Uzakta olan einiz bayramn ilk gn aramazsa ne hissedersiniz?

kayınvalidenle konuştun mu hiç bu aralar madem yanından ayrıldı ev tuttu o da mı bişey demedi.

Eşim doğulu olduğu için ben kayınvalidemin telefonda konuşmalarını hiç anlamıyorum o yüzden telefonu yok bende olsaydıda anlaşamazdık zaten, inanırmısın eşim 9 kardeş ve ben sadece bir tanesi ile görüşüyorum. daha hiç tanımadığım kaynım, görümcem var.

ilginç çok ilginç.sen yıllarca alışamamışsın bu duruma bak.garip ya bizde ıvır zıvır tüm arkarabalrını tanımak zorundamıyız diye mırın kırın ediyoruz.
canım düşün ve dediğim gibi git istanbula nerdesin bilmiyorum ama yol ne kadar uzun sürerse sürsün gözünle gör ne yapar ne eder.

Valla bende istiyorum gitmeyi ama yol nereden baksan 9 saat sürüyor, iki tane çocuk ve birde bunun maddi boyutu bilemiyorum hani derlerya kötü haber tez ulaşır umarım bende en kısa zamanda doğru kaynaklardan birşeyler öğrenirim.

cok uzuldum canim senin adina..
umarim kotu birsey yoktur ve yarin sabah ilk is sizi arayip aranizi duzeltir esiniz..
dua etmek lazim..
aklinda yanlis bisi yapmak varsa da engellesin onu..
ama akil var fikir var yine de ya
istanbulda para birikir mi arkadaslar ya.. kolay mi oyle..
ev tutmussa zaten para biriktirmesi artik cok cok zor..
Allah hayirlisini versin sabahin bu vaktinde ne diyelim.

Zaten gitmesem bile hergün defalarca arayan adam, uzun bir süre heleki özel bir günde aramamışsa, aramıyorsa bir nedeni vardır bunuda onun yanına bırakmam zaten bugüne kadar hep alttan alan ben oldum ama bundan sonra böyle olmayacak.

canım benim allah yardımcın olsun.zor bir durum tabii ona bişey diyememumarım herşey yoluna girer allah güzel şeyler yaşatsın sana.beni haberdar et mutlaka.iyi geceler diliyorum sana.

Sabahın bu saatinde ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar, zaten bizim öyle çok para biriktirmeye ihtiyacımız yoktu sadece eşimin bir kaç ay bana para göndermesi gerekiyordu. çok şükür benim maaşım var, evde benim, eşimin yıllarca doğru dürüst bir işi olmadı, hem çalışsın hemde bir katkısı olsun istedim. Çünkü yanımızdaykende işsizliği sorun ediyordu. Demekki 3 ay çalışınca havalara girdi beyimiz.

O aramadıysa sen ara istersen, yani en azından çocuklara arattır bayramlaşsınlar.Zaten büyükleri küçükler arar dimi..

O aramamış,peki siz neden aramıyorsunuz?
Belki başına kötü bir şey gelmiştir..
Muallakta kalan şeyleri hiç sevmem ben şahsen;
Elbet bir açıklaması vardır.
Yoksa da ona göre davranırsınız.

Yukarıdada anlattığım gibi arkadaşlar tartıştık ve telefonu yüzüme kapattı, yaşadığımız yerde bizçocuklarla yalnızız ama o ailesiyle onun arayıp bizi yalnız bırakmaması gerekmezmiydi adam birde ev tutmuş ben niye arayım.Galiba kendine yeni bir hayat kurmaya niyetli.

canım senin kocanın yaptıkları konusunda iyi bir şey hissetmedim seni baya bir yıpratmış
neden annesinde kalması gerekirken ev tutma ihtiyacı hissediyor koskoca istanbulda en kötü evin kirasının 800 milyon olduğu yerde...geçici bir süreliğine yani borçları kapatmak için giden ve geri dönecek olan adam...ailesinin özlemiyle ben k.kartımın asgarisini ödemek yerine aç kalırım hepsini öderim aileme dönmek için canım...
sen bence kaynanana tel aç...sinirlendirmiş seni ..senden baya birşeyleri kırmış oldğun için seninde onu aramamanı anlıyorum bende o arayana kadar aramazdım düşman düşmanı bayramda ararken ...,
benim burnum hiç iyi şeylerin kokusunu almadı sen bence herşeye hazırlıklı ol ve araştır...meydanı boş sandı istanbulda sanırım...ay çokkk kötü huzursuz oldum bu konudan dolayı canım...

bi sen ara bakalım
ama hiç konuşma ver çocuklarına babalarının bayramını kutlasınlar
ne yapıyosun falan die onlara sordurt
en azından sana sen benim burda ne halde olduğumu biliyomusun gibisinden bahanerler uyduramaz
sende sağlıklı ve seni gerçekten sinir etmek için arayıp aramadığını öğrenmiş olursun

ne hissettim biliyormusun?
sürekli değil ama arada buluştuğu sanki bayanlar varda o hayatın tadını çıkartırcasına yaşıyor...ama sürekli beraber olduğu biri yok...annesiylede bu iş için yaşamıyor ayrı ev tuttu..sana da cüzzi bir miktar para gönderdi...sus payı sanırım...evinin ihtiyaçları var tabiii...vay şş...................sizzzz...gözüne dizine dursun yaptığın kadınlık ama ben hissederim ..tanımak zorunda değilim...
o tatlı sandığı hayat aslında günah çukuru bilmiyor...sen çok çekmişsin bunuda hissediyorum...bence canım sende kendini herşeye ayarla... bir iş falan bul k.kartının adresi senin evin ise evi taşıyabiliyorsan kiradaysan daha uygun bir yere taşı...muhtarlıktanda kaydını alma...bu adamın borçları başına iş açmasın...sinirlerim zıpladı ya

