- 9 Haziran 2023
- 669
- 367
- 23
- Konu Sahibi Melis303030
-
Ben uzak ilişkiye karşıyım :) sen sürdürürsün sürdüremezsin orası muamma sen sürdürsen karşıdaki sürdürmeyebilir.Selam arkadaşlar,
2 yılı aşan ilişkim var. 29 yaşındayım. Uzaktan bir ilişki ama yaşadığım şehre yakın. Kendisi bu süre zarfında gelebildiği kadar, geldi yanıma. İşte yaşadığı sorunlardan dolayı 2 yıl için tayinini doğuya aldırdı. Kendisi de doğulu. 1.si İstanbul'a geleceğine söz verdi, zorunlu görev bitince. Yalnız ben oraya alışıp dönmemesinden korkuyorum. 2.si, o kadar bilet parasını verip sık sık buraya gelebileceğini düşünmüyorum. Bu görüşememek ilişkiyi bitirir mi?
Ee napak, gönül düştü bir kereUzaktan ilişki için nasıl sabırlısınız ya hiç anlamadığım konu bu moralim bozukken çık gel diyeceğim mesafede değilse anlık kararlarla görüşemeyeceksem neden var?
Biz bi şekilde sürdürdük ama şuan daha da uzakta :/Ben uzak ilişkiye karşıyım :) sen sürdürürsün sürdüremezsin orası muamma sen sürdürsen karşıdaki sürdürmeyebilir.
Hayat bu ne getirir bilinmez
Of ofBence bitirir.
Bu şekilde iki taraf için de zor oluyor.
Cihanı verseler neyleyim yanımda yârim olmadıktan sonra..
Siz mi bitirdiniz?Benimkini bitirmişti.
Ama bende tahammül 0 falan.
Kardeşiniz mi bitirdi?Daha geçen ay kardeşimin ki bitti. İlla ki bitmeyenler de vardır ama azdır,zordur bence. Gözden ırak olan gönülden de ırak olur demişler neticede.
Ben kavga çıkarmıştım sonuç hebele hübele sen şunu dedin ben şunu dedim ve kapanış.Siz mi bitirdiniz?
Evet ama çocuk da direnmedi zatenKardeşiniz mi bitirdi?
Bititrir, gözden uzak olan gönülden uzak olur.Selam arkadaşlar,
2 yılı aşan ilişkim var. 29 yaşındayım. Uzaktan bir ilişki ama yaşadığım şehre yakın. Kendisi bu süre zarfında gelebildiği kadar, geldi yanıma. İşte yaşadığı sorunlardan dolayı 2 yıl için tayinini doğuya aldırdı. Kendisi de doğulu. 1.si İstanbul'a geleceğine söz verdi, zorunlu görev bitince. Yalnız ben oraya alışıp dönmemesinden korkuyorum. 2.si, o kadar bilet parasını verip sık sık buraya gelebileceğini düşünmüyorum. Bu görüşememek ilişkiyi bitirir mi?
Uzak mesafe ilişkisi çok çok zordur. Yaşadığım için biliyorum .Selam arkadaşlar,
Bitirir canım. Sadece bilet de değil işlerin ciddiye binmesi de bitirir. Erkekler geçerli bir sebebi yoksa ve evlilik için aceleci davranmadıysa sonra da öyle gidiyor, çünkü alışıyorlar. Bir de yanlış anlama ama senin memleketin de Doğu'da değilse evlilikte biraz zorlanabilirsin. Eskiden bunun önemsiz olduğunu düşünüyordum ama bazen şehirlerin değişmesi bile insanı zorlayabiliyor. Başıma geldi bunlar o yüzden söylüyorumSelam arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?