hele bi tercih yapın önce
gelir mi gelmez mi belli bile değil
kk da geleceğin değil,aşk önemli diyen çıkmaz
bi erkek için ziyan etme kendini bayanssulusmile
değmiyo bu erkeklere çünkü :mymeka:
mesleğiniz olmadan sağlam bir geleceğiniz olmayacağı için şimdiden sağlam mesleklere yerleşin.
beraber olacağız diye iyi meslekleri tepmeyin
ayrılık zor ama katlanılmaz değil.
öncelikli kaygın onda ayrılmak değil iyi bir mesleğe sahip olma yoluna girmek olsun
ayrılacağınız varsa dipdibeyken bile ayrılırsın. aynı şehirde okumak birlikteliğin garantisi değildir
hele bi tercih yapın önce
gelir mi gelmez mi belli bile değil
kk da geleceğin değil,aşk önemli diyen çıkmaz
bi erkek için ziyan etme kendini bayanssulusmile
değmiyo bu erkeklere çünkü :mymeka:
Yorumların hep sert oluyor ama bu yorumunda haklısın gercekten .. Mantıklı düşünüyorsun sen herseyi hiç duygusallık katmıyorsun bende senin gibiydim bi ara senin bu tavrının altında mutlaka seni üzen erkeklerin veya bi erkeğin etkisi yatıo. Ama yine aşık oldum lanet olası aşk acısından korkuyorum işte abuk subuk belki ama korkuyorum o yaşadığım 2 senelik acı aklıma gelince yine aynı seyleri hatta daha siddetlisi olur bukez cok üzülüyorum(
çok saolun ama çok üzülüyorum cok özlüyorum daha 1 ay olmadı görüşeli özledim yapamıyorum onsuz olduğumu düşünüce çok kötü oluyorum bugün mide ağrım başladı bile
olacaksa olacaktır. senin korkun onu yaşamana engel olmayacak. sen duygularınla bakıyorsun yaşadığın olaya ben mantığımla bakıyorum.
erkeklerle ilgili yaşadıklarımda değil bu forumda açılan konulardan gördüm ki asla geleceğini erkeğe bağlamayacaksın. bağlarsan üzülen sen olursun.
mantığınla hareket et pişman olmazsın. kalp yanıltır. mantığına ters gelen bir adım atma .demek kolay yapmak zor. umarım başarır ve mutlu olursun.
biraz zaman aşındırınca insanı farklı bakabiliyor. 1 ay olmadı görüşeli yapamıyorum onsuz. niye yapamayasın. ölümlü dünya. Allah gecinden versin ya bir şey olursa :1ninca:
tamamen kaptırmamalısın kendini. o yüzden önce kendi geleceğini düşün sonra onunla olacak geleceğini ki hayata sıkı tutun.
sevgilimle 4 yıldır beraberiz,ayrı şehirlerdeyiz.özlüyorum mu özlüyorum. bu yaz evlenecektik ama ben işimi tercih ettim ve evliliği erteledim. mesleğimi elime almışım ama yine de önce ölmezsem onsuz ayakta durabilecek konumu tercih ettim sonra da onunla olacak geleceğime adım atacağım. var sen düşün:içelim:
En doğrusunu yapmıssın ben saten kendimi düşünüyorum ben olsam aileme rest cekemem ve dinlerdm onları ayrıca kendi kararımı ama ondan beni düşünerek karar vermesini istiyorum bencilmiyim ne
kesinlikle değmezkaydirigubbakcemile5
mutlu olan kadın erkeklere bir gram değer vermeyen kadındırkötükedihüso
:içelim: Şenizkaydirigubbakcemile5a.s.
bak onun kararına tercihlerine sakın karışma
bırak ne yapıyorsa yapsın
sende karıştırma
olurda tercihlerine yerleşemez "senin yüzünden oldu" diyebilir.
bu yüzden herkes hayatının bu dönemecine kendisi karar versin. kendi pişmanlığını kendi yaşasın. sonra başını ağrıtmasın
tamam canım saten öyle dedim ona sen ver kararını bana bakma diye.
Birşey daha danısıcam sana ama lütfen sadece mantık olarak bakma heryönden değerlendir .. Sevgilim ailesinin sözünden cıkamıyo öyle yetişmiş kız gibi ya herseyine karısıyolar ve inanmazsın suan bana msj bile atamıyo doğru düzgün onların yanında niyee niye bi sor ona demişlerki ' sen sadece o kızı düşün hiç ilgilenme okulunla derslerinle ' çok eziyolar beni her laf sokuyolar diyo. Aynı evin içindeler hep malum msjda doğru düsgün atamayınca cok bunalıyorum artı bide kpss ye basvurdu sırf ailesi istedi diye :S suan ders calısıyo yine msj atamıcak 11 e kadarDüşünüyorum bu hep böle mi olucak hiç hayır diyemicek ailesine belki ilerde de değişmez hep üzülürmüyüm acaba diyorum. O hep yok işte ben onları umursamıcam artık tercihlerimi gizli yapıcam ben seninle olmak istiyorum kimse umrumda değil filan diyo ama bi msj bile atamıyo yanlarında :/ Annem diyorki ' ilerlemeden bırak sen onu baskası cıkar karsına' bu cümleyi duyunca bile gözlerim doluyo kolay mı öle bırak hemen baskasını bırak olmuyo işte mantık olsa hiç başlamasdım aşk bu nerden cıkacağını nerden bilim 1 senedir paylastık herseyimizi cok alıstım ( boşluğa düşerimhastanelik olurum gibime gelio baska sorunlarım da olduğu için belki okumussundur ağır gelir onu da kaybetmek napıcam ben yaa (( ağlıyorum işte off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?