- Konu Sahibi Kahveeasigi
- #21
Zaten bir ilişki değil bu, görmeden etmeden ilişki olmaz ama arada bir iletişim var ve bunu sonlandırırken birkaç kelime söylemen gerekirdi. Öyle her yerden engeli basmak hem çok ayıp hem senin de başına gelebilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar. Yaklaşık 7-8 aydır sosyal medya üzerinden konuştuğum bir kişi vardı. Zamanla kendisinin bana karşı duygularının yoğun olduğunu ve iyi anlaştığımızı da ifade ederek ciddi bir ilişki istediğini söyledi. Ben de başlarda olumlu bakıyordum.
Ancak ben öğretmenim geçen sene özelde çalıştım ama artık atanmak istediğim için sınava hazırlanıyorum. Karşımdaki kişi de bu durumu öne sürerek sınavdan sonra gelir yüz yüze tanışırız sonra da zaten aileler tanışır dedi. Çok uzak şehirlerde ve farklı kültürlerde yaşıyoruz. Kendisi de ticaret ile uğraşıyor ve ataninca bulundugum şehre gelirsin dedi. Eğer ki atanamazsam yine özelde çalışırım, boş durmayı sevmem. Bunu dediğim de atama olmazsa çalışmanı istemem tarzı laflar dedi.
Boyle böyle bazı konuşmalar geçti , rahatsız olduğum konuları ona söyledim ve bir haftadır soğuk davranıyordum. En son dayanamayıp "sınava hazırlanıyorsam hiç evden çıkmıyorum değil ki en azından bir kere gelip görüşebildik" dedim. Bugün biraz daha düşündüm ve ona karşı yoğun duygularımin olmadığını farkettim hem de kafamdaki soru işaretleri giderek arttı. Bir şey demeden tüm hesaplardan engelledim. (Iki hafta önce uzunca bir yazı yazmıştım aslında o zaman bitmeliydi).
Kusura bakmayın hanımlar uzunca bir yazı oldu. Ama çevremde dertleşecegim kimse yok. Siz tecrübeli hanımlardan yorum almak istiyorum.Sizce doğru bir karar mı verdim?
Aslında birden engellemedim daha öncesinde de aramızda böyle bir konuşma geçmişti. Ama o devam edelim yakın zamanda gelip görüşeceğiz tarzı şeyler dedi. Ama günler geçtikçe daha da uzaklaşır olduk. Engelledikten sonra içime sinmedi zaten kendimi açıklayacak bir mesaj yazdı . Çünkü onu da üzmek istemiyordum. Hayırlısı böyleymiş dedi.Ne ayıptır ya.. yazık günah bir açıklama bile yapmayı çok görüyorsunuz aylarca konuştuğunuz insana. Şu yaptığınız tavrın aynısı bana yapıldı yakın zamanda mahvoldum. Çekip gitmesine değil de en çok açıklama yapacak kadar değer vermemiş olmasına üzüldüm.
Beni de en son telefon konuşmamızdan itibaren yarın konuşuruz diyip 10 gün aramadı. 10.günün sonunda da engellememiş ama numaramı silmiş şok oldum. Ben birkaç gün sonra uzun bir mesaj attım. O da makul bir cevap vermiş kafam dolu bu durumda da seni üzmek istemiyorum uzun süre ciddi düşünemeyeceğim gibi bahaneler. Ayrıca da hiç iyi değilim.. sebepsiz uzaklaşmasına mı yanayım sözler verip benimle hayaller yarı yolda bırakmasına mı böyle kolay hem de açıklamasız çekip gitmesine mi bugüne kadar her şeyiyle içime sinen tek insan olduğu için onu kaybettiğime mi bilemiyorum. Uzun bir süre de iyi olmamAslında birden engellemedim daha öncesinde de aramızda böyle bir konuşma geçmişti. Ama o devam edelim yakın zamanda gelip görüşeceğiz tarzı şeyler dedi. Ama günler geçtikçe daha da uzaklaşır olduk. Engelledikten sonra içime sinmedi zaten kendimi açıklayacak bir mesaj yazdı . Çünkü onu da üzmek istemiyordum. Hayırlısı böyleymiş dedi.
