Uzaktan Yakın Arkadaş

Değer verdiğin bir arkadasin anladigim kadariyla.
Konussan desen az vakit geçiriyoruz mesgulum dedin çıktın 2 kere...yani bir konuş bence.
Silip atmadan önce dinle bir bence.
Bir kaç kere çıtlattım, bir kaç kere direk söyledim. Aaa olur mu öyle şey falan diyor. Bal gibi de olmuş işte.

hahah bana da aynı şeyi bir arkadaşım yapıyordu sevdiğim bir arkadaşımdı açıkcası, bana da sürekli senin yerin başka en farklı arkadaşım sensin diyordu, ama zaten 2 aylık geldiğim zaman buluşma planı yaptığımızda o şikayet ettiği ve zaten hep birlikte olduğu arkadaşları için buluşamıyorduk. Ben de bu sebeple hayatımdan çıkardım.
Ben de çıkarmak istiyorum galiba, kendime itiraf edemesem de. Sanırım tek yakın arkadaşım o olduğu için, bütün arkaşlarım problemli, bi tanesi daha böyle ego manyağı, yaşı benden 2 yaş büyük olmasına rağmen ergen gibi, diğeri çok alıngan tam bir çocuk sürekli laf sokmalar bilmem neler. Niye doğru düzgün bir arkadaşım yok ya :mad:

böyle biri seni çok yarar. beni yordu açıkcası. katlanılmaz insanlar. kendi özgüven sorunarıyla seninde kendini sorgulamana neden olurlar. bence bırak üstüne düşme. yazarsa he de geç, görüşmek isterse sende bahane bul. her zaman elinin altında olma. ona güç veren en büyük sebep bu. naparsa yapsın senin hep arayacağı yerde olman. kendine başka arkadaşlar edin. ben buradan bile çok güzel arkadaşlıklar edindim. hangi ildeysen mutlaka çıkar bir kaç kişi. bir çay bir sohbet devamı gelir. kendini bir kişiye sınırlayıp diğerlerine duvarlar örme. hayatının hatası olur. o kendine birilerini bulur sen yalnız kalırsın
Yoruldum zaten dediğiniz gibi. Çok haklısınız aynen uygulyacağım dediklerinizi. Kendime başka meşgaleler bulmam lazım. Yazın hep evdeyim o sürekli bir yerlere gidip geziyor ben de bekliyorum ki buluşalım. Buluşamayınca ben yine eve hapis. Diğer arkadaşlarım da hep memleketlerine döndüler, çoğu artık okulu bitirmiş iş arama telaşesinde. Biraz yanlızım yani :(

Bir kaç kere çıtlattım, bir kaç kere direk söyledim. Aaa olur mu öyle şey falan diyor. Bal gibi de olmuş işte.

Ben de çıkarmak istiyorum galiba, kendime itiraf edemesem de. Sanırım tek yakın arkadaşım o olduğu için, bütün arkaşlarım problemli, bi tanesi daha böyle ego manyağı, yaşı benden 2 yaş büyük olmasına rağmen ergen gibi, diğeri çok alıngan tam bir çocuk sürekli laf sokmalar bilmem neler. Niye doğru düzgün bir arkadaşım yok ya :mad:

Yoruldum zaten dediğiniz gibi. Çok haklısınız aynen uygulyacağım dediklerinizi. Kendime başka meşgaleler bulmam lazım. Yazın hep evdeyim o sürekli bir yerlere gidip geziyor ben de bekliyorum ki buluşalım. Buluşamayınca ben yine eve hapis. Diğer arkadaşlarım da hep memleketlerine döndüler, çoğu artık okulu bitirmiş iş arama telaşesinde. Biraz yanlızım yani :KK43:
bak kkda geyik sohbet bölümleri var oralara katıl sohbet et. kafan dağılır. buluşma günleri ayarlıyorlar sana uygun olursa sende gidersin. sohbet sayfasında kafana uyan çok insan çıkar ekleşirsn falan :) hatta sen belirt ilini yaşını görüşme ayarla. ne bilim böyle insanlara sabit kalmada. sonrası pişmanlık.

