Uzaylılar mı gelecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir

Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz
Anunnakilerden eltingillerden bahseder gibi bahsetmişsin de sorması ayıp kim bunlar? Marstan dön, meydandaki merkez camisini geç, kime sorsan gösterir gibi bişey mi? Başka kimler var? Bu bilgilerden NASA'nın haberi var mı ? Yoksa sadece whatsapptan Ayça'nın 52. bölgede çalışan dayısının eltisinin kocasının çok gizli ses kaydı falan mı kaynak :KK59: :KK59:

Anunnakilerden eltingillerden bahseder gibi bahsetmişsin de sorması ayıp kim bunlar? Marstan dön, meydandaki merkez camisini geç, kime sorsan gösterir gibi bişey mi? Başka kimler var? Bu bilgilerden NASA'nın haberi var mı ? Yoksa sadece whatsapptan Ayça'nın 52. bölgede çalışan dayısının eltisinin kocasının çok gizli ses kaydı falan mı kaynak :KK59: :KK59:

nasa bu teorileri duysa bilimadamları bu insanlara hizmet edilmez diyip görevi terkeder bence

hepsı aynı anda gelmesınde
hepsıne yetecek kadar yemegım yok
kapım herkese acık gelsınler dedım buyur ettım sıkıntı olmasın sımdı :KK70:
aa bak birini alırsın ötekini almazsın olmaz.benim zombie vatandaşım sana ne etti diye darılırlar.önümüz bayram, sonra düğünler peş peşe.vampirin teki bizden bi torba kanı esirgediler diye düğünde konuşsa arkamızdan fakir dese?????

kızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir

Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz

Aynen ben de duydum. Korunmak isteyenler ailecek külotlarını kafalarına geçirip haka dansı yapsınlar. O zaman uzaylılar “bunlar bizden” deyip zarar vermiyormus🤯

1971 yapımı olan tarkan filminde ki ahtapotsa bence belirsin gayet cici bi hayvandi.
Ha küçükken korkulu rüyam olabilir ama gayet cici
ahtapot nerde yaşar? suda.Demekki ahtapotun düşeceği yerden su faktörünü kaldırırsak onu kendi silahıyla vururuz, ölür. (vee gizemliaslı IQ 200 hissediyor ) :KK59:

aaa ben onun kaçırmışııım peehhhh, ahtapotta hiç sevmem çirkin hayvandır. :KK70: belirsin belirsin çinliler yer onu da
Bu ahtapot dedikleri World War Z miydi onda dolaşan şeyden bahsediyorlar. Biz de uzaylıya taş atan köylüler var. Bize bi şey olmaz. Armageddon mantığına Barthelmeos tapınağı kurma vs muhabbetine bir iki ışık gösterisi olursa çekirdek çitler izler bizim halk.

sorması ayıptır nerde? (konum at bakıyım)
aa evet dogru nıye uzayda oldugunu dusundum bır an halbukı uzaydan dunyanın fotosunu cekıyorlar
ama yakın te şordaan şoraya
komsuyuz :KK70: bırsey olmaz aramızda km hesabı yapmayalım sımdı :KK70:
Uzay, dünya atmosferinin dışında kalan alana denir. Dünya evrende. Uzay da dünya hariç evrenin kalanı...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X