Siz şimdi nasılsınız, umarım iyisinizdir![]()
İlişki diyemeyip evlilik konuşuyorsunuz. Bebeklerin attaya gitmesi mi bu?Cevap için teşekkürler. Ben yaklaşık on gün önce ona bu durumu açıklamıştım ama biraz onun ısrarı ile devam etti sonrasında. Yapılması hoş bir durum değil farkındayım ama birden yapmasaydim da böyle yarım yamalak bir ilişki halinde devam edecekti. Kaldı ki ben ilişki bile diyemiyordum yaşadığıma
Şunu anladım isteyen insan ilişkiyi her türlü devam ettirir, görüşmek için gelir. Evet böyle sohbet muhabbet insana hoş geliyor ama ne malum başkaları ile de böyle konusmadiklari. Sana sebepsiz geliyor ama ona sorsan kendince haklı şeyleri vardır der. Bu zamana kadar içime en çok sinen insandı demişsiniz ama geleceğin neler getireceğini bilemeyiz. Klasik olacak belki ama her serde bir hayır vardır derler ben inanıyorum bu duruma. Seni düşünüyor olsaydı on gün boyunca cevapsız bırakmazdı.Beni de en son telefon konuşmamızdan itibaren yarın konuşuruz diyip 10 gün aramadı. 10.günün sonunda da engellememiş ama numaramı silmiş şok oldum. Ben birkaç gün sonra uzun bir mesaj attım. O da makul bir cevap vermiş kafam dolu bu durumda da seni üzmek istemiyorum uzun süre ciddi düşünemeyeceğim gibi bahaneler. Ayrıca da hiç iyi değilim.. sebepsiz uzaklaşmasına mı yanayım sözler verip benimle hayaller yarı yolda bırakmasına mı böyle kolay hem de açıklamasız çekip gitmesine mi bugüne kadar her şeyiyle içime sinen tek insan olduğu için onu kaybettiğime mi bilemiyorum. Uzun bir süre de iyi olmam
Laflar sözler hoş geliyor da işte gerçeğe dönüşmeyince boş vaatler olduğunu anlıyor insanAdamin gorusesi yokmus zaten..
Gercekten begenseydi Ferhat gidi dagi tasi delerdi..
Bosuna 8 aynizi heba etmissiniz..
Ustelik bu kadar umursamamasi : Orada hali hazirda canli kanli kadinlarla birlikte olduguna da yorulabilir.
Vallahi ogretmenim ayakta uyutulmussunuz bence..10 parmak klavyesini gelistirmis sayenizde
Engelleyen siz olmussunuz ama adam coktan noktayi koymus zaten :)
Yani ona kalsa ilişkiydi ama yan yana gelmeden nasıl ilişki olacaktı ki ? Evlilik konusunu da hep o dile getirirdi. Ben de bakalım hayırlısı bu işler diyip gecistiriyordum. Yoksa böyle şeylerin ciddi kararlar olduğunun ve iyi düşünülmesi gerektiğinin farkındayım.İlişki diyemeyip evlilik konuşuyorsunuz. Bebeklerin attaya gitmesi mi bu?
E o zaman fazla takılmayın. Daha öncede bir konuşma yapmış olduğunuz için suçluluk hissetmenize pek gerek kalmamışYani ona kalsa ilişkiydi ama yan yana gelmeden nasıl ilişki olacaktı ki ? Evlilik konusunu da hep o dile getirirdi. Ben de bakalım hayırlısı bu işler diyip gecistiriyordum. Yoksa böyle şeylerin ciddi kararlar olduğunun ve iyi düşünülmesi gerektiğinin farkındayım.
Benim canımı sıkan görüşme konusunu hep ertelemesi ve bazı uymayan fikirlerimizdi.
Büyük risk bence de. Hadi karakteri, kültürü, aile yapısını vs. geçtim de belki adamı görünce elini bile tutmak istemeyeceksiniz. Enerji bambaşka bir şey. Güzellik çirkinlik vs. değil bahsettiğim. Benim bir flörtüm olmuştu, uzaktan uzağa görüp flört etmeye karar vermiştik. Çocuk yakışıklıydı, yemyeşil gözler, kumral ışıl ışıl saçlar, boy pos on numara. Ama çocuğa dokunmak içimden gelmiyordu. Parmağım yanlışlıkla değse buza değmiş gibi irkiliyordum. Başka bir arkadaşım vardı, çok iyi biriydi. Bir zaman deneyelim dedik, uygunuz, iyi anlaşıyoruz vs. Ama yok, olmadı yani. Uyum yakalamak şart, o da sonradan kazanılmıyor. Ve bu, yan yana olmadıkça asla anlaşılmaz, mümkün değil.Görmediğin, tanımadığın insanla evlilik muhabbeti yapmak
Görmediğin, tanımadığın insanın benim şehrime atan, atanmayacaksan da çalışmazsın demesine izin vermek
Ve bunu 6-7 ay boyunca yapmak
Akıl mantık işi değil
Yok hayır ya gerçekten öğretmen misiniz… uzaktan uzağa tanıştınız, kaç kere görüştünüz de gelecek planlarına sıra geldi… bu kadar basite indirgemeyin bu işleri. üni mezunu insansınız kendinizi yakmayın. Mantıklı olunMerhaba hanımlar. Yaklaşık 7-8 aydır sosyal medya üzerinden konuştuğum bir kişi vardı. Zamanla kendisinin bana karşı duygularının yoğun olduğunu ve iyi anlaştığımızı da ifade ederek ciddi bir ilişki istediğini söyledi. Ben de başlarda olumlu bakıyordum.