bak kkda geyik sohbet bölümleri var oralara katıl sohbet et. kafan dağılır. buluşma günleri ayarlıyorlar sana uygun olursa sende gidersin. sohbet sayfasında kafana uyan çok insan çıkar ekleşirsn falan :) hatta sen belirt ilini yaşını görüşme ayarla. ne bilim böyle insanlara sabit kalmada. sonrası pişmanlık.
Teşekkür ederim :)
Bu yaz zaten bitmek üzere 1 ay staj yapıcam sonra 3 hafta sonra da okul açılacak zaten, kursa falan gitmeyi düşünüyorum, ya da belki okul daha bitmese de yarı zamanlı işe başlarım. Kafamı dağıtacak bir şeyler bulurum inşallah :)

Teşekkür ederim :)
Bu yaz zaten bitmek üzere 1 ay staj yapıcam sonra 3 hafta sonra da okul açılacak zaten, kursa falan gitmeyi düşünüyorum, ya da belki okul daha bitmese de yarı zamanlı işe başlarım. Kafamı dağıtacak bir şeyler bulurum inşallah :)
inşallah canım üzme kendini boş insanlar için :KK60:

merhaba bende senin gibi uzaktan arkadaşık yaşadım 6-7 sene arkadaştik ben hep gidiyordum buluşmaya o bi kere geldi gel de demedim. giderdim buluşur gezerdik o konuda pek de derdim olmuyordu.. son zamanlarda degişik oldu anlaşamamaya başladik biz. ben ondan herşeyi sakliyormuşum sölememişim.. vs vs. zamanla sogumaya başladim nişanlandim. onu bile kıskandi ama belli etmedi anlamişim çünkü. evlenme arifesindeyken düğüne çagirldim düşün taa evine kadar gittik davetiye birakmak için o bize gelcek sanmiş ailem girmedi evinize. sora darıldı bana. kavga ettik çok üzüldüm. sonra bitirdim evlenme arifesindeyken. kimse de yanimda olmadi yalniz başima yaptım düğünümü.. en iyi arkadaş diye bişey yoktu hep kendini bi nurmara hisseden arkadaş vardi bunu da gördüm. benim herşeyimi kıskandığı zaten konuşmasindan belli oluyordu alinmadim severdim onu 6 sene sürdü evlenince bitti...

merhaba bende senin gibi uzaktan arkadaşık yaşadım 6-7 sene arkadaştik ben hep gidiyordum buluşmaya o bi kere geldi gel de demedim. giderdim buluşur gezerdik o konuda pek de derdim olmuyordu.. son zamanlarda degişik oldu anlaşamamaya başladik biz. ben ondan herşeyi sakliyormuşum sölememişim.. vs vs. zamanla sogumaya başladim nişanlandim. onu bile kıskandi ama belli etmedi anlamişim çünkü. evlenme arifesindeyken düğüne çagirldim düşün taa evine kadar gittik davetiye birakmak için o bize gelcek sanmiş ailem girmedi evinize. sora darıldı bana. kavga ettik çok üzüldüm. sonra bitirdim evlenme arifesindeyken. kimse de yanimda olmadi yalniz başima yaptım düğünümü.. en iyi arkadaş diye bişey yoktu hep kendini bi nurmara hisseden arkadaş vardi bunu da gördüm. benim herşeyimi kıskandığı zaten konuşmasindan belli oluyordu alinmadim severdim onu 6 sene sürdü evlenince bitti...

Oov, baya kötü olmuş sizinki. Ben de artık dost diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İnsanları çok nadiren sevebiliyorum ve gerçekten sevdiğim belki de tek arkadaşım kendisi. Ama verdiğimiz değeri alamıyoruz işte her zaman :( Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Oov, baya kötü olmuş sizinki. Ben de artık dost diye bir şey olduğuna inanmıyorum. İnsanları çok nadiren sevebiliyorum ve gerçekten sevdiğim belki de tek arkadaşım kendisi. Ama verdiğimiz değeri alamıyoruz işte her zaman :KK43: Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
amin.. kolasy degil ki arkadaşlık et ama çok fazla değer verme gez toz eğlen de sirrini paylaşma. onunla gül ağla ki arkasindan sirf çevirmesin... böle bişey işde.. çok fazla değer verrince kaybeden üzülen kişi oluyorsun... ben bunu yasadığım için sizde yaşama. arkadaşlık dostluk esikye kaldi şimdikiler fena oluyor. kurban seçiliyor sigara içki uyuşturucu... herşey oluyor arkadaş için herşey:(... ytani arkadaşını dostluğu pirinç ayıklar gibi seçme. tani sora kötüyse uzaklaş. iyiyse fazla değer verme. fazla değer iyiliği kötüye götürüyor. bunu öğrendim yaşadığımda.

arkadaşlığı kes. sen onun arkadasisin ama o senin değil.

