- 28 Nisan 2018
- 65
- 30
- 3
- Konu Sahibi kendinikesfet123
-
2 3 ayda bir de olsa mutlaka görüşün hasret giderin. Sevgilinize güveniyorsanız korkmanızı gerektirecek hiç bir şey yok. Ben de eşimle 3 buçuk sene uzak mesafe ilişkiden sonra evlendim hiç de gönülden ırak olmadı. Gayet te sağlıklı bir evliliğim var. Tabi karşınızdaki kişiyi en iyi siz biliyorsunuz, bu durum kişiden kişiye değişebilir.Günaydın kızlar,
Sizlerin fikrini almak bana iyi geliyor. Sevgilim Kars'a atandı. 3 gün oluyor gideli. Bir süre malesef uzak kalacağız. Ama yaza doğru düğün planımız var. Bu süreci en sağlıklı şekilde götürebilmem için tavsiyelere ihtiyacım var. Nelere dikkat etmeliyim uzaktayken ???
Her uzakta olan boynuzlamak icin can atmiyor niye boyle bir yorumda bulundunuz ki şu anBoynuz loodıng
Henüz ailelerimiz kendi aralarında tanışmadı. Ocak gibi onları tanıştırıp sonra da şu konuyu açmak istiyoruz. Nikâhımızı kıyıp düğünü yapmadan onun yanına taşınma konusu. Aileler bu konuya nasıl bakar bilmiyorum şu an ama biz birbirimizi gerçekten seviyoruz kısa sürede pek çok şey paylaştık ve tanıdık birbirimizi. Uzak kalmak yeterince zorken daha da zorlastirmamak adina.
Yapcak olan Karsa kalmazBoynuz loodıng
2 ay oluyor. Çoğu kişi erken gibi düşünebilir evlilik konusunu fakat dediğim gibi bu 2 ay dolu dolu geçti birbirimizi tanımak adına yeterince vakit ayirdik. Birbirimize uygun olduğumuzu gördük evliliğe bakış açısı olarak. Yaza doğru boyle bir planımız var.Tanışalı ne kadar bir süre oldu ?
Henüz ailelerimiz kendi aralarında tanışmadı. Ocak gibi onları tanıştırıp sonra da şu konuyu açmak istiyoruz. Nikâhımızı kıyıp düğünü yapmadan onun yanına taşınma konusu. Aileler bu konuya nasıl bakar bilmiyorum şu an ama biz birbirimizi gerçekten seviyoruz kısa sürede pek çok şey paylaştık ve tanıdık birbirimizi. Uzak kalmak yeterince zorken daha da zorlastirmamak adina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?