- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi Yinemipilav
-
Awshapee cok sagol, morale ihtiyacim var, benim Amerika kontrat isi olmayacak galiba. Hersey bitti mi acaba. Sarki oyle demiyor ama.
Sarkinin sonunda kiz yalniz kaldi, halbuki adamina serenad yaparken umut vardi. Tuh.
Awshapee cok sagol, morale ihtiyacim var, benim Amerika kontrat isi olmayacak galiba. Hersey bitti mi acaba. Sarki oyle demiyor ama.
Sarkinin sonunda kiz yalniz kaldi, halbuki adamina serenad yaparken umut vardi. Tuh.
Daha beni yeni taniyor, ben ona haftada bir mesaj atinca karsililki yazisyoruz ama o daha seyrek yaziyor. Oncelik listesinde degilim, ama sanirim ablalarindan ve oglundan baska haberlestigi insan sayisi cok degil. Bu arada ablalari eli masali kadinlar ve onlara cok bagli.
Cocuklugumdan beri suregelen bir sevgi oldugunu biliyor, onu su an begendigimi biliyor ama acikca "Seni hala seviyorum, benimle cikar misin" demedim. Musait degil. Aramizda bir okyanus var. Benim hakkimda daha cok bilgisi olmasini istiyorum. Adam cok icine kapanik birisi, cok sikintilari var anladigim kadariyla. Ablalri bile Facebook'tan onu azarliyor, neden telefon etmeden, neden burada degilsin vs.Nerdeyse adamı bulup ben söyleyeceğim.."yinemi pilav loves you"diye..
İçime dert oldu vallahi))
Haha cadı sisters-in-laws lar))bizimkiler kadar olmazlar ya..bizimkilerin adı bile ilginç GÖRÜMCE!!korkunç değil mi?Daha beni yeni taniyor, ben ona haftada bir mesaj atinca karsililki yazisyoruz ama o daha seyrek yaziyor. Oncelik listesinde degilim, ama sanirim ablalarindan ve oglundan baska haberlestigi insan sayisi cok degil. Bu arada ablalari eli masali kadinlar ve onlara cok bagli.
Daha beni yeni taniyor, ben ona haftada bir mesaj atinca karsililki yazisyoruz ama o daha seyrek yaziyor. Oncelik listesinde degilim, ama sanirim ablalarindan ve oglundan baska haberlestigi insan sayisi cok degil. Bu arada ablalari eli masali kadinlar ve onlara cok bagli.
Orumcege benzedigi icin mi acaba???Haha cadı sisters-in-laws lar))bizimkiler kadar olmazlar ya..bizimkilerin adı bile ilginç GÖRÜMCE!!korkunç değil mi?
Asil mesafe okyanus değil desene..asman gereken birde adamın kalbini fethetmek var..ablalar birde..)Cocuklugumdan beri suregelen bir sevgi oldugunu biliyor, onu su an begendigimi biliyor ama acikca "Seni hala seviyorum, benimle cikar misin" demedim. Musait degil. Aramizda bir okyanus var. Benim hakkimda daha cok bilgisi olmasini istiyorum. Adam cok icine kapanik birisi, cok sikintilari var anladigim kadariyla. Ablalri bile Facebook'tan onu azarliyor, neden telefon etmeden, neden burada degilsin vs.
Bence öyle. .örümcek Ayyy çok korkarım benOrumcege benzedigi icin mi acaba???
Ben en iyisi hayatimi bir kitaba yazayim.Zaten onunla yazismalarimi derlesem ilginc bir gunluk olurdu.
Ama benim ustaligim siirlerimde, o da henuz gormedi, sira onlara geliyor...
Aynen dusunduklerimi okumssunuz! Zaten adam ne yapti biliyor musunuz, bahcelerinde olan bir olayi ona yazmistim, FBta timeline'a yapistirdi, ablalari ve kizkardesleri, kuzenleri dolustu ah ne guzel hikaye soyleydi boyleydi cok tesekkur falan. Isin garibi hikayenin sonunda ismimi koymamistim ve kimse bu kim demedi. Bu gosteriyor ki beni eklediginden beri aralarinda siki bir haberlesme trafigi olmus, bu Turk de nereden cikti durumu nu asmislar ailesinin uyeleri.O zaman ablaları da tavlamaya bak . Ciddiyim bu konuda , ablaları seni severse hep senden bahsederler o da sana daha çok ısınır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?