- Konu Sahibi Liona Esposito
-
haklısınız kötü kokmuşlardır zaten ama şimdi uykum var sabah yıkarım inşallahvıtamın eksıklıgı falan mı var acaba
o camasırlar tekrar yıkanmalı bakterı uretır nemlı bekledıkce
haklısınız kötü kokmuşlardır zaten ama şimdi uykum var sabah yıkarım inşallah
Senin hayat enerjini emmişler.. yasayan ölüye çevirir bazı şeyler insanı.. mümkünse kurtul yüklerinden.. ruh sağlığı herşeydir,beden sağlığından daha önemli.. engelli haliyle birçok başarıya imza atan hayallerinin peşinden koşan, hayat dolu olanlar buna en iyi örnek.. beden sağlığı ruh sagligini çok fazla etkilemez ama ruh sağlığı beden sağlığını kötü etkiler.. psikolojik rahatsizliklar zamanla beden sagligini da bozabilir..haklısınız kötü kokmuşlardır zaten ama şimdi uykum var sabah yıkarım inşallah
Misafir çağırın ben şuana kadar misafirin verdiği hızı kendim de dahil herkes de gördüm öyle bir pratik herşeyi düzenleniyorsunki bi kaç saatte bitmiş oluyor .Değişik gelmiş olabilir tabı2 gündür mutfak bile toplamadım desem. yediğimiz tepsiyi topluyorum sadece mutfağın geri kalanı göçüyor. yıkanması gereken bi sürü çamaşır, asılması gerekenler sepette ıslak bekleyenler, kurumuş katlanmayı bekleyenler... odalar dağınık salon dağınık... dolap içleri dağınık.
yapmak istiyorum ama bi türlü kolum kalkmıyor harekete geçemiyorum. yapmayı öyle çok düşünüyorum ki düşünmekten dolayı sanki saatlerdir yapıyormuşum gibi bıkıyorum. ama icraat sıfır.
yapsam ne olacak ki modundayım. bana motivasyon lazım iç huzuru lazım nasıl olacak bilmiyorum.
bugun uyuyayımda yarın yapmam gerekenlerı yıne yapmam der gıbı oldu bu allah ıyılıgınızı versın emı
ay yok hiç uğraşamam misafirle falan :)))Misafir çağırın ben şuana kadar misafirin verdiği hızı kendim de dahil herkes de gördüm öyle bir pratik herşeyi düzenleniyorsunki bi kaç saatte bitmiş oluyor .Değişik gelmiş olabilir tabı
bazı insanlar da mutsuzsa işe girişir öyle atlatmaya çalışır ama ben de sizin gibiyim moralim yerlerdeyse evi götürseler kalkacak gücüm olmazYatmadan evi toplayın en azından salon ve mutfağı sabah da sil süpür yaparsınız direk dağınıklık kalkınca temizlik hemen bitiyor. Lâkin her şey keyifli zamanda oluyor sıkıntınız varsa onu halletmek sorunu çözecektir halledemiyorsanız da boşvermek biraz... moralim bozuksa ben yemek bile yapamam kalırım öyle yattığım yerde
Özellikle enerji vermek gibi bir vaadi varmı bilmiyorum ama ne zaman aynı sizin gibi hissetsem saracoglunun maydanoz kürüne başlıyorum benim için mucizevi, sadece o maydanoz ve limon karışımı resmen kendime getiriyor her işi yapacak enerji buluyorum, sizde o şekilde enerji veren doğal kürler araştırabilirsiniz bence çok basit şeyler ☺ ayni zamanda işleri yarına erteleme huyunuzu en aza indirmeye çalışın sizi bu konuda cok iyi anliyorum benimde sık sık yaptığım bir olaydır maalesef ama inanın yarına bırakma huyu bir süre sonra insanı tamamen ele geçiriyor tüm işler birikince çığ gibi üstünüze kalıyor maalesef, zamanında yapılsa ufak ufak bir süre sonra hiç böyle hissetmezsiniz bence
Ben mesela liste yapıyorum, çalıştığımız için haftasonuna iş bırakmamak adına pazartesi akşamı ütü, çarşamba hızlıca süpürme, cuma akşamı Süpür+ toz +elle sil + banyo yıkama. Bunları da tek başıma yapmıyorum, eşinizle birlikte yapsanız daha güzel olur aslında birbirinizi gaza getirirsiniz falan olmaz mı?
2 gündür mutfak bile toplamadım desem. yediğimiz tepsiyi topluyorum sadece mutfağın geri kalanı göçüyor. yıkanması gereken bi sürü çamaşır, asılması gerekenler sepette ıslak bekleyenler, kurumuş katlanmayı bekleyenler... odalar dağınık salon dağınık... dolap içleri dağınık.
yapmak istiyorum ama bi türlü kolum kalkmıyor harekete geçemiyorum. yapmayı öyle çok düşünüyorum ki düşünmekten dolayı sanki saatlerdir yapıyormuşum gibi bıkıyorum. ama icraat sıfır.
yapsam ne olacak ki modundayım. bana motivasyon lazım iç huzuru lazım nasıl olacak bilmiyorum.
O da olabilir kalp carpintim falan var baya. Kardiyolijiye gittim biseyin yok dediSize sanki motivasyon değilde vitamin lazım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?