Uzaylılar mı gelecek?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ahtapot dedikleri World War Z miydi onda dolaşan şeyden bahsediyorlar. Biz de uzaylıya taş atan köylüler var. Bize bi şey olmaz. Armageddon mantığına Barthelmeos tapınağı kurma vs muhabbetine bir iki ışık gösterisi olursa çekirdek çitler izler bizim halk.
Bu kurban bayramı baphomet kesecez bizde :D

Ramazan’da da Nihat Hatipoğlu konuk olur, hocam uzaylı zik.m.k orucu bozar mı? Uzaylılar nasıl abdest alıyor, burunları yok diye sorular sorarlar artık.
Hocam uzaylılar cenneti bilir mi? Oruç tutarlar mı? Onları da müslüman yapsak mı?

Uzay, dünya atmosferinin dışında kalan alana denir. Dünya evrende. Uzay da dünya hariç evrenin kalanı...
bu konu bu kadar derin düşünmek için uygun değil ya :KK70: şunu mesela direkt tübitak'tan alıntılıyorum
"
Aslında Dünya da uzayın bir parçası. Ancak “uzay” ifadesi ile çoğunlukla uzayın Dünya ve onun atmosferinin dışındaki kısmı kastedilir.
Atmosferin en dış katmanı Dünya’nın yüzeyinden yaklaşık 960 kilometre yüksekte biter. Hatta 1000 kilometre irtifada bile Dünya’nın etrafında hidrojen atomlarından oluşan bir bulut tabakası bulunur. Ancak atmosferin en dış katmanının yoğunluğu çok düşüktür. Bu nedenle nerede bittiğini söylemek hayli zor."
O aslında bi tartışma konusu , kesin bir şey söylenemez.
Ama dediğim gibi bu konu için bu kadar derine girilmez:KK70::KK59:

kızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir

Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz
Daha tepemize atom bombası düşmedi, zombi istilası olmadı dur hele ne uzaylısı, her şey sırayla🤣

İlaaahi S Sonveda00 başlığı görür görmez bi gülme tuttu durduramıyorum :KK70: gelsin gelsin başımızın üstünde yerleri var, zombileri de alıp gelsinler, he bide yapay beyinli robotlar vardı onlar da eksik kalmasın ay. Sinirlerim bozuldu :KK61:

bu konu bu kadar derin düşünmek için uygun değil ya :KK70: şunu mesela direkt tübitak'tan alıntılıyorum
"
Aslında Dünya da uzayın bir parçası. Ancak “uzay” ifadesi ile çoğunlukla uzayın Dünya ve onun atmosferinin dışındaki kısmı kastedilir.
Atmosferin en dış katmanı Dünya’nın yüzeyinden yaklaşık 960 kilometre yüksekte biter. Hatta 1000 kilometre irtifada bile Dünya’nın etrafında hidrojen atomlarından oluşan bir bulut tabakası bulunur. Ancak atmosferin en dış katmanının yoğunluğu çok düşüktür. Bu nedenle nerede bittiğini söylemek hayli zor."
O aslında bi tartışma konusu , kesin bir şey söylenemez.
Ama dediğim gibi bu konu için bu kadar derine girilmez:KK70::KK59:
Ben de can sıkıntısından öylesine sağa sola laf atıyom zaten karantina psikolojimi bozdu

Ahhaa bugunlerde ne bekliyorsun baska 😂😂
Valla şu an uzaylıyla zombie karşımda sevişse alır çekirdeğimi çayımı yırtık pijamamla oturur izlerim.ee bitti mi ekstra bişey yapmıycaksanız hadi benim netflix açık kaldı der dönerim.Şaşırma duygum yok artık benim.Günlerin saatlerin bi anlamı da yok.Güneş var güneş yok , bitti.:temizlik:

dunyada bır gezegen olduguna gore ve uzayda olduguna gore bızde bır dunyalı olarak aslında uzaylıyız
koskoca kaınatda tabıkı sadece her cesıt cıns yasıyordur

ama o konusup anlamadıgımız ıcı bos kısıler varya onlar baska onlar bambaska bazen oyle kısıler tanıyorum kı bunlar bıze ceza olarak gonderılmıs heralde dıyorum :D dunyanın sınavı onlar

Gebeleri unutmayalim lutfen. Bulantidan yemek yapamayanlara da yazik. 😂

kızlar gülmeyin çok dert değil ama
twitter kullanan varsa belki bilir

Uzaylılar gelecek, Anunnakiler gelecek falan diye özellikle Nisan 8-11 tarihleri arası elektrikler kesilecek 3 gun internet tv vb. kullanılmayacakmış
sadece 112 arayabilecekmişiz

Gelsinler artık, ne zamandır bekliyoruz.

Daha “Sakalli Bebek Dogdu“ haberinin sokunu atlatamadim, biraz beklesinler ya. (Sene 1987, yas 5,5)

Valla şu an uzaylıyla zombie karşımda sevişse alır çekirdeğimi çayımı yırtık pijamamla oturur izlerim.ee bitti mi ekstra bişey yapmıycaksanız hadi benim netflix açık kaldı der dönerim.Şaşırma duygum yok artık benim.Günlerin saatlerin bi anlamı da yok.Güneş var güneş yok , bitti.:temizlik:
Haklisin , fena durumdayiz hepimiz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X