Üzerime sıcak su döküldü ve eşim hastaneye götürmek için gelmedi

Yine de konuş başlığınız yanlış. Konu başlğını okuyunca eşinize yandığınızı söylediğiniz halde gelmediğini düşünmüştüm ben.

yani birde ablası hastaneye gelme dediği halde eşim hastaneye götürmedi diye yazmış:50:

hem katı hemde çok sabırlıymış
ama yandığı zamandaki sabrıyı kocasını beklediğinde gösterememiş 100 defa telefon açmış

100 defa mı ya yazmayım dikkate almıyım diyorum ama haddinizi aştığınızın umarım farkındasınızdır
eşimi sadece 1 kere aradım yandıktan sonra geçmişte yazdığım cevapları bir okumayı denesinz burdan saldıracağınaza
daha mantıklı birşey yapmış olursun

100 defa mı ya yazmayım dikkate almıyım diyorum ama haddinizi aştığınızın umarım farkındasınızdır
eşimi sadece 1 kere aradım yandıktan sonra geçmişte yazdığım cevapları bir okumayı denesinz burdan saldıracağınaza
daha mantıklı birşey yapmış olursun

doğru söyle
sen onun abisine yardıma gittiği için kızdın mı kızmadın mı?

arkadaşlar herhalde sorun bende yada gerçekten 6 kere yazmam rağmen sonkez yazıyorum
ablam hemşire
olaydan 2 gün önce bana yanık kremi vermişti
yandığım zaman aradı ve o kremleri sürdüğümü söyledim
oda tamam zaten burayada gelsen aynısını yapıcaz bu gece ağrın olacak
yarın işe gdeceksen eğer ki (bu ay çok rapor aldığım içinişe gitmem geerekiyordu)hastaneye gdin pansuman yapsınlar mikrop kapma hatta ara kocanı gelsin bende sinirlendim aramıcam bu saate kadar nerde dedim ama sonra bu haksızlığı kendime yapmamın yalnış olduğunu düşündüm ve aradım
sonra zaten malum umarım anlaşılmışımdır:47::47::47

Ablanız öngörüleri çok yüksek biri ama tavrını doğru bulmadım. Telefonda teşhiskoymuş. İki yakın arkadaşım da doktor.
Başıma birşey geldiğinde ararım onları. Anlattığım kadarıyla teşhis koymak yerine öneride bulunurlar. Ama mutlaka hekime görünmem gerektiğini de sıkı sıkı tembihlerler.
Bir anlamadığım nokta neden pansuman ertesi gün yapıyorlar.
bakın siz böyle cevaplar verirseniz aldığınız tepkiler de normal.

Son düzenleme:
konu başlığım farklıydı ama forum yöneticisi madamiks bunu değiştimiş değiştiriken bana sorulmadı........düzeltme sansıda verilmedi

ilk konu başlığınız neydi ki:26:

ablanız öngörüleri çok yüksek biri ama tavrını doğru bulmadım. Telefonda teşhiskoymuş. Iki yakın arkadaşım da doktor.
Başıma birşey geldiğinde ararım onları. Anlattığım kadarıyla teşhis koymak yerine öneride bulunurlar. Ama mutlaka hekime görünmem gerektiğini de sıkı sıkı tembihlerler.
Bakın siz böyle cevaplar verirseniz aldığınız tepkiler de normal.
,

bak arkadasım anlatayım yanık tedavisi eğer ulaşıulabilicek bir yerdeyse
önce soğuk su daha sonra anestol pomad lokaoid krem ve acısı hafifleidkten sonra
silverdin krem silvazadin gibi merhemler yardımıyla ilk müdahele yapılır
acil hemşireleri bunları bilebilir sizin dr arkadaslarınız sanırım psikolog e bilmemeleri normal
hem madem cevap alamıyosunuz niçin arıyorsunuz dr arkadaslarınızı neyse ben sabah zaten hastaneye gittim ve şimdi
hergün hastaneye gidiyorum antibiyotiklere başlandı pansumanım yapılıyor umarım tatmin olmuşsunuzdur

Ablanız öngörüleri çok yüksek biri ama tavrını doğru bulmadım. Telefonda teşhiskoymuş. İki yakın arkadaşım da doktor.
bakın siz böyle cevaplar verirseniz aldığınız tepkiler de normal.

