Uzaklık ilişkimizi kötü etkiler mi? :(

ben yine mantıktan pek uzaklaşamadım ama kusura bakma

yok bukez beğendim cümlelerini saol :) haklısın cünkü eli mahkum gibi bişey suanki durumu... Mesela suan bekliyorum hala 1 mesaj gelmedi 11 e kadar calısıcak sözde bekliyorum hala bende atmam böle bi karakterim var yanlıs mı yapıyorum acaba bilmiyorum hala onu bekliyorum .. Nie atim ki ya dersi bitince gelsin işte öle düşünüyorum ama üzülüorumda ...

çok şaşıyorum şu zamane kızlarına
sevgiline önem verdiğin kadar ders çalışsaydın 4 yıllık bir yere puanın tutardı di mi?
sanki geleceğinizin garantisi var da tercihleri dert ediyorsun
ahhhhhhhhh çok vuracaksın başını taşlara da
çok geç olacak

bende senin gibilere cok sasırıyorum yırtık dondan cıkar gibi olayı saptırma şimdi sanki biliyorsun herseyimle beni o olmasa 2 yıllığı da kazanamazdım belki birşeyi tam olarak bilmeden burnunu sokmasan..! Yinede saol nasihatın için teyzecim

KiymiziAba durumumuz şu an konu sahibiyle benziyor ben istanbulda kazanıyorum erkek arkdaşım dışarıda istanbulu da yazacak ama büyük ihtimalle diğer yerşer tutacak ama ne o bna karıştı ne ben ona... böyle de olmalı bence... he moralim bozuldu mu tabii ki... biz yaklaşık üç yıldır birlikteyiz ve üç yıl boyunca her gün görüştük hiç abartmıyorum bu yaz memleetine döndü ve ayrı kaldık ilk başlarda benim çok moralim bozuldu ayrı şehirlere gideceğiz diye ama senin şu sözlerin beni o kadar motive etti ki sana anlatamam erkek arkadaşım da dedi bana zaten bu geleceğimiz için gerekli sen beni tanıyorsun ben de seni birbirimie güvendikten sonra gerisi önemli değil dedi sana bu yorumun için çok teşekkür ederim canım... bilmiyorum bunu neden yazdım ama sanırım bilmeni istedim opuyorumnanaktan

Katılıyorum vereliniortak

Önce eğitim sonra birliktelik...

vereliniortak

Sen bu çocuğa deli gibi bağlısın, önceki konularından kurduğun cümlelerden anladığım bu.
Söyleyeceklerim hoş gelmicek sana, anladığım kadarıyla gerçeklerle yüzleşmekten de korkuyorsun; ama seni düşündüğüm için yazıyorum bunları..
Netten tanışmışsınız, 8 ay görüşmemiş 8 aydan sonra görüşmüşsünüz.
Yani sayılıdır görüşmeleriniz.
Sen bu çocuğu çok fazla tanımıyorsun, sonuç itibaryle uzaktan bir insanı ne kadar tanıyabilirsin ki?
Sadece dikkatli ol diyorum, kimseye körü körüne bağlanma zararlı çıkan sen olursun.
Hayatınla ilgili vereceğin kararlarda bir erkeğin etkili olmasına müsade etme.
Diğer arkadaşlara katılıyorum, hiçbir erkek için DEĞMEZ.
Sonra çok pişman olursun ama iş işten geçmiş olur.
Sadece bu konuyla ilgili değil, bunu genel olarak söylüyorum aslında.
Dikkatli ol, umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Farkında olmadan mı bağlanıyorum bilmiyorum ama o benden daha bağlı bana daha çok gösteriyo sevgisini ama bn son günlerde hep kavga cıkardım şimdi de çok üstüme düssün yine istiyorum ki hala sıcak davranıyo.. Ben zaten o olmasada yapıcaktım suanki yaptığım sekil tercihi ama o da istanbula gelsin istiyorum.Kendisi de hep marmaraı isterdi puanı 2 yıllıklara daha çot tutuomus moreli bozuk bakalım nolucak. Ailesini herseyini anlattı bana çok iyi yetiştirmisler ama kız gibi iste herseyine karısıolar. İlk kız arkadasıymısım öyle söyledi bu konu için cok üstüne gittim ama bana ininmasanda ilksin dedi hep... Eğer ilerde beni üzen bise duyarsam yalan sölersen iyi olmaz die daha en basta uyardım beklemiyorum ama üzerse de napimm artık.... kısmettt

teşekkürler

insanız. moralimiz bozulur üzülürüz elbette sevdiğimizden ayrı kaldığımız için. ama kalpleri birbirine bağlayan şey sürekli yanınında olmamız değil bunu unutmazsak hayat daha kolay kaydirigubbakcemile2

