uzaklaşan sevgili

Paşa hazretleri evlenmeyi bes yil düşünmüyor zaten ama ailesi kendine orf adetine gore birini bulsa bugun evlenir ben batiliyim dogu insani hepsi icin söylemiyorum orf adetine baglilik gösterenler batidan kiz almıyorlar kendi iclerinden evleniyorlar .ve ben bosandim o ise bekar .yani hal vaziyet de benimle zaten evlenmez. Ben uzun bir suredir duygusal bosluk yasadim sevilmedim o ilk zamanki reklam yuzu aslında beni aratan .o duygu.

İlgilenme mutlu mutlu resimler at eğer durum falan paylaş keyfin yerinde gibi birde ararsa açma hemen 4 5 defa arasın o seni merak etsin msj yazarsa msj atma 5 msja 1 mesaj seviyorsa değer veiyorsa biraz cabalasin senin için canım
En son aradi disarda calistigi icin usumus beyfendi uyuyacak mis asla inanmadım. Ama eskiden delirir bin kez arardim.yenek yemez tirnaklarimi yiyor olurdum. Akisa biraktim.napayim duygusal bu sacma bosluk beni benden aldi.kafamda turlu senaryolar kuruyorum.baskasina deger verir bana nasil vermez fikri beni az kalsin delirtiyordu .maskemi yaptim .kendime bakıyorum artik elden gelen bir sey yok.aldattigi kesin .

En son aradi disarda calistigi icin usumus beyfendi uyuyacak mis asla inanmadım. Ama eskiden delirir bin kez arardim.yenek yemez tirnaklarimi yiyor olurdum. Akisa biraktim.napayim duygusal bu sacma bosluk beni benden aldi.kafamda turlu senaryolar kuruyorum.baskasina deger verir bana nasil vermez fikri beni az kalsin delirtiyordu .maskemi yaptim .kendime bakıyorum artik elden gelen bir sey yok.aldattigi kesin .
Boşver çevren falan varsa takıl hayatını akışına bırak duygusal boşluk yaşama aç YouTube güzel diziler var ac izle yada kitap oku sonuçta ondan önce yaşıyordun dimi o arayana kadar ne ara msj at

Ve bana attigi resime bir baktım eve gidiyorum demisti evleri uc katli besinci kata cikiyor pasa yani yalan .mesaj attim engelledim aldatmis beni

ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.

Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .

AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.
bende anlayışşız paranoyak kadın oluverdim.

Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.

Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.
Hayır dedi toparlayacağız söz veriyorum dedi

Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.

ben hırs diyelim sinirimden ölüyorum.bu kadar mutsuz olacağımı düşünmemiştim.
Nasıl davranmam gerektiğini inanın bilmiyorum.

aramayınca arayacak bir adam da değil inadından aramaz denedim asla aramıyor.
Yav arama arama. Pes peşe o kadar arayıp üstüne düşünce totosu kalkmış belliki.sen bi rest çek gönlü varsa zaten o düşer peşine yoksa da herkes kendi yoluna baksın.

Paşa hazretleri evlenmeyi bes yil düşünmüyor zaten ama ailesi kendine orf adetine gore birini bulsa bugun evlenir ben batiliyim dogu insani hepsi icin söylemiyorum orf adetine baglilik gösterenler batidan kiz almıyorlar kendi iclerinden evleniyorlar .ve ben bosandim o ise bekar .yani hal vaziyet de benimle zaten evlenmez. Ben uzun bir suredir duygusal bosluk yasadim sevilmedim o ilk zamanki reklam yuzu aslında beni aratan .o duygu.
Bak canım bu adamla boşuna zaman kaybetme eninde sonunda gidicek evlenmeyi düşünmüyorum diyen adamdan asla bişey olmaz çok bağlanmadan yol ver gitsin yoksa hayatının en büyük kazigini yiyeceksin ciddi bile düşünmüyor senle

20 kez aramak adam mesgule attigi halde...
Ayrilmak icin adamdan izin mi bekliyorsunuz birakin ne hali varsa gorsun

Ben bu beyin size değer verdiğini düşünmüyorum ne yazık ki..Hatta hayatında başkası olabileceğinden bile şüphelendim..Yani sorunları olan insan sizden kaçmadan size bir açıklama yapar değil mi?

ekim ayından bu yana süregelen bir ilişkim oldu.beyfendi başlarda ilgili kırknaç bir mizaca sahipti.bu durum beni etkiledi alıştım da.

Bir anda ilgisi azaldı aramaları azaldı.ben şaşkınlıkla sorunları olabileceği için sordum .bazı maddi sıkıntılarım var dedi.
anlayışla karşıladım.Sonra görüşme sıklığımız azaldı.arada şehir dışına çıkması gerekti araç getirip götürdü vs .Benim yanımda olmadığı zamanalarda kuzenleri ile dükkan da vs .kendince eğlendiği bi ortamda değil.kafe bar vs .

AGeçen hafta ise ipler koptu .arıyorum asla açmıyor mesğule alıyor.ben daha önce aldatıl mış olmanın psikoljik etkisi ile şüphelendim yirmi kez aradım.Sonra yetmedi kuzenini aradım.ardından bana iş yerinden bir beyfendi ile tartıştığını yaşanan gerilim sonucu küçük bir ilde yaşıyoruz büyüklerinin aracılığı ile bu barışma evresi için oturduklarını söyledi.

Arkasından gelen iki gün boyunca aradım meşgule aldı aradım cevap vermedi tersledi beni.

Sonra bir kez yüzyüze geldik benim ısrarlarımla .Böyle olacaksa adı konsun ayrılalım dedim.

Ve gelelim dün akşama yine ortada yok .kalabalık canım açamıyorum ailesel sıkıntı var dedi artık tabiki inanamadım .
Yine beni aramadı.
Ben sabah aradım bugun görüşelim mutlaka diye bana iş cıkısı bakalım duruma göre haberleşiriz diyip yine beni geçiştirdi.

Yahuuu sana değer vermeyeni aramak çokkk yanlış neyin hırsı bu resmen adamın gözünde iyce küçük düşmüşsün arama asla

Yine beni aramadı.

cepte olarak görüyor seni şuan gerçekten kararlı ol ve bu hallerin beni çok düşündürüyor ben bu ilişki içinde mutsuzum de ve geri çekil sen dili kullanma biz dili kullan arama sorma ararsa yazarsa geciştirici cevaplar senin orda o neyaoarsa yapsın bekleyecegini bilmesin

Benim de vardı doğulu bir sevgilim gerçi o ve annesi beni çok istediler fakat mümkün değildi ben de 20 yaşındaydım evlenmek kesinlikle istemiyordum ve ayrıldık doğulu dediysem eski sevgilim çok kültürlü okumuş biriydi 4 yıl Amerikada doktora yapmış bir çok yabancı dili ana dili gibi konuşan bir adam tuttular bunu köyden bi kızla evlendirdiler şimdi 31 yaşına giricem hala benim peşimde ara da arar ağlar üzülüyorum vallahi yani benle evlenmese bile kendi kafa yapısında biriyle evlense şimdi böyle mutsuz olmazdı yazık ne diyeyim

Back
X