bence konu sahibesi kaytarmaya çalışıyor
dediğim gibi, çok kötü bi yanık olsaydı affedersiniz insan pijamayla bile koşar hastaneye
ama amaç belli, kocayı sadece eve getirmek değili onun kendini kötü hissetmesini sağlamak, vicdan azabı çektirmek

arkadaşlar niye herkes smacın üstüne gidiyo anlamadım ben ya bu kadar gaddar olmayın sizde bayansınız kız sadece duygularını bi şekilde ifade etmeye çalışmış lütfen ilk sayfadan itibaren okuyun öyle yorum yapın

Eşinizin ailesiyle sorunlarınız olabilir.
Eşinizin onlarla görüşmesinden rahatsız olabilir ve kullanıldığınızı düşünüyor olabilirsiniz.
Ama öyle bir anlatmışsınız ki, siz yanık içinde eşiniz yine de gelmiyor.
Ve yanığınızın ciddi olmadığı söylendiğinde de tepki gösteriyorsunuz.
Kusura bakmayın eşinizin ailesine olan sevgisizliğiniz çok insanidir ama bişeyleri kullanmanızı yakıştıramadım.
yanığınızla ilgili söyledikleriniz bana kandırılmaya çalışıldığımı hissettirdi.
Yanık ciddi. Ablanız sağlıkçı ve size o kremi sür diyor. Pansumanı yarın yaparız diyor.
Peki ilk tedavinizi yapabilecek yetiye sahip sizin pansumana ihtiyacınız var mı diye de sorulabilir o zaman size..
..
Bence siz eşinizle konuşun ve aranızdaki şu sorunu bitirin.
Bahane yaratmaya gerek kalmasın eşinizden saygı görmek için.
İkinci plana atılmış gibi hissettirmesin size

,

önce soğuk su daha sonra anestol pomad lokaoid krem ve acısı hafifleidkten sonra
acil hemşireleri bunları bilebilir sizin dr arkadaslarınız sanırım psikolog e bilmemeleri normal
hem madem cevap alamıyosunuz niçin arıyorsunuz dr arkadaslarınızı neyse ben sabah zaten hastaneye gittim ve şimdi
hergün hastaneye gidiyorum antibiyotiklere başlandı pansumanım yapılıyor umarım tatmin olmuşsunuzdur

yanığınız kaç derece dedi doktor

arkadaşlar niye herkes smacın üstüne gidiyo anlamadım ben ya bu kadar gaddar olmayın sizde bayansınız kız sadece duygularını bi şekilde ifade etmeye çalışmış lütfen ilk sayfadan itibaren okuyun öyle yorum yapın

biz yüklenmiyoruz ama kendisi kaynanaya sataşmaya çalıştı bide eşine, abisine gittiği için

bence konu sahibesi kaytarmaya çalışıyor
dediğim gibi, çok kötü bi yanık olsaydı affedersiniz insan pijamayla bile koşar hastaneye
ama amaç belli, kocayı sadece eve getirmek değili onun kendini kötü hissetmesini sağlamak, vicdan azabı çektirmek

evet amacım bu carie lütfen uzatmasak artık mutlu oldunmu
kendinizi aşırı haklı ve insan sarrafı hissedeceksen hak-lı-sınız
çok kızdım sanki sanayi tüpü patladı dedim suratıma yaaa
bu bir ev kazası ve yeni evliyim kendimi yalnız hissettim ve sevmediğim kayınvalidem yerine kocamın yanımda olup
ilgilenmesini istedim başlık içinde cevabımı verdim konu başlığı yaandım dı

Biz evleneli 7 ay oldu daha öncesinde 7 yıllık bir ilişkimiz vardı
eşimin ailesi hiçbir konuda yardımcı olmadığı gibi abileri eşimden kredi çekip onlara vermesini istedi
bizim düğünümüze 1 ay kala neyse ben buna izin vermdim Neyse benden gizli bir şekilde vermiş çok bir para değil
kızdım ama yıpratmak istemedim evliliğimi.
Eşim dün akşam abisinin evini yani yeni evlenecek olan abisnin evinin
dolaplarını yapmaya gitti çok sinirlendim ben ona yapma dedim bak onlar bize destek olmayı bırak köstek bile
oldular dedim baktım dinlemiyor yapsın dedim eminim abisi ona en büyük kazığı evlendikten sonra atacak