İlk kısımda kendimi gördüm.. Mesela benim en yakın arkadaşım da önceden"kanka saçların da uzamış baya çok güzel" der ama biara kendi saçını göğüs hizası kestirdi, eski saçlarını özlediğini söylüyordu, bana da kanka sende kestirsene buara moda oldu orta uzunluk saç, uçların da kırılmış biraz falan dedi :D ama bizimki ergenlikten biraz, yaşımız 17.. Yani bu tür şeyleri arada bende yaparım ama öne çıkmak için değil de eşitlenelim diye gibi.. Yada ikimiz de buluşurken birbirmize çaktırmasak da en iyi şekil giyinmeye çalışırız gibi gibi.. Bu biryere kadar normal, herkes yanındakinden accık daha parlamak ister amaaa.. Bunu takıntı yapmak, beyaz ten takıntısı yorumları, çekememezlik vs gibi taraflara gelmiş sizinki sanırım..

Mesela benim de derslerim yoğun, arkadaşımpek çalışmaz. Ben müsait zamanımı söylerim, o o gün birisiyle buluşuyorsa bile iptal eder, benle buluşur... Yani bu benim için de geçerli.. İlk önceliğimiz birbirimizdir.. Seninki yoğunum diye reddedip, yarın öbür gün başkalarıyla pikniklere gidiyorsa sorun var bence onun tarafından..

Yani ilk dediklerinle sonuncuyu birleştirince, benim fikrim, senin yanında parlayamamaktan korkuyor, yada kendine fiziksel muhabbet edeceği yeni kankiler bulmuş, yada cidden kıskançlık var arada, çekememezlik var, ondan buluşmak istemiyor. Yani bunlar olmasa bile bir sebebi var, buluşmak isteyen insan, özleyen insan can atar, mutlaka bir tarih bulur. Evleriniz de yakınmış, akşamüstü yürüyüş alışveriş istese yapabilir.

Biraz uzun olabilir kusura bakmayın, olabildiğince kısa yazmaya çalışacağım.

Benim bir yakın arkadaşım var. Aramız çok iyiydi kafalarımız çok uyuşuyordu. Son bir yıldır eskisi kadar iyi değiliz gibi sanki, sürekli kendini övmeye çalışıyor takıntıları beni öldürecek. Bir iki olsa sorun değil herkesin takıntısı vardır ama bu artık başka bir boyuta taşındı. Bir insan gerçekten her konuda da kendini övemez ya. Bir de sürekli bir kendini karşılaştırma söz konusu, bir şey diyorum bizim ailede şu şöyle yapılır hemen atlıyor aa asıl bizim ailede daha çok sizinki de bişey mi gibi. Her hafta ne kadar ne kadar beyaz tenli olduğunu insanların ten rengini (bu zaten apayrı bir konu, kendini iskandinav beyazı sanıyor) saç rengini burnunu kaşını gözünü ne kadar beğendiğini falan anlatıyor.

Bunlar aslında görmezden gecebileceğim kısımlar, daha çok ayrıntı var yazsam roman olur. Bir kaç kişiye tüm ayrıntılarıyla anlattım hepsi de bence seni kıskanıyor dedi. İlk başlarda inkar ettim falan ama artık son 1 yıldır gözlemlerime dayanarak söyleyebilirm ki beni kıskanmasa bile bir rekabet oluşturdu kendi kendine.

Neyse asıl sorun şu, ben her arkadaş arasında olur böyle şeyler falan diyerek bunları görmezden geliyorum, kendisi zor bir bölüm okuyor çok meşgul okul yoğun vs. O yüzden çok az buluşabiliyoruz, benim de derslerim ağır o yüzden tam ikimizin müsait olduğu anı yakalamak zor oluyor. Bu arada meşgul dediysem boş olduğu zamanlar da çok aslında. Sorun şu ki ben diyorum şu gün buluşalım bana çok meşgulüm sınavlarım var falan diyor sonra bir kaç gün sonra mesaj atıyor arkadaşlarla pikniğe gidicez ne yapsam, adalara geziye gittik falan filan. Bana meşgulüm dediği hafta en az iki kez dışarı çıkıp gezdi. Bu sürekli böyle, ya beni eker kusura bakma işim çıktı falan diye ya da meşgulüm der başkalarıyla gezer. Bir de evlerimiz çok yakın 5 dk meafede, yürüyüş yapalım bi yarım saat falan diyorum ona bile mazeret buluyor ama adalara, pikniğe, kebap yemeye gidebiliyor.

