Uzaklık ilişkimizi kötü etkiler mi? :(

"yenileceğini düşünen daima yenilir"

aklından şunu çıkar, aşk acısı çekersin zamanı gelir unutursun. neleri neleri unutuyor insanlar. hayatında aşka az yer ver elinden gittiğinde az üzülürsün. sevgini öncelikle kendine ver sonra ailene sonra herhangi bir erkeğe. sağlıklı olmazsan sağlıklı bir iletişim kuramazsın ve iletişim kuramazsan da ertafında kimse kalmaz.

onun senin geçmişini sorgulaması üzerine vazife bir iş değil zaten. eğer kurcalarsa da aklında şüphe kalacağından sorgulamıyor olabilir. bu onun sana güvendiğini göstermez.
spora yönelebilirsin, yüzme ,koşu...vs.

satranç gibi beynini iyi çalıştıracak oyunlar oynayabilirsin

şu an kurs var mı bilmiyorum ama belediyelerin seramik,resim kursları oluyor bunlara zaman ayırabilirsin

yakın dövüş sporlarına yönelebilirsin, stres falan kalmaz

ilgin nedir bilemediğim için şu an aklıma gelenler bunlar

saol canım.
normalde böyle değilim güçlüyüm mantıklı düsünürüm arkadaslarım filan acısından da sevilirim. Ama su ask mesk isi beni salak yapıo ya :) saol söylediklerini değerlendirmeye çalısıcam mesela bu aksam düğünde olucak beni kıskandırır öküz on saatte msj atar yine en isi arkadasıma gidicem bugün .. :)

belki aynı yer olur tercıhten sonra dusun bunları canım hem uzaklık bısı degıstırmes tam tersıne ozlem askı dahada degerlı kılar bence ayrıca gercekten ıcınızde ask varsa guvenıyorsanız bırbırınıze sorun olmaz baska yerde olsa nolcak ıkınızde amacı ne meslek edınmek yanı elbet gorusursunuz dert etme bence canımmmmmmmmbayanssulusmile

Hatta sınava ilk girişinse bir yıl daha hazırlanıp 4 yıllık bir yere yerleşsen daha iyi olur.

Aşk gelir. Önce eğitim şart.

Hatta sınava ilk girişinse bir yıl daha hazırlanıp 4 yıllık bir yere yerleşsen daha iyi olur.

Aşk gelir. Önce eğitim şart.

Bunu yapamam işte biran önce okulum bitsin sadece calısım ailemi düze cıkarım ve kendime bakim diyorum.. 1 yıl daha öss stresi iyyyy :SSS bu sene berbattı tek kelime BERBAT ..! En azından 2 yıllığa sansım cok ist icin öncelik benim bu sene mesunu olarak. seneye yine ist olmak sorunda 4 seneliğe olduki yetmedi puanım 2 senelik hakkımı da azaltıcam bu benim için daha hayırsızz...

Canım hevesini kırmak istemem de 2 yıl okuduktan sonra nasıl bir yerde çalışıp ne kadar maaş alacaksın ki hem ailene hem de kendine bakasın.
Nasıl bir bölümde okuyacağına da bağlı olabilir elbette. Neysee..
Hayırlısı olsun.

Bu arada günlüğe yazdığını okudum canım . Sen baya kötü seyler yasamıssın iste benim korkumda bu ayrılık ve sonrası .. Daha öncede cektim bu acıyı gece yarısı uyanıp boğulacak gibi olmak ' allahım nolur unuttur' diye dualarr ( cok kötüydü.. ama o zaman sızıydı bu acı midem filan ağrımazdı ayrıldığımda hiç ağlamadım 3-4 ay sonra geceleri uyanmaya özlemeye baslamıstım. Ama simdi daha ayrılık bile olmdan düsüncesi dahi boğuo ağlamaklı oluyorum boğuluyorum midem ağrıo ruh dengem bozuluyo nie böle anlamıyorum...

Canım haklısın, seven adam birdaha sevmez bakamaz başkasına ama eğer bunu yapıyorsa zaten o adam, adam değildir.Gözyaşına değmez.O yüzden akışına bırak tatlım.
2 yıllık bölümlerden çok iyi mesleker var.Bitirince işi hazır.Maaşlarıda iyi, 4 yıllıkla fazla farkı yok.
Birde şu açıdan bakın.Herkes için söylüyorum.
4 yıl uzun bir süre ve ülkede çok şey değişebilir.Siz başladığınızda ihtiyaç duyulan meslek, mezun olduğuunuzda açığını kapatmış olabilir ama 2 yıllıkta bu ihtimal çok daha düşük.2 yıllıklarda da insanarın önü oldukça açık...Tabi bölümüne göre.
grafik tasarım yada basın yayın teknolojileri okucam.
Tatlım eğer memuriyet düşünüyorsan Emlak yönetimini tavsiye ederim.70 li puanlarla yerleşiyorlar ve epeyde alımı oluyor.Ben haritacıyım.Ortak işlerimiz var artık haritacılardan ziyade 2 yıllıklarda emlak terc,h eiliyor.

