uzaktaki gelinler...

evlendigimizden beri 1bayramda gidebildik..yilbasindan beri 1kez istegimizle 1kez de gorev nedeniyle gittik..artik birdaha nezaman gideriz allah bilir..uzakta oldugunda tabiki ozluyorsun ama maddi manevi sartlar,dunya hali iste..

çocuğu musun ki izin verip vermeme onun elinde.bn aileme 10 saat uzakta yaşıyorum çalıştığım için fırsat oldukça gidiyoruz bazen yalnız gidiyorum. eşim gitme demez diyemez zaten onun için mutlu olsun diye onun memleketinde ailemden uzakta yaşıyorum.

Eskisehir ankara 1.5 saat canim gunde 9 kere gider gelirsin o gelmesede sen gidersin bende uzak mesafe zannettik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sırf o kadar uzak değil yakın gider gelirim diye kabul ettim. O öyle deyince hayal kırıklığına uğradım. Tabi maddi açıdan da diyor ama yinede can sıkıcı bir durum. Onun ailesi de orda değil uzakta. Kendimi onun malı gibi hissettim benim dediğim olacaklar falan. Hiç böyle hayal etmemiştim. Ne yapacam bilmiyorum. Sırf bu sebepten ayrılmak da istemiyorum.

bende uzağa gelin gittim.toplam 8 saat iki şehir arası. o yüzden çok gidemiyoruz.en son mayısta gitmiştim.bir daha kurbana gidicez.

Sizin sorununuz uzaklik degil, hakimiyet kurma cabasi bana kalirsa.
Mesafe o kadar da uzak degil zira. Istesen her hafta sonu gidersin. "Benim dedigim olacak, senede 3-5 kez gidebiliriz" diyen bir ese sahipseniz, senede sadece 1 kere de gidebilirsiniz yani. Nisanliniz sizin uzerinizden komplekslerini tatmin etme cabasinda anlasilan. Bence buna yogunlasin. Yasaklamalar simdiden baslamis. Yoksa uzaklik filan yok.

5 saatlik mesafe olduğu için ayda en fazla iki ayda 1 kez gidiyoruz kayınvalidelere (annemlerle aynı şehirdeyim şükür haftada bir giderim anacuğumaaa )

İyi geceler kızlar. Uzakta evli olanlar ailenize kaç ayda bir gidiyorsunuz. Nişanlım yılda 4 5 kez gidebiliriz dedi. Moralim çok bozuk.

canım seninki uzak değil ki bizde 1.5 saatlik mesafedeyiz ailelere ama bazen her hafta gidiyoruz bazen de iki ayda bir gidebiliyoruz. O günün maddi manevi şartlarına bağlı yani ama burda yanlış olan şey nişanlının tavrı bence ilişkinizi bir kere daha gözden geçir şimdiden böyle sınırlama getiriyorsa ilerde daha büyük sıkıntılar çıkabilir.

Aynen dediğiniz gibi bi oluyo hep onun dediği olacakmış.

Ankara eskişehir nedir ki benim ailemle aramda 1500 km var. 22 saat sürüyor. 3 kere gittim bu yıl, bir kere de bayramda gidicem. Keşke daha fazla gidebilsem.. Ama öyle lanet bi yer ki iki uçak değiştiriyosun biletler de 500 tl.

Ya allah aşkına o kadarcık mesafenin maddiyatından ne olur, sana bu konuda karışmaması lazım.

Hızlı trenin 1,5 saatte götürdüğü ülkemde yurdum kocası izin vermiyor boyle triplere girenlere elimin tersiyle vurmak istiyorum

Sen de kuzu kuzu peki aşkım diyorsun yani.
Şimdiden böyle yaparsan ileride oyuncağı olursun
Çok sıkıcı bu erkeklerin benim dediğim olacak tavırları

Konuşmuyorum şuan. Ne olacaksa olsun diyorum artık. Bunalttı.

Beraber 4 5 kez gidin. Sen 4 5 kez de tek gidersin? Senin fikrin yok mu? Nisanlin oyle dedi diye oyle olmak zorunda degil.

Güzelim bak sana aynı durumu yaşayan bi tanıdığımdan bahsedeyim.Aynı senin gibi nişanlıyken bu durumları konuşmuşlar.Erkek ailesine sık sık kızın ailesine ise daha seyrek diye..Şu an 1 yıllık falan evliler durum ne mi..Kız kocasının ailesine neredeyse her gün(onlarda daha ikinci üçüncü haftadan itibaren sürekli bunlarda), yürüme mesafesinde olan ailesine (kadının el üstünde tutulduğu yeni evlilik döneminde bile) sadece özel günlerde gidebiliyor.Onda da huzursuzluk çıkmadan gittiği tek bir gün bile yok..Paşa kendisinin işi olduğu zamanlarda annene git diye izin veriyormuş.Kız da çocuk muyum senin izninle gidicem diye o zaman da gitmiyor.Sonuçta yılda 10 defayı bulmayan kavga gürültü burnundan getirilen bir görüşme.Bunun yanında nişanlıyken adam neler yapmadı.Aile kıza at dedi.Kız denemek istiyorum dedi.Şimdi her gün ağlamayla geçen günler.Kız ilk başlarda eşim diye 'tamam' dedi adam daha da abarttı.'Hayır' dedi adam kavga çıkarttı.Şu an ailesi kızı o evdeyken arayamıyor bile huzursuzluk çıkmasın diye.Evine bile istediği gibi gidip gelemiyorlar.Bakalım kız sabredip ömrünü yedirecek mi boşanacak mı.Daha bir yıllık evlilik.Durum bu..Daha neler neler..Kızın ailesinin yediği lokma boğazından geçmiyor.Çocuğumun huzuru nasıl diye..Yani güzelim ayrıl deyip vebal alamam ama bu tipler böyle.İyi davranıştan da kötü davranıştan da anlamıyorlar.Niyeti iyi değil ki.Dese 'maddi durum el vermez,sensiz duramam özlerim,ben evde nasıl yemek yer ütü yaparım' anlarım ama bildiğin niyeti baskı kurmak.Nişanlın nasıl bir karakter bunu sen analiz et ama ben aileme bağlıyım diyorsan (ki ben senin bu konuyu açmandan şimdi bile zorluk çekeceğini,yapamayacağını duygusal yanının ağır bastığını düşünüyorum) yapamazsın canım..Sen iyice düşün özleme dayanabilir miyim diye..Ama onu eğitebilir misin hiç zannetmiyorum..İnşallah karar vermene yardımcı olmuşumdur..Bi de bir arkadaş yazmış ya 'en azından seninle geliyor' diye inan bu tiplerin gelmediği geldiğinden hayırlı..Bu kız onları da yaşadı çünkü.Kız ailesi üzülmesin diye gerginliği yansıtmıyor ama ailesi sürekli bize geldiler diye sorun olacak mı modunda..Hakkında hayırlısı canım..

Bizde de tam tersi. Ben eşime izin vermiyorum. Memleketimiz aynı.

Ama herkesin evi yurdu ayrı. Ben evimde rahatım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…