Uzaklık evliliği bitirir mi ?

ViolettaM

Pfff çokTa TıNN:p
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
634
196
323
Merhaba arkadaşlar
İş nedeniyle 4 sene eşimle ayrı kalmamız gerekiyor. Ayda bir veya iki görüşeceğiz aramız yaklaşık 400 km olacak çocukta var kreş çağında.İşte benim ona güvenim tam aslında genel olarak madddiyat sebepli sorunlarımız olur maddi durumumuz aslında standart ama benim garantili bi işimin olması tabi ki daha avantaj .İşte arkadaşlar arasında bugün bi konuşma geçti de işte yapmayacak erkek yoktur oda boş durmaz vs vs .. Eşim öyle çapkın ağzı laf yapan flörtöz diyelim biri değil iş ortamında da kadın yok.yani özellikle arayıp bulması lazım .. gitmek mi kalmak mı ?
Kendi öncesinde gitme başka şehir olursa diyordu şimdi kendi ayakların üzerinde durman tabiki daha iyi bana bişey olsa çocugumuzun geleceği garanti olur filan diyor o asıl ben senden korkuyorum diyor sen ilgiye çok alışkın bi insansın hiç ayrı kalmadık koparsan soğursan diyor .Aslında haklı ama bu onun ilgisine bağlı ya gidince iyice o oyuna sararsa .. beni ihmal ederse yada başka biri olursa sonra bide o zaman gitmeseydin ben erkeğim lafını duyarsam onu öldürürüm herhalde çok uzadı gözden ırak gönülden ırak mıdır ? Evlilik mi kariyer mi ?
 
Yapan insan yanyanayken de yapar önemli olan niyet, onu da zaman gösterecek.. Ama şu durumda çocuğun geleceği daha önemli..
 
400 km cok fazla
Ben bunu yasiyorum. Ama birlikte olmayi bilmiyorum bilsem yapamazdim galiba.
Evliligim icin yorum yapamam ama esime olan sevgim saygim bagim hep artiyor bu esinize bagli size bagli. Kimseye kulak asmayin tercih etmemeye calisin ama mecbursaniz guzel yonlerine odaklanin ve gelisin
Size cok sey katacaktir
Biz 5 gunde bir gorusebiliyoruz bu 3 e de dusebiliyor 10 a da cikabiliyor bazen 1 gece oluyor bazen 3 veya 4 ama ortalama 2.
Ve 3 senede dogru duzgun izin kullanmadik. Bu yil basladik cok iyi geldi
Akliniza gelen sorulari yanitlayabilirim.
 
Sizin süreniz çok iyimiş 10 gün olsa hiç sorun etmem ama ayda bir baya uzun ilgisizlik olursa dayanamam o benden ben ondan korkuyorun
 
Mecburi malesef başka şansım yok 2 senedir olmadı aynı şehir bu son şansım çocuğun geleceği için zaten benim amacım
 
Seviyoruz ama tabi gençlikteki gibi kör kütük aşık değiliz ihaneti affetmem yani

İhaneti affetmek sevgiyle doğru orantılı bir şey değil zaten. Ama aklınıza bu soru gelebiliyor ki demek ilişkinizde inanmadığınız, güvenmediğiniz noktalar var.
Ben yerinizde olsam gitmezdim. İhanet olmasa dahi mutlaka soğuma olacaktır.
 
Aslında aklımda bu soru yoktu ama soktular bunun için çok emek verdik maddi manevi bu adiliği yapmaz diye düşünüyorum. Nihayetinde erkek sonuçta
 
Atandınız sanırım böyle bir durumda mecbur gidilecek açıkçası su devirde is çok önemli bence ,tabi su bir gerçek 4 yılda uzun bir süre ama yapanlar var bir süre sabredenler sizde öyle yapacaksınız mecbur daha sık görüşmeye çalışırsınız aldatma işi dip dile olanda yapıyor biraz karakter meselesi bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…