Birde puanın uygunsa diş protez, fizik tedavi, radyoloji kesinlikle işsiz kalmayacağın bölümler.
Özel de çalışmak tercihinse Gıda teknolojisini tek geç.İmkanın çok geniş.Okul bitince direk işe başlarsın ve altına arabanı verirler ihtiyaçların şirketten.
Makine resimde de hem özel hem devlette imkanlar var.Bu tercihlerde işsiz kalman 0 neredeyse.
Grafiğinde alanı geniş ama mezunu çok.Basın için birşey diyemem yalnız orda hep genç beyin istenir, yaşın geçtikçe işsizlik riskin artar ki devlet kurumunda çalışmanda çok az ihtimal.

İnş hakkında hayırlısı olur.

teşekkür ederim ama fizik tedavi diş protez filan hiç yapabileceğim seyler değil. grafik tasarım mesunuyum bide o yüzden bu mesleğe alıstım devam ettirmek istiyorum. Saol canım

Anlıyorum canım hayırlı olsun diyelim.
Düz lise mezunusun sanmıştım :)

tatlım çok gençsin, daha üniv bile başlamadın böyle büyük aşk hayallerine kapılıp geleceğinden olmaakannehir
zaten üniv de kimbilir neler bekliyor sizi...zemuszemus

önce iş, sonra eş:lepi:

tatlım çok gençsin, daha üniv bile başlamadın böyle büyük aşk hayallerine kapılıp geleceğinden olmaakannehir
zaten üniv de kimbilir neler bekliyor sizi...zemuszemus

önce iş, sonra eş:lepi:

bende bunu düsünüyorum hep.. Üniversite hayatım nasıl olur die arkadas ortamı filan :/ pff yeni insanlar kimsenin içini bilmiceksin etmiceksin tanımakta zaten 2 seneyi bulur okul biter :) bide su sevgilim sorun oluo bana onun biseyden haberi yok benle yasıo ilişkisini ama ben hep ayrılık düsünüorum aman ya napim o da boğsun yine beni sevgisiyle gıcık hıhh

canım benim seni çok iyi anlıyorum :teselli:
ben üniversitede edirnede okuyorum,sevgilim bu yıl tekrar sınava girmişti, bu ara onun tercihleriyle uğraşıyoruz
tercih yapmaya dersaneye gittik ve o tercih kağıdını bana verdi, al sen benim yerime doldur, neresini istiyosan orasını yaz, ben karışmıyorum, edirne dışını yazmak canımı acıtıyo dedi.
öyle kötü oldum ki o an :gitme:
zor olsa da edirne dışını da yazdım, yazmak zorundaydım çünkü. :sinifsinif:
ahh bu puanlar, bu sıralamalar..
sevgilim açıkta kalsa, ama edirnede olsa daha mı iyi olucak
hayır, o zaman ailem önüme engel koyucak biliyorum.hem de bu engel aşılamayacak kadar büyük olucak..
ama edirne dışına giderse, tek engelimiz mesafe, hasretlik.. ki o da elbet bi gün son bulucak.
hem onu ayrılık olarak görmüyorum ben, yeter ki birbirimizin kalplerinde atalım :asigim:
sen hiç merak etme tatlım, gerçekten seviyor ve seviliyosan, mesafeler ayrılık için bi sebep oluşturmaz boshayallersmile
ve bir an önce okulun bitip mesleğini alıp sevdiğine bi daha ayrılmamak üzere kavuşabilmek için, geçen hasret dolu zamanda Allah O'nsuzluğa dayanma gücünü verir :Saruboceq:

teşekkür ederim canım benim

ailesi herseyi etkiliyo işte herseyi.. kpss ye calıs diye baskı yapıolar bugün bi film blup izleyelim dedi aynı anda malum uzağız. bende askerdn kuzenim geldi dedm iyi gezin siz dedi. kızdığını biliyorum gezme desemde geziosun saten ders calısıcam dedi saat daha 12 bucukta hala cevap yok 2-3 msj attım ilk defa hala cvp yok bişe mi oldu bilmiorm ama bnce bilerek yapıo offf ya napim şmdi ben 4 saat olucak aptal bu bıktım ((( msj atarsa bnde hiç atmayım mi diorum bni üzüo hep onunlayken de acı kendimi onsuz düşününce de acı.. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…