Uzaklık ilişkimizi kötü etkiler mi? :(

Ailesi kötü bişiy dememiş ki..
KPSS'yi kazansa,atansa,çalışmaya başlasa sizin ilişkiniz için çok daha iyi değil mi?
Ben olsam var gücümle destek olurum ona..Bir yandan da kendimi geliştiririm..
Her ikimizin de geleceğimizi kurtarması bizim önümüzü görmemizi kolaylaştırır..

Bu "korkuyorum" lafi o kadar sihirlidir ki korktugunuz basiniza bi bakmisin gelir(.allah korusun) bosuna dememisler korktugum basima geldi diye o yüzden sen sen ol allahtan baska hicbirseyden korkma ve korkuyorum lafini DILe getirme canim hayat bu ne getirip ne götürücegi hic belli olmaz.Zor tabiki ama birbirinizi seviyorsaniz üstüesinden mutlaka gelirsiniz olmasada senin hayrina demektir.Sevdiginde olsa deli gibi asik da olsan kendini o kadar odaklama baska seylere yogunlas..

boşver be güzelim bitti 3 saat önce hersey yok artık hayatımda ve size cevabını şimdi bn veriorum asla uzak bir ilişkiyi baslamayın aklınız varsa .. bundan daha önemlisi ailesinin lafına bakan kız gibi bir erkeğe kapılmayın aslaaaaaaaaaa

hayirlisi olsun canim,üniversitede seni yeni insanlar yeni arkadasliklar bekliyor buyrunnnnnnnnn kimbilir seni hak eden Adam nerelerde :1rolleyes:

biz sevgilimle çok uzagız ben bulgaristanda o ankarada okuyo uzaklık sorun mu evet sorun ama bizim hep ah ettiğimiz şey keşke en azından aynı ülke içinde olsaydıkta daha sık görüşebilirdik.haftasonları bile iki şehir arası gidip gelinebilir...bizim durumumuz daha kötü ama biz yinede birbirimizi gerçek sevgiyle seviyoruz o zaman sabrediyo insan bi şekilde çünkü kavuşcağın gün mutlaka geliyo...

ya canım geç bunlarııı... seninki gercekten seviodur bilmiorum iliskiniz ne kadarlık.. ama aynı ülkede de olsan sürekli gidip gelemiosun durumun çok iyidir ailen esnektir o ayrı .. ve bizim bitti 3. gün umrumda değil en isi oldu ağlamıorm artık bugün cok daha iyiyim allaha sükür dönmesin bana unutucam onu !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…