Ben fedakarlık edip zamanım çok dar olduğunda bile buluşabiliyorum. Sizce napayım ben mi olayları farklı algılıyorum yoksa cidden bir sorun mu var çözemedim kafayı yemek üzereyim. Tek yakın arkadaşım da kendisi, kafalarımızın bu kadar uyuştuğu başka biri yok.

(21 yaşındayız ikimiz de)
bence arkadaş konusunda bu kadar yoğunlaşma kendine bir sevgili edin aradığın ilgiyi sevdiğin insanda bulursan arkadaşını bu kadar kafaya takmazsın ara sıra muhabbetler sürekli içli dışlı olmaktan daha seviyeli oluyor....

amin.. kolasy degil ki arkadaşlık et ama çok fazla değer verme gez toz eğlen de sirrini paylaşma. onunla gül ağla ki arkasindan sirf çevirmesin... böle bişey işde.. çok fazla değer verrince kaybeden üzülen kişi oluyorsun... ben bunu yasadığım için sizde yaşama. arkadaşlık dostluk esikye kaldi şimdikiler fena oluyor. kurban seçiliyor sigara içki uyuşturucu... herşey oluyor arkadaş için herşey:KK43:... ytani arkadaşını dostluğu pirinç ayıklar gibi seçme. tani sora kötüyse uzaklaş. iyiyse fazla değer verme. fazla değer iyiliği kötüye götürüyor. bunu öğrendim yaşadığımda.

Artık öyle yapacağım zaten, kimseye sırrımı vermem. Dsot diye bir şey kalmadı sanırım

arkadaşlığı kes. sen onun arkadasisin ama o senin değil.
:(

İlk kısımda kendimi gördüm.. Mesela benim en yakın arkadaşım da önceden"kanka saçların da uzamış baya çok güzel" der ama biara kendi saçını göğüs hizası kestirdi, eski saçlarını özlediğini söylüyordu, bana da kanka sende kestirsene buara moda oldu orta uzunluk saç, uçların da kırılmış biraz falan dedi :KK70: ama bizimki ergenlikten biraz, yaşımız 17.. Yani bu tür şeyleri arada bende yaparım ama öne çıkmak için değil de eşitlenelim diye gibi.. Yada ikimiz de buluşurken birbirmize çaktırmasak da en iyi şekil giyinmeye çalışırız gibi gibi.. Bu biryere kadar normal, herkes yanındakinden accık daha parlamak ister amaaa.. Bunu takıntı yapmak, beyaz ten takıntısı yorumları, çekememezlik vs gibi taraflara gelmiş sizinki sanırım..

Mesela benim de derslerim yoğun, arkadaşımpek çalışmaz. Ben müsait zamanımı söylerim, o o gün birisiyle buluşuyorsa bile iptal eder, benle buluşur... Yani bu benim için de geçerli.. İlk önceliğimiz birbirimizdir.. Seninki yoğunum diye reddedip, yarın öbür gün başkalarıyla pikniklere gidiyorsa sorun var bence onun tarafından..

Yani ilk dediklerinle sonuncuyu birleştirince, benim fikrim, senin yanında parlayamamaktan korkuyor, yada kendine fiziksel muhabbet edeceği yeni kankiler bulmuş, yada cidden kıskançlık var arada, çekememezlik var, ondan buluşmak istemiyor. Yani bunlar olmasa bile bir sebebi var, buluşmak isteyen insan, özleyen insan can atar, mutlaka bir tarih bulur. Evleriniz de yakınmış, akşamüstü yürüyüş alışveriş istese yapabilir.

Ben hiç buluşacağımız zaman güzel giyineyim falan diye düşünmedim ama o düşünüyorsa bilemem tabi :) Sizinkiler masum şeyler bizimki artık yarış oldu bildiğin. Bugün okulda çok yoruldum şunu şunu yaptık diyorum hemen kendisinin daha çok yorulduğunu derslerinin daha ağır olduğunu falan anlatmaya başlıyor en basit örnek. Hiç parlama gibi bir niyetim de yoktu ama bazen bilerek onda olmayan bende olan yönlerimi öne çıkartıyorum. Bu da benim ergenliğim :KK53:

Benim anlamadığım, kıskanılacak hiçbir şey yapmadım ben, yani tanıştığımız günden beri hep kendisini zekasını falan takdir ederim ki bu normalde hiç yapmadığım bir şey çünkü insanları pek sevemiyorum. Artık kompleksli ve egolu bir kız olduğunu düşünüyorum sadece, herkesten daha güzelim daha zekiyim diyebilmek için uğraşan biri gibi.

