Yapan insan yanyanayken de yapar önemli olan niyet, onu da zaman gösterecek.. Ama şu durumda çocuğun geleceği daha önemli..Merhaba arkadaşlar
İş nedeniyle 4 sene eşimle ayrı kalmamız gerekiyor. Ayda bir veya iki görüşeceğiz aramız yaklaşık 400 km olacak çocukta var kreş çağında.İşte benim ona güvenim tam aslında genel olarak madddiyat sebepli sorunlarımız olur maddi durumumuz aslında standart ama benim garantili bi işimin olması tabi ki daha avantaj .İşte arkadaşlar arasında bugün bi konuşma geçti de işte yapmayacak erkek yoktur oda boş durmaz vs vs .. Eşim öyle çapkın ağzı laf yapan flörtöz diyelim biri değil iş ortamında da kadın yok.yani özellikle arayıp bulması lazım .. gitmek mi kalmak mı ?
Kendi öncesinde gitme başka şehir olursa diyordu şimdi kendi ayakların üzerinde durman tabiki daha iyi bana bişey olsa çocugumuzun geleceği garanti olur filan diyor o asıl ben senden korkuyorum diyor sen ilgiye çok alışkın bi insansın hiç ayrı kalmadık koparsan soğursan diyor .Aslında haklı ama bu onun ilgisine bağlı ya gidince iyice o oyuna sararsa .. beni ihmal ederse yada başka biri olursa sonra bide o zaman gitmeseydin ben erkeğim lafını duyarsam onu öldürürüm herhalde çok uzadı gözden ırak gönülden ırak mıdır ? Evlilik mi kariyer mi ?
Amin canım sağol böyle örneklere ihtiyacım varBu şekilde olup evliliğini sürdürenler ama sizinle, eşinizle alakalı sanırım.
İş de önemli. Kolay bi karar değil. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yani bide eşinizle belli bi zaman geçirmişsiniz, çoğu baştan ayrı kalıyor sonra bir araya geliyor filan. Sizinki daha gibi o yüzden.Amin canım sağol böyle örneklere ihtiyacım var
Seviyoruz ama tabi gençlikteki gibi kör kütük aşık değiliz ihaneti affetmem yaniBirbirinizi çok sevmeniz lazım. Seviyor musunuz?
Sizin süreniz çok iyimiş 10 gün olsa hiç sorun etmem ama ayda bir baya uzun ilgisizlik olursa dayanamam o benden ben ondan korkuyorun400 km cok fazla
Ben bunu yasiyorum. Ama birlikte olmayi bilmiyorum bilsem yapamazdim galiba.
Evliligim icin yorum yapamam ama esime olan sevgim saygim bagim hep artiyor bu esinize bagli size bagli. Kimseye kulak asmayin tercih etmemeye calisin ama mecbursaniz guzel yonlerine odaklanin ve gelisin
Size cok sey katacaktir
Biz 5 gunde bir gorusebiliyoruz bu 3 e de dusebiliyor 10 a da cikabiliyor bazen 1 gece oluyor bazen 3 veya 4 ama ortalama 2.
Ve 3 senede dogru duzgun izin kullanmadik. Bu yil basladik cok iyi geldi
Akliniza gelen sorulari yanitlayabilirim.
Mecburi malesef başka şansım yok 2 senedir olmadı aynı şehir bu son şansım çocuğun geleceği için zaten benim amacımBen böyle bir evlilik istemedim şahsen 4 yıl çok çok uzun bir süre üstelik çocukta var yazık onada babasız büyüyecek, iş nedir gitmek mecburii mi yani başka yolu yok mu hem siz nasıl dayanacaksiniz evlilik böyle bir şey değil bana gore niye aynı ilde olamıyorsunuz onu anlamadım ben
Seviyoruz ama tabi gençlikteki gibi kör kütük aşık değiliz ihaneti affetmem yani
Aslında aklımda bu soru yoktu ama soktular bunun için çok emek verdik maddi manevi bu adiliği yapmaz diye düşünüyorum. Nihayetinde erkek sonuçtaİhaneti affetmek sevgiyle doğru orantılı bir şey değil zaten. Ama aklınıza bu soru gelebiliyor ki demek ilişkinizde inanmadığınız, güvenmediğiniz noktalar var.
Ben yerinizde olsam gitmezdim. İhanet olmasa dahi mutlaka soğuma olacaktır.
5 yıl yakın arkadaşlık 5 yıllıkta evlilik var asıl korkum soğumak ben soğumam diyor ama ben sevgililik gibi ilgi beklerim onu da göremezsem nolur bilmiyorumKonu ihanet değil bence 4 yıl uzun süre, ayrı düşünce bu iş kopabilir
Peki eşiniz niye gelemiyorMecburi malesef başka şansım yok 2 senedir olmadı aynı şehir bu son şansım çocuğun geleceği için zaten benim amacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?