Uzaktan ilişki

Birbirimizi yeterince tanidigimizi düşünüyorum ciddî niyetlerle başlanıldığı için birçok konu yanımdayken konuşuldu halen de konuşuyoruz. Biz birbirimize güveniyoruz ve inşallah dediginiz durumlar yaşanmaz.

Eş durumu tayini olur sorun olmaz diye düşündük o konuyu da. Bu konuda daha bilgili kişiler varsa onları da dinlemek isterim tabi
Bölümünüz nedir peki. 2018den düşük mu aldınız? Bildiğim kadarıyla eş durumu bekarken atananlar için var mesela suan atanmış sevgiliniz siz evlendikten sonra atandiginiz takdirde o sizin yanınıza gelebilir. Ama siz yaza evlenirseniz atanmamis olduğunuz icin sınava evli girmiş olacaksınız bu durumda siz eş durumu tayini isteyip karsa atanamazsiniz bir başka sehire atandığını takdirde. Il olarak mutlaka karsi sececeksiniz veya eşiniz size tayin konusunda tabi olacak

Bölümüm matematik 2018 e girmedim

2 ayda ne yaşadın da tanıdın allasen?
İlk aylar süt liman geçer zaten bi 10 ay sık sık buluşarak geçecek ki her halini göreceksin bileceksin
Resmen kumar seninki

Bunu yazmaya gelecektim ki erken davranmışsınız +1
Bi iki hareketini hoş gördü 2 ayda kavgaya ne sebep olur zaten herşey yolunda ee bide memur atandı daha ne olsun yaza düğün
Zonguldak'ta madenci olsa uzak ilişkiyi kabul eder miydi acaba

Bi iki hareketini hoş gördü 2 ayda kavgaya ne sebep olur zaten herşey yolunda ee bide memur atandı daha ne olsun yaza düğün
Zonguldak'ta madenci olsa uzak ilişkiyi kabul eder miydi acaba
Fabrikatör bile olsa 2 ayda kimse tanınmaz, öyle anlatınca bende sandım ki uzun süreli ilişki falan yani... Konu sahibi, yaza düğün düşünüyoruz dediğin süreyi karşındakini daha iyi tanımakla değerlendir, düğün yapıp yapmayacağına yazın karar verirsin. Bizim fikirlerimizi geç, ailenin de bu ilişkinin hemen nikahla sonuçlanmasına onay vereceğini hiç sanmıyorum. Mantıklı düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…