- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir onlarda inanıyorum daha ne olabilir derken hep bişeyler oluyorkızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir
Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz
Ameriga dünyayı Amerika’yı kurtararak kurtarmalıydı.Bu durumda sadece 911 aranmalıydı.
bak onlar kurbanda gelsin , yap mis gibi bi beyin salata.yanına da açsın rakısını otursun gemisinde.eve alamayız sosyal mesafe var sorry.he bak onlardan ufak bır tırsmıyor degılım
sanırım onlarla patlıcan kebabı yıyemem onlar kebap sevıyorlarmıdır acaba sevıyorlarsa ortak paydada belkı bulusabılırız
Ameriganlar da 122yi mi arayacaklarsadece 112 arayabilecekmişiz
Ciddili mi bu konu şaka mı
Türkiye’ye gelirse burada da bir yıl sonra konu açar sanırım. “ kayınvalidem bana laf soktu”uzaylılarda gram beyin varsa gelmezler, uzaylının yerine koy kendini.sen uzaylı olsan gelir misin? ayrıca uzaylı kelimesini çok ırkçı buluyorum.uzaylı da olsa insan insandır...
122'yi arıycaklarsa sıkıntı, 112'yi arasınlar benceAmeriganlar da 122yi mi arayacaklar![]()
Ameriganlar da 122yi mi arayacaklar![]()
fazla kapalı alanda kalmanın yan etkılerı onlarburadakiler şakaya almış ama twitterda ciddi alan var
Ben olsam sıcak yerlere giderim uzaylı insan gardaşlar bence vizyonsuzuzaylılarda gram beyin varsa gelmezler, uzaylının yerine koy kendini.sen uzaylı olsan gelir misin? ayrıca uzaylı kelimesini çok ırkçı buluyorum.uzaylı da olsa insan insandır...
buradakiler şakaya almış ama twitterda ciddi alan var
Türkiye’ye gelirse burada da bir yıl sonra konu açar sanırım. “ kayınvalidem bana laf soktu”