aslında karışık bir mevzu.sizi aramaması erkeklerin tipik cezalandırma taktiklerinden olabilir.niye ise haksızken bile bişey ypıp haklı göstermeye çalışırlar.ama aramaması gerçekten çok ayıp.mutlaka sizden en fazlada çocuklarından beklemiştir.
yalnız ilginç olan oraya çalışmak için gitmesi ve size para yolllamaması.
Aslında sinirden asıl tartışmıanın içeriğini yazmadım ben paranın hesabını sorunca bana ev tuttuğunu parayı oraya harcadığını söyledi. oysa kendisi kayınvalidemle kalıyordu. 2 ay sonra dönecek biri neden ev tutarki
en önemli kısmını yazmamışsın tatlım haklısın insan iki ay için ev tutarmı annesiyle kalmak varken böyle geçici bir durum için insan ev tutmaz.ayrıca bundan senin neden daha sonra haberin oluyor.bence en kısa zamanda bir ziyaretine git.
Gitmeyi bende düşündüm ama çocuklar okula başlıycak ve onları bırkabileceğim ne yazıkki hiç kimsem yok. Sadece kaynımla görüştüm ondan haber bekliyorum oda doğruları söylermi bilemiyorum.
canim burnuna kotu kokular cagristirmak istemem ama pek guzel bir tablo yok ortada farkinda misin?
bence kucuk bir baskin yapmalisin acilen hem de.
çocukların birinci sınıfa mı başlıyor canım.
çocuklar olunca gidemezsin tabii.kayınbiraderin olanları biliyormuydu senden mi duydu.sana söyler mi birde dedeğin gibi.
bu anlattıkların sırf aramamak ve ilgisizlik değil bence bu bana bir arkadaşın durumunu hatırlattı yani eski eşini. ona hesap sor bence bunun arkasında başka sebepler var bence gidipte ara sıra aramamakta nedir hem para göndermemesi çok saçma o zaman o orada ne yiyor çok mu bencil eşin hep böyle kadınlar çocuklarıyla yaşam savaşı verir erkekler rahat kadınlar affeder diye onlar bunu yıllarca sürdürür
yaptığını yanına bırakma bence çok sinir oldum...
Kaynım benden duydu oda bursada oturuyor ama istanbula gidecekti inşallah doğruyu söyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?