Salığım aşk acısını cekersen daha cok gider gibime gelio hatta bukez direk antidepresana basvururum. Evet canım sevgi ve güven oturmadı bende ama bana çok güvenio niyeyse.. Eskilerimi hiç karıstırmak istemedi sormamıstı mesela ben hep sorardım ki onun benden öncesi olmamıs ailesi yüzünden kız arkadası olmazmıs sadece telefonda ölesine konustukları olmus biri kendinden büyükmüs 2 yaş 2 sene konusmuslar abla diodum aramızdan ablalık kalkmıstı bi süre sonra utanç verici hatırlamak istemiorm demisti. Benim ondan önce 2 erkek arkadasm oldu söyledim ona kurcalamadı bunları dinlemek canımı sıkar die . Bende bu yüzden hep süphe tasıdım acaba ben ona sormim diemi bana sormuo gibisinden .. :/
Üstüne çok düsmücem akısına bırakıcam bakalım.. İşe gidip geliyorm iyiki kafayı yerdim evdebide zamanım olsada eğlenceli biseye gitsem ama nee nee var mı tavsiyen ??
teşekkürler
insanız. moralimiz bozulur üzülürüz elbette sevdiğimizden ayrı kaldığımız için. ama kalpleri birbirine bağlayan şey sürekli yanınında olmamız değil bunu unutmazsak hayat daha kolay kaydirigubbakcemile2
evet tatlım haklısın bir ilişki yürütmek sanırım bazen de zorluklarla karşı karşıya kalmaktır bu yaz bunu gerçekten öğrendim zemuszemus
cekhu arkadaşıma da aynen katılıyorum ne ben erkek arkadaşıma karıştım ne o bana... karışmam da gitmek istediği bir il var orayı yazacak ayrı olacağız ma inşallah kazanır çünkü o bnm için yeteri kadar fedakarlık yaptı sıra bende..
ileride istediği bölümün işini yapabilmemiz için biz birbirimize karışmıyoruz bu konuda
konu sahibi arkadaşım da bu açıdan düşünürse herşey onun için daha kolay olacaktır opuyorumnanaktan
"yenileceğini düşünen daima yenilir"
aklından şunu çıkar, aşk acısı çekersin zamanı gelir unutursun. neleri neleri unutuyor insanlar. hayatında aşka az yer ver elinden gittiğinde az üzülürsün. sevgini öncelikle kendine ver sonra ailene sonra herhangi bir erkeğe. sağlıklı olmazsan sağlıklı bir iletişim kuramazsın ve iletişim kuramazsan da ertafında kimse kalmaz.
onun senin geçmişini sorgulaması üzerine vazife bir iş değil zaten. eğer kurcalarsa da aklında şüphe kalacağından sorgulamıyor olabilir. bu onun sana güvendiğini göstermez.
spora yönelebilirsin, yüzme ,koşu...vs.
satranç gibi beynini iyi çalıştıracak oyunlar oynayabilirsin
şu an kurs var mı bilmiyorum ama belediyelerin seramik,resim kursları oluyor bunlara zaman ayırabilirsin
yakın dövüş sporlarına yönelebilirsin, stres falan kalmaz
ilgin nedir bilemediğim için şu an aklıma gelenler bunlar
Hatta sınava ilk girişinse bir yıl daha hazırlanıp 4 yıllık bir yere yerleşsen daha iyi olur.
Aşk gelir. Önce eğitim şart.
Canım hevesini kırmak istemem de 2 yıl okuduktan sonra nasıl bir yerde çalışıp ne kadar maaş alacaksın ki hem ailene hem de kendine bakasın.
Nasıl bir bölümde okuyacağına da bağlı olabilir elbette. Neysee..
Hayırlısı olsun.
Canım haklısın, seven adam birdaha sevmez bakamaz başkasına ama eğer bunu yapıyorsa zaten o adam, adam değildir.Gözyaşına değmez.O yüzden akışına bırak tatlım.Haklısın haklısınn... Annemde diyor üniversitede baskası cıkar karsına die ama insan birini severken baskasına bakamaz bence gercekten seviosa bn suan bakamıorum . Ki olurda ilerde bakarsam bile kendime dur derim ona yapamam buu o bana yaparsa iste bu cok üzücü bilemem... :/
2 yıllık bölümlerden çok iyi mesleker var.Bitirince işi hazır.Maaşlarıda iyi, 4 yıllıkla fazla farkı yok.Canım hevesini kırmak istemem de 2 yıl okuduktan sonra nasıl bir yerde çalışıp ne kadar maaş alacaksın ki hem ailene hem de kendine bakasın.
