- 25 Nisan 2018
- 4.764
- 9.167
- 158
:) Bu arada yorumlarınızı çok severek okuyorum aklı başında birisiniz çok beğeniyorum hazır görmüsken söylemek istedim kbTamamdır anladım şimdi
Civarında var içinde yokNiye kiz, ben bu sene Ankara'ya düğüne gittim, oradan Şereflikoçhisar otobüsüne bindim, tuz gölü civarında kamp yaptım:))) Ankara civarında da bir sürü güzel yer var bence gezilecek
GitmezdimMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
gıtmem. arayıp kutlarım :) akrabama bıle gıtmeyebılırım .kucuk caplı dıyosun zaten en yakınları olur ordaMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
GitmezdimMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Öyle durumlar çok oluyor nedense. Kuzenimin arkadası dugunden 3-4 ay sonra iletisimi kesmisti onla.Valla benim hem kinasina hemde düğününe,hemde evine hediyesi ile gittiğim arkadaş(!)sandığım kişi hicbirseyime gelmedi...
İşyerinde 2-3 aydır gördüğüm tanıdığım birinin düğününe gitmezdim, takı da takmazdım. Bu kadar sürede arkadaşlık yakınlık falan hissetmem. Ama yıllardır tanıdığım samimi arkadaşımın düğününe nerede olsa giderim ve hediyesiniYazınızdan ne kadar istekli olduğunuz anlaşılıyor zaten
Ben gitmem otobüs-uçak biletimi alırlarsa giderim ancak
Çooook yakın olmam gerekir gitmem için.
Gitmem ne alaka yahu tebrik mesajı atın yeterMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Yahu sizde nerede yaşıyorsunuz alice nin komşusu musunuzKendimi kötü ve düşüncesiz biri miyim diye düşünüyorum. Herkes bu şekilde mi davranırdi?
Bir tek Anıtkabir var o da 2 saatte gezilir bitti AnkaraAnkara ve gezilecek yer kelimeleri çok eğreti
Ay yok artıkKız kardeşimin nişanı olsa bile gitmem bu pahalı fiyatlarda. Boşverin gitmeyin tabiki
Birinci dereceden olmadıkça akraba düğünlerinden hep kaçmışımdırgıtmem. arayıp kutlarım :) akrabama bıle gıtmeyebılırım .kucuk caplı dıyosun zaten en yakınları olur orda
Ben de yeni atandığımda bekarken yakın bir arkadaşımın nişanına güç bela taa Bulgaristan sınırındaki bir yerden Aydın’a gitmiştim. İstanbul-İzmir arası uçağa binmeme rağmen yol 8-9 saat sürmüştü sırf 3 saat nişanda duracağım diyeMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Senin ki daha fenaymışBenim tecrübem de böyle. Üstelik yurtdisindan gittim. Dogru dürüst yüzüme bile bakmadi orda oldugum süre
GelmiyorlarAynen benim de başıma böyle bir olay geldi, sanmayın ki siz gidiyorsunuz diye o da sizin düğününüze gelecek. Dünya hassas kalpliler için çok zor yer
Bütçemiz kısıtlı gidemeyiz. Bayılacak bir durum yok yani abartı değilAy yok artıkbir de bayıl feriha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?