İlk kısımda kendimi gördüm.. Mesela benim en yakın arkadaşım da önceden"kanka saçların da uzamış baya çok güzel" der ama biara kendi saçını göğüs hizası kestirdi, eski saçlarını özlediğini söylüyordu, bana da kanka sende kestirsene buara moda oldu orta uzunluk saç, uçların da kırılmış biraz falan dedi

ama bizimki ergenlikten biraz, yaşımız 17.. Yani bu tür şeyleri arada bende yaparım ama öne çıkmak için değil de eşitlenelim diye gibi.. Yada ikimiz de buluşurken birbirmize çaktırmasak da en iyi şekil giyinmeye çalışırız gibi gibi.. Bu biryere kadar normal, herkes yanındakinden accık daha parlamak ister amaaa.. Bunu takıntı yapmak, beyaz ten takıntısı yorumları, çekememezlik vs gibi taraflara gelmiş sizinki sanırım..
Mesela benim de derslerim yoğun, arkadaşımpek çalışmaz. Ben müsait zamanımı söylerim, o o gün birisiyle buluşuyorsa bile iptal eder, benle buluşur... Yani bu benim için de geçerli.. İlk önceliğimiz birbirimizdir.. Seninki yoğunum diye reddedip, yarın öbür gün başkalarıyla pikniklere gidiyorsa sorun var bence onun tarafından..
Yani ilk dediklerinle sonuncuyu birleştirince, benim fikrim, senin yanında parlayamamaktan korkuyor, yada kendine fiziksel muhabbet edeceği yeni kankiler bulmuş, yada cidden kıskançlık var arada, çekememezlik var, ondan buluşmak istemiyor. Yani bunlar olmasa bile bir sebebi var, buluşmak isteyen insan, özleyen insan can atar, mutlaka bir tarih bulur. Evleriniz de yakınmış, akşamüstü yürüyüş alışveriş istese yapabilir.