uzaklaşan sevgili

Şu tek dert kendinin gibi davranan, karşısındaki insana ilgisini sırf bu yüzden kısıtlayan erteleyen insanlara tahammül edemiyorum. Gerçi bunlar bir ilişki de olsa olsa bahane olur. Herkese vakti var size yok. Sizi koyduğu yeri düşürdüğü durumu anlamanız lazım. Okkalı bir mesajla hayatınızdan def etmeniz lazım bana kalırsa.

güzel yorumunuz için teşekkür ederim
en azından biraz kırılan gururum toplanır belki

Siz aramakta israr ederseniz sizden iyice uzaklasir.
Ama kacarsaniz sizi yedekte tutmak icin o koşar pesinizden.
Kacan kovalanir misali.
Ama pesinizden filan da dusmesin.
Birakin gitsin.
Hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin, daha guclu olun.
Ararsa acmayin, numarasini engelleyin.

Karsiniza cikarsa miktiri basin gitsin.

Siz aramakta israr ederseniz sizden iyice uzaklasir.
Ama kacarsaniz sizi yedekte tutmak icin o koşar pesinizden.
Kacan kovalanir misali.
Ama pesinizden filan da dusmesin.
Birakin gitsin.
Hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin, daha guclu olun.
Ararsa acmayin, numarasini engelleyin.

Karsiniza cikarsa miktiri basin gitsin.
konuşmama bile fırsat vermedi .günlerdir kendimi ifade edemiyorum.bu nasıl bir saygıszılık yüzüne bunları tek tek söylemek isterdim başka biri var belli .aldatıldığım için de hazmedemiyorum.ama konuşşam da faydasız .anlamaz .en iyisi uzak kalmak ayrılmak

Yaptiginiz sey ikili iliskilerdeki en buyuk hata. Karsi tarafin gozunde hem ceptesiniz hem de hicbir cazibeniz kalmadi emin olun. Bir kadini en cazibeli yapan sey onurlu durusudur. Kendine olan guvenidir. Aradin acmadi. Hadi bir daha aradin yine acmadi. Orda duracaksin. Israrla aramak gorusmek istemek vs vs. Yani ben erkek olsam karsimdaki kadin boyle yapsa, dunya guzeli de olsa istemem. Cunku cok muhtac bagimli bir enerji yollamis oluyorsunuz karsinizdaki erkege. Seni kolay kolay birakmam toparliycaz vs demis, valla bu laflar "hazir cepte birini bulmusum yedekte tutayim gitmesin" in romantize edilerek soylenmis hali, bilginiz olsun.

Adamin ayrilmak istediyi o kadar belli ki.
Neyin israri bu
Salin ipini gitsin.

bence adamın ayrılmak istediği değil "adam" ın karaktersizliği oldukça belli.
bizim " adam" dediğimiz kişilerin kıvırmak yerine net bir şekilde x ben bu ilişkiyi bitirmek istiyorum demesi gerekirdi ama karşımızda adam olamamış bir örnek mevcut.
bende konu sahibi gibiyim ortada kalmak en nefret ettiğim şeylerdendir, bir ilişki bitiyorsa biter bitmiyorsa insan gibi devam ettirirsin.

sevgili konu sahibi oyala kendini bir şekilde. arkadaşlarınla çık sinemaya git konsere git kafeye git. bir şeyler yap kafanı dağıt. sen yazsan da arasan da adam için bir şey ifade etmiyorsun aldatıyorsa da bu kendi karaktersizliği boş ver zamanını harcadığına değmez

konuşmama bile fırsat vermedi .günlerdir kendimi ifade edemiyorum.bu nasıl bir saygıszılık yüzüne bunları tek tek söylemek isterdim başka biri var belli .aldatıldığım için de hazmedemiyorum.ama konuşşam da faydasız .anlamaz .en iyisi uzak kalmak ayrılmak
Bence de baskasi var hayatinda. Tam dayaklik...

ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.

Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .

AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.

Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.

Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi

Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.

ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.

aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
Bir kere arardım. İkinciye para verseler aramazdım. Çok abartmışsınız. Peşimde nasıl olsa diye adam rahat.. kaybetme korkusu yok. Neden düşürdünüz kendinizi bu kadar? Aile sıkıntısı olsun iş sıkıntısı olsun. İnsan sevdiği kadını arar sesini duyar rahatlar.. kaçmış sizinki köşe bucak.

Aksam beni aradi.ben iliskiye devam etmeyecegimi söyledim mutsuz olduğumu dile getirdim.bir haftadir 5 dk konusmak icin debelenmek ten biktim dedim.bundan sonra ben elimden geleni yapicam soz dedi.peki dedim kapattik .sonra oylesine aradi.ben soguk konuştum .yedekte tutmak amaci ne yapayim bundan sonra biraz oncede resim atmis yorum yapmadım

İlgilenme mutlu mutlu resimler at eğer durum falan paylaş keyfin yerinde gibi birde ararsa açma hemen 4 5 defa arasın o seni merak etsin msj yazarsa msj atma 5 msja 1 mesaj seviyorsa değer veiyorsa biraz cabalasin senin için canım

ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.

Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .

AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.

Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.

Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi

Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.

ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.

aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
Bence boşver baksana inadından aramayan adamı napıcan evlı olsan bıle adam ömrunu yer.

Back
X