Evet haklısın canım benimde asıl canımı sıkan bu zaten bundan 10 gün önce eşim oraya taşınıp taşınamayacağımızı sordu oysa taşınmamızın imkansız olduğunu biliyordu bende olmayacağını borçlar ödendikten sonra ev tutabileceğini ve yazları oraya gelebileceğimiz söyledim. Onun verdiği cevapta şöyleydi o zaman ben kendime geçici olarak birisini bulayım sonra sen gelince gider dedi. bende çok tepki gösterdim. sonra şaka yaptım dedi. birde duydum ev tutmuş. Ama şunun da söylemeliyimki eşimin psikolojik sorunları var yapacaklarından çok yapmayacaklarını anlatır bu yüzden onu ciddiye almamıştım.

Son düzenleme:

Çok doğru hissetmişsin çok çektim, benim zaten ekonomik özgürlüğüm var yıllardır evi ben geçindiriyorum. Evimi taşıyamam bu eve o kadar çok para harcadımki daha 2 yıldır oturuyorum.

eşin ağzından lafı almış durumunuzu bildiği ve yerinizden oynayamayacağını çok iyi bildiği halde sorusuna bakarmısın canım "taşınalım demiş" , sende olmaz demişsin" tabi olmaz diyeceksin hele bir gitsin iyimi olacak kötümü olacak önünü görmeden hareket etmemen en doğru hareket, kötü olacaksa sadece kendinin kötü duruma düşmesi var hepberaber rezil olmanız var...iyi yapmışsın... bu bir ikincisi eşin planlı gitmiş sanada zemin yapmış birini bulurum sen gelince gider demiş şimdi böyle bir şeyi duyduğun zaman "sana gel dedim gelmedin , gelseydin o zaman diyip topu suçu sana atacak" vay sivri zeka...sen güçlü bir kadınsın erkek gibi şokları çabuk atlatan bir yapın var gibi hissettim...akıllı ve zekisin zekice davranacağına inanıyorum..ama bir erkek boşuna ev tutmaz...iyi niyet yok..eşinde serseri ruhlu daldan dala konan bişeyden memnun olmayan bencil kendi isteklerinin dışında olan şeylere mutlu olmayan ve özgürlüğü kime zarar verirse versin istediği gibi yaşayamayı kendine hak sanan biri gibi geldi...evine çok emek verdiysen kal..bakalım seni ne zaman arayacak ..bak bak bir de teli suratına kapatıyor...ne yapmay planıyorsun her ne kadar buraya yazdıysan da..bence bir iş arasan hayatım sence nasıl olur..sen ondan daha erkek gibi bakarsın çocuklarına

İnanırmısın resmen eşimi anlatmışsın tabi taşınmam evleneli Aralık ayında 9 yıl olacak 9 yılda toplam 1 yıl çalışmayan birinin peşine düşüpte gitmem, yıllardır evin hem erkeği hem kadını oldum. Her türlü hakaretin, sorumsuzluğuna katlandım ama artık inceldiği yerden kopacak çocuklarım ve ben en azından hem maddi hem manevi daha rahat ederiz.

canım bende ikizim , ikizim erkek :) çok özel hislerimiz vardır..sen sadece eşim dersin ben sana vurduysa vurmasına hakaretlerine umursamazlığına kadar ..hamilelikte çektiklerine kadar belkide o çocukları dünyaya getirene kadar nasıl dualar ettiğini herşeyi hissederim...buda ikiz olmamanda kaynaklanıyor buradaki yorumlarımda genelde kişileri hissettiğim için yapıyorum..
sen bence bu adam hayatında olmadan maddi manevi dediğin gibi çok daha iyi olacaksın bence ama peşinde düşecek bekle canım...sabır et aklını kullan seninde hislerin çok kuvvetli bence aileside çok şey biliyor ama sanki ordada tartışmışda ailesi aman nereye giderse gitsin demiş gibi de geliyor..yani sorun eşin olacak adamda ailesinede bişey demiyorum çünkü eşin kimseyi kendi evine sığdırmayacak bir adam gibi...

valla kayinvalideni ara güzelim böyle böyle de. bende otobüse atlayip gelmek istiyorum esimin yanina gibisinden bi agzini ara. ne de olsa kayinvalidenle esin bisekilde görüsüyorlardir. kayinvaliden esine seninde gelecegini bisekilde söyler. iste bak ozaman esin seni arayacaktir gelme felan gibisinden. tepkisini ölcmeye calis. nasil telasa felan kapilcak mi? bir pot kiracak mi? ozaman anlarsin ne cevizler kirdigini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…