Uzaktan sevmekle hukumlu

Mihail Zoscenko cok haklisin, ince dusuncen icin de tesekkur ederim canim.
Senc ede egosu tavan yapmis misidr ay kiyamam... Ona soyledim zaten ben senin hakkinda bir baslasam muhtemelen sevdigin kadin beni vurur diye, o zaman soylemisti kimse yok hayatimda uc yildir diye.

Aw shapee cok sagol, morale ihtiyacim var, benim Amerika kontrat isi olmayacak galiba. Hersey bitti mi acaba. Sarki oyle demiyor ama.
Sarkinin sonunda kiz yalniz kaldi, halbuki adamina serenad yaparken umut vardi. Tuh.

Son düzenleme:
Aw shapee cok sagol, morale ihtiyacim var, benim Amerika kontrat isi olmayacak galiba. Hersey bitti mi acaba. Sarki oyle demiyor ama.
Sarkinin sonunda kiz yalniz kaldi, halbuki adamina serenad yaparken umut vardi. Tuh.

Kendini birşeylere endeksleme. Kontrat olmayabilir,
sen gidemeyebilirsin.. Olabilir yani..
Sen yazmaktan ve duygularını açmaktan çekinme yeter.
Kim bilir belki o adım atar, o gelmek ister..
Olamaz mı? Bence olabilir.

Niye bu kadar korkuyorsun ki duygularını söylesen ne kaybedersin ! Ya reddeder ya da aynı duyguları o da paylaşıyor olabilir.

Bazen hızlı hareket etmek lazım . 30 yaşındayım bugün aşık olsam hiç çekinmeden söylerim ne var bunda gayet doğal bir şey... Çok çok reddeder . En azından üzerimde ki yükten kurtulmuş olurum. İçim de ukde kalmaz acabalarım olmaz . Bu şekilde işkence gibi ...Tutkuya dönüşüyor veya tutkuya çoktan dönüşmüş.

Daha beni yeni taniyor, ben ona haftada bir mesaj atinca karsililki yazisyoruz ama o daha seyrek yaziyor. Oncelik listesinde degilim, ama sanirim ablalarindan ve oglundan baska haberlestigi insan sayisi cok degil. Bu arada ablalari eli masali kadinlar ve onlara cok bagli.

Senin görümce temalı konular açtığını hayal ettim de bir an

Nerdeyse adamı bulup ben söyleyeceğim.."yinemi pilav loves you"diye..
İçime dert oldu vallahi))
Cocuklugumdan beri suregelen bir sevgi oldugunu biliyor, onu su an begendigimi biliyor ama acikca "Seni hala seviyorum, benimle cikar misin" demedim. Musait degil. Aramizda bir okyanus var. Benim hakkimda daha cok bilgisi olmasini istiyorum. Adam cok icine kapanik birisi, cok sikintilari var anladigim kadariyla. Ablalri bile Facebook'tan onu azarliyor, neden telefon etmeden, neden burada degilsin vs.

Haha cadı sisters-in-laws lar))bizimkiler kadar olmazlar ya..bizimkilerin adı bile ilginç GÖRÜMCE!!korkunç değil mi?

O zaman ablaları da tavlamaya bak . Ciddiyim bu konuda , ablaları seni severse hep senden bahsederler o da sana daha çok ısınır

Ben en iyisi hayatimi bir kitaba yazayim.Zaten onunla yazismalarimi derlesem ilginc bir gunluk olurdu.
Ama benim ustaligim siirlerimde, o da henuz gormedi, sira onlara geliyor...

Asil mesafe okyanus değil desene..asman gereken birde adamın kalbini fethetmek var..ablalar birde..)

Ben en iyisi hayatimi bir kitaba yazayim.Zaten onunla yazismalarimi derlesem ilginc bir gunluk olurdu.
Ama benim ustaligim siirlerimde, o da henuz gormedi, sira onlara geliyor...

Bir film aklıma geldi. Mesajınız var ; İnternetin yeni bir akım olduğu dönemlerde bu filme ilham vermiş sanırım. İnternette tanışıp birbirine aşık olan gerçek hayatta birbirinden nefret eden bir çiftin öyküsü. Çok hoş anlatmışlar olayları. Tom Hanks'ın komedi tarzında son çevirdiği filmlerden sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İzlemediysen izle derim.

O zaman ablaları da tavlamaya bak . Ciddiyim bu konuda , ablaları seni severse hep senden bahsederler o da sana daha çok ısınır
Aynen dusunduklerimi okumssunuz! Zaten adam ne yapti biliyor musunuz, bahcelerinde olan bir olayi ona yazmistim, FBta timeline'a yapistirdi, ablalari ve kizkardesleri, kuzenleri dolustu ah ne guzel hikaye soyleydi boyleydi cok tesekkur falan. Isin garibi hikayenin sonunda ismimi koymamistim ve kimse bu kim demedi. Bu gosteriyor ki beni eklediginden beri aralarinda siki bir haberlesme trafigi olmus, bu Turk de nereden cikti durumu nu asmislar ailesinin uyeleri.

Son düzenleme:
Ablalarina saygili olmam lazim, sicak ve samimi insanlari seviyorlar ve kardeslerini hep kolluyorlar. Yanlis adim atan kadinlari yerine oturtuyorlar, hem de FBta. Cok tehlikeli yani.
Ama bizimkinin derdi kucuk kizkardesiyle, ezelden beri ona satasirdi. Cok seviyor kardesini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…