Ya bir de kıskançlık dedin de, şöyle bir olay oldu bundan sonra beni kıskandığını düşünmeye başladım. Sen de yaşıma yakın birisin daha iyi anlarsın diye anşatıyorum yorumunu merak ettim :) Ben sarışınım saçlarım koyu sarı ışığa göre sapsarı veya kahverengi gibi durabiliyor, kaşlarım falan da bazen hiç belli olmaz kirpiklerim de sarı aynı şekilde. Bir kere bu bahsettiğim arkadaşımla bir buluştum kaşlarını ve kirpiklerini sarartmış nasıl yapmış bilmiyorum ama sapsarı olmuş belli belirsiz. Bir de sürekli bana saçlarım ışıkta sarı oluyor, sarıyım ben falan diyip sürekli yoğun ışık + filtre kombinasyonunda çekildiği fotoğraflar atıyor saçlarının sarı gözüktüğü. Halbuki normal hayatta gayet kahverengi saçları var yani. Ben bu olaydan sonra beni kıskandığını düşünmeye başladım :KK43:

bence arkadaş konusunda bu kadar yoğunlaşma kendine bir sevgili edin aradığın ilgiyi sevdiğin insanda bulursan arkadaşını bu kadar kafaya takmazsın ara sıra muhabbetler sürekli içli dışlı olmaktan daha seviyeli oluyor....

Sevgili mi o ne ki :KK45:
Haklısınız ama herkesle kafam uyuşmuyor malesef :(

Benim de böyle bir arkadaşım var. Sürekli kendinden bahseder. Ben şöyleyim, şöyle yaptım, bununla bunu yaptım, şu kişiyle çok özel bi yakınlığım var falan gibi. Mesela bişey söylersin oo asıl benimki şöyle şöyle der dediğin gibi. Bu evet biraz kıskançlık da olabilir ama bence kendini çok iyi görmüyor, ve bu konularda iyi gördüğü için hep bunları anlatmak istiyor olabilir. Biraz takıntı gibi birşey. İlgi istiyor belki de.
Şahsen ben herşeye tahammül ediyorum ama kıskançlık vs beni boğuyor ya. Hiç anlam veremiyorum.Dikkat et bence.
Ha bir tane de ilkokul arkadaşım vardı böyle. 10 senelik arkadaşız falan. Zaten böyle bişey hissediyordum, ben de anlattım kıskanıyor falan demişlerdi. Odamı ve bilgisayarımı karıştırırken yakalamıştım. Msn konuşmalarımı okumuştu o zaman. Sonra sevgilimi falan araştırmış böyle hönk :KK57: oldum. Bir daha görüşmedim. 4-5 sene oluyor. Emin ol daha zararsız çıkıyorsun.

Benimde bi arkadaşım vardı. Dile kolay tam 14 senelikti. Sildim ama. Gayette mutluyum. Sürekli acaba bunu mu kast ediyor acaba beni kıskanıyor mu diye düşünmekle geçmez bu ömür. Benimkide aynıydı sürekli bahane buluyordu buluşmamak için. Şimdi kafam daha rahat. Olmaz olsun öyle arkadaş

Artık öyle yapacağım zaten, kimseye sırrımı vermem. Dsot diye bir şey kalmadı sanırım

:KK43:

Ben hiç buluşacağımız zaman güzel giyineyim falan diye düşünmedim ama o düşünüyorsa bilemem tabi :) Sizinkiler masum şeyler bizimki artık yarış oldu bildiğin. Bugün okulda çok yoruldum şunu şunu yaptık diyorum hemen kendisinin daha çok yorulduğunu derslerinin daha ağır olduğunu falan anlatmaya başlıyor en basit örnek. Hiç parlama gibi bir niyetim de yoktu ama bazen bilerek onda olmayan bende olan yönlerimi öne çıkartıyorum. Bu da benim ergenliğim :KK53:

Benim anlamadığım, kıskanılacak hiçbir şey yapmadım ben, yani tanıştığımız günden beri hep kendisini zekasını falan takdir ederim ki bu normalde hiç yapmadığım bir şey çünkü insanları pek sevemiyorum. Artık kompleksli ve egolu bir kız olduğunu düşünüyorum sadece, herkesten daha güzelim daha zekiyim diyebilmek için uğraşan biri gibi.

