• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

üzerimdeki ağırlık, göz vs..

münakaşaya gerek yok bence, konuda gerekli düzeltmeyi yaptım zaten, siz de nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın..
mide nasıl üşür.
soguk süt içersin üşür, serin birşey yersin üşür, banyoda uzun kalıp üşürsün o da üşür, ayakların üşür miden üşür, abuk sabuk karışık birşeyler yersin üşür. gercekten miden üşümüş ise _ kusma görülür. yada yogun kusma istegi. ve ekşi maya gibi yogun kokulu kusma görülür.
senin ki mide yanması gibi böyle limonu cok yemişsinde ekşimiş gibi miydi miden ?

Bizim bi akraba vardı 15 yıllık bulasık makinesi bozulmuş ve nazardan bozuldugunu düşünüyodu aklima o geldi.
Ben nazara inanirım kötü elektriktir bunun icin bol bol nazar duası oku kendine
Mide ekşimesi için sarı leblebi iyi gelir diye biliyorum

bir din kültürü öğretmeninin "nas" ve "felak" surelerinden haberi vardır sanıyorum.

münakaşaya gerek yok bence, konuda gerekli düzeltmeyi yaptım zaten, siz de nasıl anlamak isterseniz öyle anlayın..
sen saglık ocagına git. durunu anlat. mutlaka bir yol çizecektir sana ama
nacizane
sterse baglı reflü atak geciriyor olabilirsin.
doktr. gidecek vaktin yok ise lütfen bir daha nane limon içme.
nane limon midesini üşütenlere verilir ve kustırmak amaçlı verilir. midesin üşütenler zaten yogun bulantı yaşar ve kusamazlar. nane limomnu içersin kusarsın bualntı gider rahatlarsın.
ama reflü de nane limon - aç kalmak aksine tetikler. veya geciş süresini en az ceker.
sık sık ama az az yiyip mideni boş bırakmamalısın. acılı meyve ve sebzelerin kabuklarından ve hatta çiğ pek birşey yeme baharatlı yaglı gazlı kahve cay gibi sıvılardan uzak kal. mide suyunu (asitlenmeyi ) alan şeyler ye. peynir ekmek- galete- diet bisküvler filan ye - kayısı ve suyunu ye-iç ( abartmadan tabi )
iyi dikkat edersen kendine ve stres etmessen reflü mide yanması ekşimesi olmasın.
eger mideni üşütmüüşsen inan bunların hiçbirini yieyemesin gözün görmek bile istemez. kusarsın.

Back
X