- 27 Haziran 2014
- 155
- 84
- 323
Tam olarak erkek arkadaş diyebileceğim biri değil ama çok değer verdiğim bir insan. Birkaç ay önce şehir değiştirdi. Her gün yazışıyoruz, zaman zaman konuşuyoruz işte haftan nasıl geçti filan diye. Ama sonuçta mesafe olması arada beni çok tedirgin ediyor ve aramızdaki ilişki net olmadığı için sormaya çekiniyorum ki böyle giderse çat diye sormayı planlıyorum. Hatta ona bayılmama rağmen tam bir odun gibi davranıyorum yani sevgimi belli etmek ona alışmak istemiyorum-ki alıştım çoktan. Şu an tatildeyim dün konuştuk bana dedi ki : "Ben geldiğimde bana tüm tatilini anlatacaksın, ne yaptın en ince ayrıntısına kadar bilmek istiyorum. Her şeyi bilmek istiyorum." Bu cümle beni çok heyacanlandırfı, sizce bir anlamı var mı? Çok yakın bir arkadaşım var sakın onunla bile görüşme cumartesi kesinlikle görüşmek istiyorum, ona göre plan yap hatta hiçbir plan yapma dedi. Onunlayken nasıl davranayım, kendimi hislerimi belli edeyim mi? Odun gibi olmak istemiyorum ama onun farklı bir yerde olması ona göre engel mi bilmiyorum, bana göre engel biraz ama söz konusu o olunca tüm engeller ben de bitiyor. Bunu söyleyen ben olmak istemiyorum. Hani işte eee sen uzaktasın ben uzakta ne olucaz? konuşulması gereken bir konu bence. Uzaklık onun için de sorun olabilir tabi. Ama ya o hiçbir şey demezse? Uzun zamandan beri tanıyorum ve karakterime çok uygun biri. Hatta o da diyor, düşündüğüm şeyin aynısını yapıyorsun diyor. Böyle arkadaşlar, buluşmada nasıl davranayım? Ne yapmam lazım? Yardımlarınızı bekliyorum.