Ancak ben öğretmenim geçen sene özelde çalıştım ama artık atanmak istediğim için sınava hazırlanıyorum. Karşımdaki kişi de bu durumu öne sürerek sınavdan sonra gelir yüz yüze tanışırız sonra da zaten aileler tanışır dedi. Çok uzak şehirlerde ve farklı kültürlerde yaşıyoruz. Kendisi de ticaret ile uğraşıyor ve ataninca bulundugum şehre gelirsin dedi. Eğer ki atanamazsam yine özelde çalışırım, boş durmayı sevmem. Bunu dediğim de atama olmazsa çalışmanı istemem tarzı laflar dedi.
Boyle böyle bazı konuşmalar geçti , rahatsız olduğum konuları ona söyledim ve bir haftadır soğuk davranıyordum. En son dayanamayıp "sınava hazırlanıyorsam hiç evden çıkmıyorum değil ki en azından bir kere gelip görüşebildik" dedim. Bugün biraz daha düşündüm ve ona karşı yoğun duygularımin olmadığını farkettim hem de kafamdaki soru işaretleri giderek arttı. Bir şey demeden tüm hesaplardan engelledim. (Iki hafta önce uzunca bir yazı yazmıştım aslında o zaman bitmeliydi).
Kusura bakmayın hanımlar uzunca bir yazı oldu. Ama çevremde dertleşecegim kimse yok. Siz tecrübeli hanımlardan yorum almak istiyorum.Sizce doğru bir karar mı verdim?
Ah şu her şerde bi hayır olduğunu gözlerimle görsem de bi.. hıh tamam gerçekten bi hayır varmış iyi ki olmamış şimdi daha mutluyum diyebilsem.. ama ondan değil benden götürüyor işte. Hala daha kaçırdım öyle bi insanı diyorum. Arkadaşlarım da bugün iyi olsa da belki yarın bir gün değişecekti diyorlar. Tatmin etmiyor tabi hala yeni olduğu için. Sosyal medya hesabı yok onun kardeşlerine falan bakıyorum bir de onun wp çevrimiçiliğine bakıyorum. Ama bana zarar veriyor ciddi bir şekilde bırakmalıyımŞunu anladım isteyen insan ilişkiyi her türlü devam ettirir, görüşmek için gelir. Evet böyle sohbet muhabbet insana hoş geliyor ama ne malum başkaları ile de böyle konusmadiklari. Sana sebepsiz geliyor ama ona sorsan kendince haklı şeyleri vardır der. Bu zamana kadar içime en çok sinen insandı demişsiniz ama geleceğin neler getireceğini bilemeyiz. Klasik olacak belki ama her serde bir hayır vardır derler ben inanıyorum bu duruma. Seni düşünüyor olsaydı on gün boyunca cevapsız bırakmazdı.
Hakkımızda hayırlısı olsun. Karşımıza iyi insanlar çıksın. Bu konuyu düşünmemek için farklı şeylerle ugras ve o kişiyi sosyal medyadan stalklama bence. Iyi olmaya bak
Büyük risk bence de. Hadi karakteri, kültürü, aile yapısını vs. geçtim de belki adamı görünce elini bile tutmak istemeyeceksiniz. Enerji bambaşka bir şey. Güzellik çirkinlik vs. değil bahsettiğim. Benim bir flörtüm olmuştu, uzaktan uzağa görüp flört etmeye karar vermiştik. Çocuk yakışıklıydı, yemyeşil gözler, kumral ışıl ışıl saçlar, boy pos on numara. Ama çocuğa dokunmak içimden gelmiyordu. Parmağım yanlışlıkla değse buza değmiş gibi irkiliyordum. Başka bir arkadaşım vardı, çok iyi biriydi. Bir zaman deneyelim dedik, uygunuz, iyi anlaşıyoruz vs. Ama yok, olmadı yani. Uyum yakalamak şart, o da sonradan kazanılmıyor. Ve bu, yan yana olmadıkça asla anlaşılmaz, mümkün değil.
