- 24 Nisan 2015
- 6.929
- 7.139
- 398
gitmem çok net.Merhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
O kim tanımıyorumYahu sizde nerede yaşıyorsunuz alice nin komşusu musunuz
nopeMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
GitmemMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Ben 11 yıllık arkadaşıma gidemedim Erzuruma ucak parası git gel 2000 tl çünkü onun yerine evine kahvaltı takimi aldım guzel paketle yolladim çok da mutlu oldu çok isterdim içimde ukde kaldı ama ekonomi böyle maalesefMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Çok haklısınız.Vallahi kız kardeşim biriyle görüşecekti bu ara bilet fiyatlarina baktım ve nişana gelemem ama düğüne gelirim dedim. Dört kişiyiz bütçe olarak çok sarsıyor eşim çalışıyor sadece o yüzden
Buraya konu acmaya bile degmez bence. 2-3 ay ayni yerde calistigim is arkadasimin kac km otedeki nikahina niye gideyim. Ayni sehirde bile olsak gitmezdim muhtemelen.Merhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Tabiki gitmemMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım.
Çok tutuyo gerçekten ama eşiniz gitmek zorunda çok yakını mecburen. Otobüs ile gitse belki daha az tutar. Yinede siz bilirsiniz tabi kiÇok haklısınız.
Eşimin küçük kardeşinin, başka bir şehirde kız ailesiyle tanışma ve yüzük takma olayı var yakında. Uçak bileti 6 bin, arabayla gitsek yakıt,en az 4 bin falan tutuyordu. 2 gece otel parası da var tabi. Sadece eşimin gitmesine karar verdik. Ki orada da yeme, içme illaki para gidecek.
Arkadaşlarına çok sinir oldum. Yakın arkadaşsınız bir de aynı şehirdesiniz ya. Ayıp artık. Umarım hala görüşmüyorsunuzdur.İki yakın arkadaşımın düğünüde şehir dışındaydı ve ikisinede gittim. Peki ne mi oldu? Biri benle aynı şehirde olmasına rağmen düğünüme yakın bir tarihte memleketine gitti ve geri dönmedi. Diğeride son dakikaya kadar gelicem diyip son gün dalga geçer gibi yan çizdi. O yüzden kimse için yüksek fedakarlıklar gerek yok. Hediyenizi yollayın kafi (oda sisin düğünümüze geldiyse tabi. Henüz düğününü olmadıysa onuda pas geçebilirsiniz.)
2 yıl oldu eveleneli. Ben şu an tatil yapılacak bir bölgede yaşıyorum. Başka şehirde olup düğünüme gelmeyen arkadaşım bu yaz doğumum olacağı sıra bana mesaj attı doğumu falan sormadan "yazın oraya gelicez umarım bizi ağırlarsın" diye. Engelledim direk. Düğünü doğumu falan boşvermiş gezme peşindeydi en son. Düğünüm olacağı zaman benimle aynı şehirde olup memlekete giden arkadaşımda düğüne davet ettiğimde "orda olursam gelirim" diye mesaj atmıştı. Fakat ben onun düğünü için 8 saat tek başıma yol gitmiştim. Düğünden sonrada heryerden bana ulaşmaya çalıştı ama ulaşamadı tabi. Benim tek üzüldüğüm bunca yıl bu bozuk karakterlerini fark edememiş olmam. Şuan sadece onlara harcadığım zamana acıyorum hepsi o.Arkadaşlarına çok sinir oldum. Yakın arkadaşsınız bir de aynı şehirdesiniz ya. Ayıp artık. Umarım hala görüşmüyorsunuzdur.
Daha neler artik ya.. gezmeye gelebileceğini hangi yüzle söyleyebiliyor tovbeest.. ne insanlar var. Evet anlıyorum herkes der ya üzülme değmez diye iyi de tam olarak buna üzülüyorum işte.2 yıl oldu eveleneli. Ben şu an tatil yapılacak bir bölgede yaşıyorum. Başka şehirde olup düğünüme gelmeyen arkadaşım bu yaz doğumum olacağı sıra bana mesaj attı doğumu falan sormadan "yazın oraya gelicez umarım bizi ağırlarsın" diye. Engelledim direk. Düğünü doğumu falan boşvermiş gezme peşindeydi en son. Düğünüm olacağı zaman benimle aynı şehirde olup memlekete giden arkadaşımda düğüne davet ettiğimde "orda olursam gelirim" diye mesaj atmıştı. Fakat ben onun düğünü için 8 saat tek başıma yol gitmiştim. Düğünden sonrada heryerden bana ulaşmaya çalıştı ama ulaşamadı tabi. Benim tek üzüldüğüm bunca yıl bu bozuk karakterlerini fark edememiş olmam. Şuan sadece onlara harcadığım zamana acıyorum hepsi o.
hayır tabi kiMerhabalar ben artvinde yaşayan bir memurum. Bu pazar arkadaşımın Ankara da yemekli nikahı var. Küçük çaplı bir organizasyon sanırım. Arkadaşım dediysem çok geçmişimiz yok 2 3 ay iş yerinde yakin olduk onun tayini çıktı gitti. Siz olsanız bu ekonomik krizde çok da yakın olmayan bir arkadaş için artvinden ankaraya gider misiniz ? Ben çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?