canım bende ikizim , ikizim erkek :) çok özel hislerimiz vardır..sen sadece eşim dersin ben sana vurduysa vurmasına hakaretlerine umursamazlığına kadar ..hamilelikte çektiklerine kadar belkide o çocukları dünyaya getirene kadar nasıl dualar ettiğini herşeyi hissederim...buda ikiz olmamanda kaynaklanıyor buradaki yorumlarımda genelde kişileri hissettiğim için yapıyorum..
sen bence bu adam hayatında olmadan maddi manevi dediğin gibi çok daha iyi olacaksın bence ama peşinde düşecek bekle canım...sabır et aklını kullan seninde hislerin çok kuvvetli bence aileside çok şey biliyor ama sanki ordada tartışmışda ailesi aman nereye giderse gitsin demiş gibi de geliyor..yani sorun eşin olacak adamda ailesinede bişey demiyorum çünkü eşin kimseyi kendi evine sığdırmayacak bir adam gibi...
sıze le tartısmasından dolayı aramamıstır ama bayramdır keşke sız arasa ıdınız bayramda da uzak kalınmamadır kı..cocuklarınıza verın telefonu arasınlar babalarını..madem babaları aramadı cocuklarınıza aratsa ıdınız keşke..
valla benim bildiğim bayramda kocaların bayramı kutlanır :ecrin_bebek:
belki oda sizden beklemiştir
ama sorumsuzluğu konusunu bilemem
burnuma kötü kokular geliyor.
ben evli olanlardan bahsettim.gereksizce bir mantığa yönledirip uzatmaya gerek yok.CADIARZU
öylemi
27 yaşındayım bayramlar bunun için var olduğunu ilk kez şimdi sizden duydum
ne ilginç
o halde kocası olmayanlar ozaman bayram kutlamiyorlar??
Edebiyat dersinde değiliz ve cümlelere anlam yükleyip şekillendirip yoğurmuyoruz.ne demek istediğimi konu sahibi anladı.bende güldüm açıkçası böyle anlaşılmasına.alkisalkisalkisGarip bir cümle kurmuşsunuz..
Benim bildiğim de bayramda "bayramlaşılır"
Kocaların bayramı kutlanır ne demek ??
Hiç güleceğim yoktu :lepi:
e masumum son durum ne
eşinizden haber var mı
canim burnuna kotu kokular cagristirmak istemem ama pek guzel bir tablo yok ortada farkinda misin?
bence kucuk bir baskin yapmalisin acilen hem de.
Hayır canım halâ bir haber yok bende aramıyorum bakalım beklemedeyim.
nerdeyse bir hafta olacak hala haber yokmuuuu hayrett....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?