayık bakıyor yorgunluktan
Yani tam bilmiyorum ama mesela fotoğraflarınıza baktığınızda aşk mı hissediyorsunuz yoksa acı bi burukluk mu? Buluştuğunuz ilk an yüreğiniz ağzınızdan çıkacak gibi mi oluyor yoksa eskiye göre bi içinizden bi şeylerin koptuğunu mu hissediyorsunuz?Bu nasıl anlaşılır ki
3 sene
3 sene uzaktan ilişki yürüten ve şuan o adamla evli olan bi insan olarak uzaktan ilişkinin kesinlikle yürüyebileceğine inanıyorum. Hatta bazen o zamanlarımız özlüyorum. Çünkü yolun sonunda kavuşmak varsa neden olmasın?1 senedir yüzyüze gorusmuyorsunuz ve sorun yok mu? Yakında anlarsın sorunu. 1 yıl gorusmemek ilişki hikaye
Söyledim kendisine ama beni çok sevdiğini söylüyor atanana kadar böyle beklicez elimden birşey gelmiyor. Sabret üzülme diyor.Karşı tarafın çok ilgili olduğunu, ama ilişkiden tat alamadığınızı söylüyorsunuz. Bunların tezat oluşturduğunun farkındasınızdır umarım.
Cevabım, bazı uzun mesafe ilişkiler karşılıklı güvene, gizeme ve bir sonraki buluşmayı çok ileri tarihte olmaması şartıyla iple çekme duygusuyla gayet de güzel ilerler.
Rahatsızlığınızı sevgilinize açtınız mı?
Asker olduğu için görüşemiyoruz pandemiden dolayı hiçbir iznini kullanamıyor. Evet bir yıldır görüşmüyoruz ve hiç sorunumuz yok çok şükür. Bilmediğiniz bir ilişki hakkında böyle yorum yapmanız enteresan.1 senedir yüzyüze gorusmuyorsunuz ve sorun yok mu? Yakında anlarsın sorunu. 1 yıl gorusmemek ilişki hikaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?