üzülecek ne var canım. sınav eylülde yanılmıyorsam. şimdi çalışırda sınavda iyi bir puan alırsa belki hem çalışıp hem okuyacak. bu da sana olumlu yönde geri dönecek. hayatın gerçekleriyle çabuk yüzleşen adam daha iyidir:lepi:

sevgisini , ilgisini mesajla aramasıyla ölçme. senin ona o ders çalışırken mesaj atman dikkatini dağıtır konsantresini bozar yani ona iyilik yerine kötülük edersin. kim ister sevdiğine kötülük etmekfisfisfis

dersi bırakınca o atsın diye bekle o sırada da ha mesaj attı ha atacak diye bekleme kendi işine yoğunlaş. bekleye bekleye ömür geçmez sempatiksalakcinni

evet geçmio zaten bekleyince kendime de mesgale bulsam bi.. çalısıyorum zaten
aksam 7 de geliyorum eve sonra bi yemek filan derken onun dersi olunca bekliyorum bitince de birbmizle ilgilenemiyoruz uykum gelio benim geç olunca sabah desen işyerinde mesajlasamıyorum. İyice kopucaz diye korkuyorum

Bazen onun kpss yi kazanmasını bile istemiyorum benden ayrılarsa mutlu olmasın die ne sacma ama anlamıyorum kendimi açamıyorum yakın olamıyorum eskisi gibi hem kaybetmekten korkuyorum seviyorum hemde yüz vermek istemiyorum çok. Bak iste dün gece bi iyi davrandım hemen havalara girdi düğüne gidicem yakısıklı olcam bilmem ne sırf kıskanim die yapmıomu sence de .. Oyna diyorum kıskanmıo gibi yapıorum bukez ben oynamayı bilmiyorum ama dans ederim diyo kimle edicek aptal iste sırf kıskanım die :S bitirsen acı cekiceksin bitirmesen karmasıklar içinde yine acı cekiorm mideme vuruyo artık bu karmasıklıklar Bitirsem sanki mutlu olucam daha beter olucam soru isaretleriyle de soğuk davranasım gelio zorla iyi olmaya çalısır gibi napsam ki ben yaa ... !!!

Son düzenleme:
gelecekle ilgili konulara karışmayı doğru bulmuyorum..
hele hele sıfatımız kız arkadas tan öte degilse..
al iste bana zamanında karisildi,hayatım bambaşka olabilirdi,farklı bir yerde farklı bir seyler yapıyor olabilirdim..bu pişmanlığı omrumun sonuna kadar yasiycam..ha bu arada bana karışan gitme diyen ınsanda tarih oldu..
erkek arkadasım bana danışmak isterse danisir,fikrimi sorarsa söylerim ama onun dısında baskı yapmam böyle konularda..bir ara benim erkek arkadaşımın da kanada ya gitme muhabbeti vardı,ağzımı acmadım..kendi tercihi;gitmedi..ama ılerde bunun pişmanlığını yasarsa bana hiç bir şey diyemez..
hayatta bazı fırsatlar insanın karşısına sadece 1 kere çıkıyor..2. asla olmuyor,olur sanıyorsun ama olmuyor..
bu yüzden sana tavsiyem,kesinlikle baskı yapma,karışma..

aile konusuna gelince; daha yeni üniversiteye göreceğinize göre 20li yaslardasiniz..20 yasında bir erkek ailesine neden niye karsı gelsin?kiymizinin da söylediği gibi;ailesine muhtacken hemde?cahil cesareti derim karsı çıkana..hele bı okusun,mesleğini eline alsın,parasını kazansın bakalım..ondan sonra gerekiyorsa eğer karsı çıkar ailesine..ama suan yapamaz,yapmamalı da zaten..
ayrıca yine kiymizinin dediği gibi,benim oğlumu istikbali konusunda yönlendirmeye çalışan bir kıza karsı tavırlarım sert olabilir..

ben alın yazısına inanırım..bir şey olacaksa,yazmışsa zaten olur..zorlamaya gerek yok..
eğer sizin yazınız birleşiyorsa uzakta da olsa birleşir..birleşmiyorsa burnun dibinde olsun yine birleşmez..

Haklısın biliyorum yanıma gelince ayrılmayacağımız ne malum biticek olan biter yine bana kalır acılar .. :) Senin nasıl olmustu canım ne kadar birlikteliğiniz oldu ve niye bitti anlatmak istersen tabi.. Keşke sende suan istediğin yerde olsaydın gercekten erkeklerin sağı solu belli değil dün bi korkumu belli ettimrahatladı ya hemen bugün düğüne gidicem falan fıstık sırf üstüne düsim kıskanım die.. Msj attım ona smdi yanıma gel isterim ama senin kararın tamam mı sen karar ver die. Naparsa yapsın ya amann korkuyla yasanmıo :))

Bağlamıyorum onun yanıma gelmesini istiyorum sadece ama suan midem fena ağrıo bu sorun daha büyük kaybetme korkusu ppff...