Ya bir de kıskançlık dedin de, şöyle bir olay oldu bundan sonra beni kıskandığını düşünmeye başladım. Sen de yaşıma yakın birisin daha iyi anlarsın diye anşatıyorum yorumunu merak ettim :) Ben sarışınım saçlarım koyu sarı ışığa göre sapsarı veya kahverengi gibi durabiliyor, kaşlarım falan da bazen hiç belli olmaz kirpiklerim de sarı aynı şekilde. Bir kere bu bahsettiğim arkadaşımla bir buluştum kaşlarını ve kirpiklerini sarartmış nasıl yapmış bilmiyorum ama sapsarı olmuş belli belirsiz. Bir de sürekli bana saçlarım ışıkta sarı oluyor, sarıyım ben falan diyip sürekli yoğun ışık + filtre kombinasyonunda çekildiği fotoğraflar atıyor saçlarının sarı gözüktüğü. Halbuki normal hayatta gayet kahverengi saçları var yani. Ben bu olaydan sonra beni kıskandığını düşünmeye başladım :KK43:

Sevgili mi o ne ki :KK45:
Haklısınız ama herkesle kafam uyuşmuyor malesef :KK43:

Sarışınlık olayı sırf seni kıskandığından olmayabilir.. Bende saçımı açmaya çalışırım, ombre falan yaptırdım ama filtreyle az daha açınca daha güzel gelir saçlarım bazen bana.. Yani sarışınlık hevesi yanındakinden dolayı değil de içinden olabilir.. Ama bu zeka ve ders ağırlığı triplerine her an girmesi hoş değil. Benimde derslerim ağır ama arkadaşıma asla senin dersler hafif ben öldüm öldüm gibisinden şeyler söylemem..

Bide benimki de ben ombre yaptırınca hemen o da yaptırdıydı, ben açtırmıştım saçlarımı baya ama o gitmiş daha sarısını yaptırmış, bende benzedik gibi bişey diyince hemen triplere girmişti.. Benimki ful sarı senin uçları sarı diye gibi.. kusursuz arkadaş yok galiba. Tamam canım en sarı sensin tmmmm demiştim hey gidi günler.. Sanırım kusursuz arkadaşlık yok ya. Bende dışardan gözüken arkadaşlıklara bakıyorum, hiç kavga etmiyorlar, hiç birbirlerini kırmıyorlar gibi geliyor.. Sanırım herkeste var bi sorun.

ben çok gördüm o yakın arkadaşları ihi ihi :) salla gitsin. kimseden yakın arkadaş olmaz dost olmaz bunud aöğrenirsin zamanla. şimdi en yakınlarım dediklerimin sapladığı bıçakla dost kazığı tabirini öğrendiğime inanarak kocamdan başkasını ve Allahtan başkasını dost bilmiyorum.

ben çok gördüm o yakın arkadaşları ihi ihi :) salla gitsin. kimseden yakın arkadaş olmaz dost olmaz bunud aöğrenirsin zamanla. şimdi en yakınlarım dediklerimin sapladığı bıçakla dost kazığı tabirini öğrendiğime inanarak kocamdan başkasını ve Allahtan başkasını dost bilmiyorum.
Evlenince öyle tabi. Muhabbet dışında bencede ihtiyaç duyulmayabilir dosta. Ama bu zamanlar 20li yaşlarda insanın gerçekten ihtiyacı oluyo.

Cnm biraz agir konusursam k.b.
Sirf baska biriyle kafa yapin uyusmuyor veya yakin arkadasin yok diye saf egodan olusmus bi insanla nasil arkadaslik yapabiliyosun ayrica seni surekli ikinci plana attigina gore en yakin arkasi degilsin fazlacada uzerine dusuyosun bu yuzden seni hep elinin altinda goruyo bence artik umursama birak o senin pesinden kosmaya baslasin ki boyleleride ilgi azalinca tekrar ayni ilgiyi kazanmak icin ellerinden geleni yaparlar :KK59:

Back
X