Üzerimdeki psikolojik baskı

Vera00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2020
229
215
53
32
Uyku tutmadı bu gece dertleşmek istedim
1 yıldır evliyim. Eşim güzellik algısına hitap eden sarışın mavi gözlü 190 boyunda yakışıklı biri. Ben ortalama bir güzellikte esmer 152 boyundayım. Eşimle ilk konuşmaya başladığımızda boy farkımızı dert ettim. Kendimi onun yanına yakıştıramadım... Onun gözünde ben çok güzelim. Boy farkımızı önce garipserler sonra herkes alışır ben takmıyorum dedi. Gerçekten de boy farkımız takılmıyor hatta benim böyle minyon oluşumu seviyor.

Kayınvalidem sürekli beni beğenmediğine dair imalarda bulunuyor. Eşime söylüyorum haklısın nasıl davrandığının farkındayım diyo. Bazen falanca kızına oğlumu istedi ama o oralı olmadı gibi hikayeler anlatıyor. Hatta bunu ilk düğünümüzün olduğu akşam evde otururken bile yaptı.... Eşim ve kardeşleri annesine kızdılar adam evlenmiş hala ne konuşuyorsun gibi şeyler söylediler öyle sustu.

Bugün bir evli çift arkadaşımızla tanıştırdık. Eve gelince kadın olan arkadaşımızı övmeye başladı bir anda. Eşimde Vera00' da öyledir dedi. Ben şuan Vera dan bahsetmiyorum ondan bahsediyorum farkındaysan dedi.
Bu bende bardağı taşıran son damla oldu sanırım. Artık çok zoruma gitmeye başladı bu psikolojik baskı. Bu şekilde hergün ezilerek nasıl devam edeceğim bilmiyorum. Çevremdeki bazı insanlar bizi yakıştırıyor bazı insanlar boy farkından dolayı yakıştırmıyor farkındayım.
Ben şuan bunları yazarken ağlıyorum. Eşim ağladığımı farketti sadece bir süre sarıldı sonra uyudu..

Asla aldırmayacaksın asla...Biraz ağır olacak ama tabiri caızse dıyelım artık '' İt ürür kervan yürür ''
Yalan mı?
Umursamamaya çalışıyorum beni seven böyle sevmiş diyorum kendi kendime ama olmuyor artık gerçekten. Evlenmeden önce kendimi güzel buluyordum aynaya baktığımda, süslendiğimde ama artık kendimi beğenmiyorum. Her gün daha çirkin geliyorum kendime

Evli çift arkadaşınızı kv nizle neden tanışdırdınız ona anlam veremedim.
Biz güneydoğuda memuruz. Eşimin üniversiteden arkadaşı ile aynı yere atandık. Annesi 2 haftalığına yanımıza gelmişti. Arkadaslarımız bizi bir yerlere gezmeye götürdü arabamız olmadığı için onlardan rica ettik kayınvalidemi gezdirmek için. O vesile ile tanışmış oldular

Biz güneydoğuda memuruz. Eşimin üniversiteden arkadaşı ile aynı yere atandık. Annesi 2 haftalığına yanımıza gelmişti. Arkadaslarımız bizi bir yerlere gezmeye götürdü arabamız olmadığı için onlardan rica ettik kayınvalidemi gezdirmek için. O vesile ile tanışmış oldular
Neyseki ayrı şehirde yaşıyorsun. Hayatının hicbir döneminde nolur yakın olma bu kadına. Çatal dil 🥺

Anladım. Dikkate almıyor yada umursamaz bir tavırda olun bir zaman sonra vazgececektir.

Kalbimi kırdı gerçekten mutlu bir şekilde uyuyor mu acaba. Nişanlı olduğumuz dönemde bu davranışlarını gösterseydi nişan atardım ailemde arkamda dururdu. Yol yakınken dönmüş olurdum en azından

Siz asla ama asla kendinizi yetersiz görmeyin çünkü bu ruh halinize ordanda enerjinizi yansıyor ve inanın insanlar bir süre sonra tamda sizin düşündüğünuz gibi sizi görüyor. Bakımlı olun herzaman ve kaynanızada cevabını verin bu kadar terbiyesizliği çekmek zorunda değilsiniz saygı hak edene verilir.
Arkadaşınızı övüyorsa hiç bozulmadan çok doğal bir şekilde ay evet öyledir çok tatlı kızdır deyin.
Sizin dış görünüşüz ile ilgili olumsuz bişey dersede kocam beni çok beğeniyor kayınpederim sizi begenmiyorsa hırsınızı benden almayın deyin . Söyleyin lafları canım çekinmeyin kendimize güvenin azıcık

Kalbimi kırdı gerçekten mutlu bir şekilde uyuyor mu acaba. Nişanlı olduğumuz dönemde bu davranışlarını gösterseydi nişan atardım ailemde arkamda dururdu. Yol yakınken dönmüş olurdum en azından
Valla öyle de güzel uyuyordurki.. sen kocana bak güzel arkadaşım, kv ürür kervan yürür.

Siz asla ama asla kendinizi yetersiz görmeyin çünkü bu ruh halinize ordanda enerjinizi yansıyor ve inanın insanlar bir süre sonra tamda sizin düşündüğünuz gibi sizi görüyor. Bakımlı olun herzaman ve kaynanızada cevabını verin bu kadar terbiyesizliği çekmek zorunda değilsiniz saygı hak edene verilir.
Arkadaşınızı övüyorsa hiç bozulmadan çok doğal bir şekilde ay evet öyledir çok tatlı kızdır deyin.
Sizin dış görünüşüz ile ilgili olumsuz bişey dersede kocam beni çok beğeniyor kayınpederim sizi begenmiyorsa hırsınızı benden almayın deyin . Söyleyin lafları canım çekinmeyin kendimize güvenin azıcık
Kendi kayınpederimden daha uzun daha kalıplı uzun biriyle evlenemedi diye acısını benden çıkarıyor sanırım.
Bakımlı olsam bile artık kendi gözüme bile güzel gelmiyorum ki. Önceden beğenirdim ama kendimi

Back
X