6-7 ay görmeden yazışmak büyük risk. Anasını babasını alıp gelse evinize, bir anda kendinizi kahve yaparken bulursanız ne olacak?Ki bakın benimkiler yine yanı başımdaydı. Baktım olmuyor haftasına postaladım. Bir şeylerden emin olmadan büyük büyük konuşup sözler vermemek, planlar yapmamak gerekiyor.
Gelecekteki plânınıza uygun olmayan hiçkimseyi hayatınıza almayın...Merhaba hanımlar. Yaklaşık 7-8 aydır sosyal medya üzerinden konuştuğum bir kişi vardı. Zamanla kendisinin bana karşı duygularının yoğun olduğunu ve iyi anlaştığımızı da ifade ederek ciddi bir ilişki istediğini söyledi. Ben de başlarda olumlu bakıyordum.
Ancak ben öğretmenim geçen sene özelde çalıştım ama artık atanmak istediğim için sınava hazırlanıyorum. Karşımdaki kişi de bu durumu öne sürerek sınavdan sonra gelir yüz yüze tanışırız sonra da zaten aileler tanışır dedi. Çok uzak şehirlerde ve farklı kültürlerde yaşıyoruz. Kendisi de ticaret ile uğraşıyor ve ataninca bulundugum şehre gelirsin dedi. Eğer ki atanamazsam yine özelde çalışırım, boş durmayı sevmem. Bunu dediğim de atama olmazsa çalışmanı istemem tarzı laflar dedi.
Boyle böyle bazı konuşmalar geçti , rahatsız olduğum konuları ona söyledim ve bir haftadır soğuk davranıyordum. En son dayanamayıp "sınava hazırlanıyorsam hiç evden çıkmıyorum değil ki en azından bir kere gelip görüşebildik" dedim. Bugün biraz daha düşündüm ve ona karşı yoğun duygularımin olmadığını farkettim hem de kafamdaki soru işaretleri giderek arttı. Bir şey demeden tüm hesaplardan engelledim. (Iki hafta önce uzunca bir yazı yazmıştım aslında o zaman bitmeliydi).
Kusura bakmayın hanımlar uzunca bir yazı oldu. Ama çevremde dertleşecegim kimse yok. Siz tecrübeli hanımlardan yorum almak istiyorum.Sizce doğru bir karar mı verdim?
Kararınızı çok doğru, ama davranışınızı çok yanlış buldum.Siz durumu anlatıp bitirmek istediğinizi söyleyecektiniz, aramalara devam edip rahatsız etseydi o zaman engellenebilirdi ki o da belki doğru değil ama bu hiç olmamış.Ah alırsınız o da bir insan.Ama evlenince çalıştırmam diyen biriyle de olmayın bence de.Merhaba hanımlar. Yaklaşık 7-8 aydır sosyal medya üzerinden konuştuğum bir kişi vardı. Zamanla kendisinin bana karşı duygularının yoğun olduğunu ve iyi anlaştığımızı da ifade ederek ciddi bir ilişki istediğini söyledi. Ben de başlarda olumlu bakıyordum.
Ancak ben öğretmenim geçen sene özelde çalıştım ama artık atanmak istediğim için sınava hazırlanıyorum. Karşımdaki kişi de bu durumu öne sürerek sınavdan sonra gelir yüz yüze tanışırız sonra da zaten aileler tanışır dedi. Çok uzak şehirlerde ve farklı kültürlerde yaşıyoruz. Kendisi de ticaret ile uğraşıyor ve ataninca bulundugum şehre gelirsin dedi. Eğer ki atanamazsam yine özelde çalışırım, boş durmayı sevmem. Bunu dediğim de atama olmazsa çalışmanı istemem tarzı laflar dedi.
Boyle böyle bazı konuşmalar geçti , rahatsız olduğum konuları ona söyledim ve bir haftadır soğuk davranıyordum. En son dayanamayıp "sınava hazırlanıyorsam hiç evden çıkmıyorum değil ki en azından bir kere gelip görüşebildik" dedim. Bugün biraz daha düşündüm ve ona karşı yoğun duygularımin olmadığını farkettim hem de kafamdaki soru işaretleri giderek arttı. Bir şey demeden tüm hesaplardan engelledim. (Iki hafta önce uzunca bir yazı yazmıştım aslında o zaman bitmeliydi).
Kusura bakmayın hanımlar uzunca bir yazı oldu. Ama çevremde dertleşecegim kimse yok. Siz tecrübeli hanımlardan yorum almak istiyorum.Sizce doğru bir karar mı verdim?