Kaybedersen kaybedersin...
Olacağın önüne geçemezsin, kimseyi yanında ne kadar çaba harcasan da 'o istemedikten sonra' tutamazsın.
Bazı şeyleri akışına bırak, olacaksa olur olmayacaksa biter.
sositososito

bir daha aşk acısını yaşamaktansa sağlığımı kaybetmeye varım diyorsunakannehir

biraz zamanın tozunu yutunca şu zamanına acıyacaksın biliyor musun? boş yere üzülmüşüm,sağlığımı yitirmişim diyeceksin:1ninca:

aranızda sevgi ve güven tam oturmadığı içinde bu karmaşıklıkları yaşıyor olabilirsin."napsam ki ben ya" demişsin ya, bence kendini ondan azar azar soyutla. kendine daha fazla zaman ayır . işine git,arkadaşlarınla buluş. o kızacak diye yapmak istediklerinden vazgeçme. kendini geliştirecek adımlar at. bırak o ucuz şeylerle seni kıskandırmaya çalışsınaklinialirimsmile

kafanı ondan soyutlarsan onun hakkında daha sağlam adımlar atarsın. sağlam durursan onun sana çektireceği acılara dayanırsın.

Salığım aşk acısını cekersen daha cok gider gibime gelio hatta bukez direk antidepresana basvururum. Evet canım sevgi ve güven oturmadı bende ama bana çok güvenio niyeyse.. Eskilerimi hiç karıstırmak istemedi sormamıstı mesela ben hep sorardım ki onun benden öncesi olmamıs ailesi yüzünden kız arkadası olmazmıs sadece telefonda ölesine konustukları olmus biri kendinden büyükmüs 2 yaş 2 sene konusmuslar abla diodum aramızdan ablalık kalkmıstı bi süre sonra utanç verici hatırlamak istemiorm demisti. Benim ondan önce 2 erkek arkadasm oldu söyledim ona kurcalamadı bunları dinlemek canımı sıkar die . Bende bu yüzden hep süphe tasıdım acaba ben ona sormim diemi bana sormuo gibisinden .. :/

Üstüne çok düsmücem akısına bırakıcam bakalım.. İşe gidip geliyorm iyiki kafayı yerdim evde bide zamanım olsada eğlenceli biseye gitsem ama nee nee var mı tavsiyen ??

Canım yaşın çok küçük ve bunuda büyük bir mesele olarak görüyorsun.
Şuan düşünmen gerekn şey meslek sahibi olabileceğiniz başarabileceğiniz bölümlere yerleşmeniz olması gerek.
Bu yaşlarda bu mesele çok aşılmaz görülebilr ama çok mühim değil aslında.
Korkacaksın belki ama gerçeği söylemek istiyorum.
Üniv. ortamında uzakta sevgili olmak evet zor.Neden mi?
Hem senin hemde sevgilinin kalbini çalanlar olabilir, ama olmayadabilir.
Olursa zaten ayrılırsınız ama olmazsa ki gerçekten ortada bir sevgi varsa olmaz.
Ayrılmadınız diye düşünelim, birbirinizi boğacaksınız arkadaş ortamlarından uzak tutacaksınız sürekli kavga gürültü olacak.
Derslerinizi etkileyecek.
Herkeste bu süreç böyle değildr ama genelde böyledir.
Eğerki rahat olur birbirinize güvenirseniz herşey yolunda gider.
Ama öncelikle mesleğinizi hayatınızı kazanmanıza bakın.
Ve sana birşey diyeyim bu devir öyleki evliler beraber olamaıyor sizin olmamanız çok normal.
Biraz sert ve acımasız bir yorum olmuş olabilir ama gerçek bunlar.
Bak ben eşimle üniv. tanıştık sevgili olduk nişanlandık evlendik.
6 yıldır hayatımda var ilişki anlamında.Ama 42 aydır ayrıyız bizde.
Evlendik ama 1 ay sonra memur oldu eşim nasip olmadı kavuşmak.O yüzden içini ferah tut.
Bak bizim zorluklarımız sizinkinden kat be kat fazla.
Yine diyorum önce hayatınızı kurtarmaya bakın.Bunlar ufak mevzuular.

Son düzenleme:

Haklısın haklısınn... Annemde diyor üniversitede baskası cıkar karsına die ama insan birini severken baskasına bakamaz bence gercekten seviosa bn suan bakamıorum . Ki olurda ilerde bakarsam bile kendime dur derim ona yapamam buu o bana yaparsa iste bu cok üzücü bilemem... :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…