Uzaylılar mı gelecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki bizim uzaylidan farkimiz kaldi , sokakta tavuk ve et yaparken kullanmak icin aldigim eldivenleri takiyorum
Yuzumde kocaman maske
Hayir bi de eldivenler kocama kucuk geliyor , kirk saat ugrasiyoruz adamin ellerini tavuk eldivenine sokabilmrk icin
Uzayli gelip de su halimizi gorse gulmekten yerlere yatar , hepimizi videoya cekip geldigi yere geri doner

En kotusu de eldiven bitince ailecek tavuk ve et yiyemeyecegiz cunku eldiven yok piyasada

Türkiye’ye gelirse burada da bir yıl sonra konu açar sanırım. “ kayınvalidem bana laf soktu”
bizim Anunnakigillerde hiç yoktu böyle adetler, annemgil 1 milyon ışın yılı uzaktan geldi araba tuttuğu halde, senede 1 kere gelip 1 ay kalıyo , kv ve görümcem bir oldular UFO'sundan yeni inmiş anneme kuru kuru ayran ikram ettiler neymiş uzak yoldan gelmiş.

Ben olsam sıcak yerlere giderim uzaylı insan gardaşlar bence vizyonsuz
ayy şimdi sahiller de boştur.kalabalık vakitte gitse beyaz donuyla denize girip işeyeni görünce kültür şokundan bizi evrene yanlış tanıtabilirler.hazır boşken temiz temiz gitsinler

dunyada bır gezegen olduguna gore ve uzayda olduguna gore bızde bır dunyalı olarak aslında uzaylıyız
koskoca kaınatda tabıkı sadece her cesıt cıns yasıyordur

ama o konusup anlamadıgımız ıcı bos kısıler varya onlar baska onlar bambaska bazen oyle kısıler tanıyorum kı bunlar bıze ceza olarak gonderılmıs heralde dıyorum :KK70: dunyanın sınavı onlar
Dünya uzayda değil

gelmezler ya niye gelsinler bu dunyaya akli olan gelmez. ha gelirlerse insallah corona onlara da bulaşsin :KK70:

Dünya uzayda değil
aa evet dogru nıye uzayda oldugunu dusundum bır an halbukı uzaydan dunyanın fotosunu cekıyorlar
ama yakın te şordaan şoraya
komsuyuz :D bırsey olmaz aramızda km hesabı yapmayalım sımdı :D

birinin uzmanlık alanı vampir birinin zombie birinin uzaylı.hazırlıklı olduğumuz şeylere bak sjnfesjf :KK70: :KK70:
hepsı aynı anda gelmesınde
hepsıne yetecek kadar yemegım yok
kapım herkese acık gelsınler dedım buyur ettım sıkıntı olmasın sımdı :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X