Uzaklaştırma kararı

Avukatım va

Avukatım da var ama bende adli sicil evrağı yüklenmiş uyapa oradan gördüm. 5 seneyi geçmiş hükmün geri bırakılması. Gezerim sorun değil yeterki çıksın karar.
Siz bu hükmü bir avukata sorun ben tam emin değilim bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayayım.
Sadece bir günde koruma kararı çıkar onu da cezaevinden çıkmadan 2-3 gün önce yaptırın bir sene kadar sürer bu koruma kararı.

Siz bu hükmü bir avukata sorun ben tam emin değilim bilmiyorum yanlış yönlendirme yapmayayım.
Sadece bir günde koruma kararı çıkar onu da cezaevinden çıkmadan 2-3 gün önce yaptırın bir sene kadar sürer bu koruma kararı.

Teşekkür ederim

Uzaklaştırma ve koruma kararı alın.
Koruma kararı alırsanız polisler rutin sizi gozetler etrafta dolaşır.
Daha önce cezaevi geçmişi yada mahkemesi yoksa infaz olmayabilir.
Uyao vatandaş portal üzerinden dosyanızı ve evrakları inceleyin.
Ne gibi dilekçeler vermiş talep de bulunmuş mu yada bir gelisme var mı bakın.
Maalesef böyle birşey yok canım.
Eski eşim uzaklaştırmayı ihlal edip bana yaklaşınca polisi aramıştım.
Polis gelene kadar bizimki kaçtı tabi.
Gelen polis " biz birşey yapamayız, onun size yaklaştığına şahit olup tutanak tutmamız lazım, bu olmadan ihlale dair rapor tutamayız " demişlerdi

Maalesef böyle birşey yok canım.
Eski eşim uzaklaştırmayı ihlal edip bana yaklaşınca polisi aramıştım.
Polis gelene kadar bizimki kaçtı tabi.
Gelen polis " biz birşey yapamayız, onun size yaklaştığına şahit olup tutanak tutmamız lazım, bu olmadan ihlale dair rapor tutamayız " demişlerdi
Bende denk gelmedim sürekli takipte olmuyorlar ama eve uğrayıp sıkıntı var mı diye soruyorlardi eskiden.
Şuan uygulama nasıl bilmiyorum ama en azından hozunkorkabilir diye alınması iyi olur.

Şönimden sizi aradılar mı? Yada siz oradakilerle görüştünüz mü? Onlar size bu konularda yardımcı olur her ayrıntıyı anlatır

Back
X