Nasıl bir bölümde okuyacağına da bağlı olabilir elbette. Neysee..
Hayırlısı olsun.
Tatlım eğer memuriyet düşünüyorsan Emlak yönetimini tavsiye ederim.70 li puanlarla yerleşiyorlar ve epeyde alımı oluyor.Ben haritacıyım.Ortak işlerimiz var artık haritacılardan ziyade 2 yıllıklarda emlak terc,h eiliyor.grafik tasarım yada basın yayın teknolojileri okucam.
Canım haklısın, seven adam birdaha sevmez bakamaz başkasına ama eğer bunu yapıyorsa zaten o adam, adam değildir.Gözyaşına değmez.O yüzden akışına bırak tatlım.
2 yıllık bölümlerden çok iyi mesleker var.Bitirince işi hazır.Maaşlarıda iyi, 4 yıllıkla fazla farkı yok.
Birde şu açıdan bakın.Herkes için söylüyorum.
4 yıl uzun bir süre ve ülkede çok şey değişebilir.Siz başladığınızda ihtiyaç duyulan meslek, mezun olduğuunuzda açığını kapatmış olabilir ama 2 yıllıkta bu ihtimal çok daha düşük.2 yıllıklarda da insanarın önü oldukça açık...Tabi bölümüne göre.
Tatlım eğer memuriyet düşünüyorsan Emlak yönetimini tavsiye ederim.70 li puanlarla yerleşiyorlar ve epeyde alımı oluyor.Ben haritacıyım.Ortak işlerimiz var artık haritacılardan ziyade 2 yıllıklarda emlak terc,h eiliyor.
Birde puanın uygunsa diş protez, fizik tedavi, radyoloji kesinlikle işsiz kalmayacağın bölümler.
Özel de çalışmak tercihinse Gıda teknolojisini tek geç.İmkanın çok geniş.Okul bitince direk işe başlarsın ve altına arabanı verirler ihtiyaçların şirketten.
Makine resimde de hem özel hem devlette imkanlar var.Bu tercihlerde işsiz kalman 0 neredeyse.
Grafiğinde alanı geniş ama mezunu çok.Basın için birşey diyemem yalnız orda hep genç beyin istenir, yaşın geçtikçe işsizlik riskin artar ki devlet kurumunda çalışmanda çok az ihtimal.
İnş hakkında hayırlısı olur.
tatlım çok gençsin, daha üniv bile başlamadın böyle büyük aşk hayallerine kapılıp geleceğinden olmaakannehir
zaten üniv de kimbilir neler bekliyor sizi...zemuszemus
önce iş, sonra eş:lepi:
canım benim seni çok iyi anlıyorum :teselli:
ben üniversitede edirnede okuyorum,sevgilim bu yıl tekrar sınava girmişti, bu ara onun tercihleriyle uğraşıyoruz
tercih yapmaya dersaneye gittik ve o tercih kağıdını bana verdi, al sen benim yerime doldur, neresini istiyosan orasını yaz, ben karışmıyorum, edirne dışını yazmak canımı acıtıyo dedi.
öyle kötü oldum ki o an :gitme:
zor olsa da edirne dışını da yazdım, yazmak zorundaydım çünkü. :sinifsinif:
ahh bu puanlar, bu sıralamalar..
sevgilim açıkta kalsa, ama edirnede olsa daha mı iyi olucak
hayır, o zaman ailem önüme engel koyucak biliyorum.hem de bu engel aşılamayacak kadar büyük olucak..
ama edirne dışına giderse, tek engelimiz mesafe, hasretlik.. ki o da elbet bi gün son bulucak.
hem onu ayrılık olarak görmüyorum ben, yeter ki birbirimizin kalplerinde atalım :asigim:
sen hiç merak etme tatlım, gerçekten seviyor ve seviliyosan, mesafeler ayrılık için bi sebep oluşturmaz boshayallersmile
ve bir an önce okulun bitip mesleğini alıp sevdiğine bi daha ayrılmamak üzere kavuşabilmek için, geçen hasret dolu zamanda Allah O'nsuzluğa dayanma gücünü verir :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?