- 22 Eylül 2017
- 461
- 113
- 18
- 25
- Konu Sahibi Tamamdrdik
Çok soğuk muşum konuşmam iticiymiş babamın demesine göre. Fazla gülmüyorum. Hatta ciddi durmaktan sanırım iki kaşımın arası ağrıyor fazla konuşmuyorum kimseyle lise okuyorum. Hep hiç fark edilmeyen insan oluyorum. Aslında çok dikkat çekiyorum kimseyle konuşmadığım için gülmedim için insan hep de gülmez ya insan herşeye gülen bir bünyem Yok . Nasıl iletişim kurulur anlamıyorum ki. Mesela en yakın arkadaşım oluyor ama sarılamıyorum sıcak davranamıyorum sanki beni sevmez miş gibi hissediyorum. Ve zaten hep insanların uzaklaştiği kişi oluyorum. İlk gün tanışıyoruz ikinci gün beni tanımıyorlar Bile yada kaale almıyorlar. Başka arkadaş görünce umurlarında olmuyorum. Bakkala gidiyorum satıcıyı hiç tanımıyorum ya sanki kendimi uzaylı gibi hissediyorum yabani gibiyim. Bakkalcı mağazacılık bana bir tuhaf bakıyor şaşkın bakıyorlar.Bakışları anlamları nasıl normal olunur bilmiyorum. Hep uzaylı derlerdi bana tuhafsın derlerdi ben çok kötüyüm ya beni kimse kaale almıyor itibar etmiyor konuşsam duymuyor her dediğim şeye gülünüyor. Az konuşsam pısırık salak diyorlar çok konuşsam gereksiz konuşuyor itici diyorlar sarılsam sevgimi göstersem yapmacık diyorlar ne yapsın bu Allah'ın kulu. Diğer insanlar gibi uyum sağlayamıyorum kolayca hiçbirşeye