Uzakta yaşayan arkadaşımın düğününe gitmeli miyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye kiz, ben bu sene Ankara'ya düğüne gittim, oradan Şereflikoçhisar otobüsüne bindim, tuz gölü civarında kamp yaptım:))) Ankara civarında da bir sürü güzel yer var bence gezilecek
Civarında var içinde yok maksimum gölleri var işte o da çok ahım şahım değil

Gitmezdim

gıtmem. arayıp kutlarım :) akrabama bıle gıtmeyebılırım .kucuk caplı dıyosun zaten en yakınları olur orda

Hayır gitmem. İçinden geliyorsa bir hediye alıp evine gönderirsin.

Valla benim hem kinasina hemde düğününe,hemde evine hediyesi ile gittiğim arkadaş(!)sandığım kişi hicbirseyime gelmedi...

Gitmezdim

Gitme.yazın izninde ayarla evine git hem hediyenin götür hem kahvenin iç.otel de yer ayırt Ankarayi gez.

Yazınızdan ne kadar istekli olduğunuz anlaşılıyor zaten
Ben gitmem otobüs-uçak biletimi alırlarsa giderim ancak
Çooook yakın olmam gerekir gitmem için.
İşyerinde 2-3 aydır gördüğüm tanıdığım birinin düğününe gitmezdim, takı da takmazdım. Bu kadar sürede arkadaşlık yakınlık falan hissetmem. Ama yıllardır tanıdığım samimi arkadaşımın düğününe nerede olsa giderim ve hediyesini
takısını takarım. Genelde işyerlerinde para toplanıyor böyle durumlarda. Topluyorlarsa veririm üç beş.

Gitmem ne alaka yahu tebrik mesajı atın yeter

Ben de yeni atandığımda bekarken yakın bir arkadaşımın nişanına güç bela taa Bulgaristan sınırındaki bir yerden Aydın’a gitmiştim. İstanbul-İzmir arası uçağa binmeme rağmen yol 8-9 saat sürmüştü sırf 3 saat nişanda duracağım diye neyse ertesi sene de 2 yerde düğün yaptı, 1ine gittim, diğerine gitmedim diye bana darıldı. Sonuç: nişanıma 1-2 saatlik yoldan gelemedi, düğünümde de bir görünüp gitti :)

Bazı arkadaşlarım gelmemişti düğünüme, şimdi diyorum iyi ki gelmemişler Boşverin gitmeyin, onu da bir yükten kurtarmış olursunuz. İçinizden geliyorsa ufak bir hediye alır gönderirsiniz, mutlu olacaktır bence, bana hediye gelseydi mutlu olurdum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…