Dün aradım işten eve gelince saat 18.00 de eve gelirken ekmek almasını yemek yapacağımı söyledim
oda abisine gideceğini söyledi saat 19.30 da aradım yemek yaptım nerdesin diye abimlerdeyim dedi bende heralde birazdan çıkar gelir sandım
saat 21.00 oldu sinirlendim yemekleri topladım kendimde yemedim aramasını bekledim aramadı sonra sakinleştirici bir çay yapayım dedim
suyu kaynattım ve mutfakta tüm kaynayan demliği üstüme döktüm ve yandım
annem aradı napıyosun diye kızım kocanı ara gelsin dedi inat ettim bekledim arar beni diye aramadı sonra saat 22.00 lunca ben arayayım dedim hastaneye gidelim tabi bu arada acıdan kıvarınoyrum
ağlayarak aradım annesi çıktı elleri kirli dedi bende ona söyleyin eve gelsin dedim sinirimden
telefonu kapattım saat 23.00 da eve geldi beyfendi bir hışımla ben öyle karnım açık yanık bir şekilde yatıyorum ağlıyorum .
aynen bunları dedi Sen ne saygısız bir kadınsın anneme nasıl öyle davranırsın sen göreceksin smac bağırdı falan sonra
kendi,ne içecek birşeyler aldı içeri geldi ve ne sakarsın sen nasıl çocuk doğurucan gibi laflar etti
çok bozuldum sesimi çıkartmadım bunlar annesinin lafları çünkü sonra annesini aradı kadın beni istedi bende telefonu aldım ben eşime sinirlendim ddim beni arayıp haber vermedi yandım onun için size öyle yaptım kususra bakmayın dedim oda haklısın insanın canı yanarken öyle oluyor dedi.Neyse bizim beyfendi anasıyla arayı düzelttik ya
hadi seni dr agötüreyim acıyomu falan dedi bende hiç birley demedim yattım sabah kalktım portakal suyu sıkmış
aldım içtim onu sonrada ilgilenmeye çalışıyo benle nasılsın iyiim ddim o geçer dedim eninde sonunda ama senin yaptığın sey geçmeyecek
dedim kalbimi kırdın ben canım yanıyor sen saygıdan bahsediyosun beni hiç düşünmedin dedim bak annenlede düzelir herşey ama
senin kırdığın kalbim düzelmeyecek dedim bağırmaya başladı sustum kapıyı kapatıp işe geldim

canım cok geçmiş olsun cok haklısın tavırlarında ve düşüncelerinde sakın üzme kendini

yorumların hiçbirini okumadım.bak arkadaş

1. sen akşam iş çıkışı 18:de aradığında sana abime gideceğim demiş.ve sen kaç gibi gelirsin yemeği berabermi yeriz bekleyeyimmi seni gibi bir konuşma yapmıyorsun eşinle.
2.aradan bir saat geçiyor arıyorsun ve yine gelecekmisin bekleyeyimmi gibi sorular sormuyorsun.
3.aradan 2 saat geçiyor yine arıyorsun yine kayda değer bişey konuşmadan kapatıyorsun.
4.aradan yine bir saat geçiyor arıyorsun ve k.validen telefona eşini istemeden.anne x söyle hemen gelsin ben böyle böyle kazayla suyu üstüme döktüm canım çok yanıyor deseydin EMİNİM OLAYLAR ÇOK FARKLI OLURDU.sen bunu yapmadın telde annesine sesini yükseltiyorsun sanki bütün kabahatlar annesindeymiş gibi.eşinin tepkisi bence gayet normal.

evet amacım bu carie lütfen uzatmasak artık mutlu oldunmu
kendinizi aşırı haklı ve insan sarrafı hissedeceksen hak-lı-sınız
çok kızdım sanki sanayi tüpü patladı dedim suratıma yaaa
bu bir ev kazası ve yeni evliyim kendimi yalnız hissettim ve sevmediğim kayınvalidem yerine kocamın yanımda olup
ilgilenmesini istedim başlık içinde cevabımı verdim konu başlığı yaandım dı

kazadan öncede senle ilgilenmesini istedin o yüzden gitmesini istemedin abisine, hatta gelmedi diye yemek bile yemedin
farzetki eşin abisine değilse senin annenin evine gitti yardıma, o zamandamı geç kalsaydı böyle yapardın, o zamandamı kızıp yemek yemezdin, kaynak suyu üstüne devirirdin yanlışlıkla
sorun onun oraya gitmesiydi, hepsi bu

ben hem sizi hem eşinizi hatalı buluyorum.
ancak sizin de yanar yanmaz, bir saat sonra değil, eşinizi aramalıydınız, annesi çıksa dahi acil bir durum olduğunu ve eşinizle konuşmanız gerektiğini söylemeliydiniz, eşiniz eli kanlı da olsa yıkar gelirdi telefona ya da annesi kulağına tutardı, atla deve değil. sonra ona yandığınızı belirtip hastaneye gitmek istediğinizi söylemeliydiniz, çünkü yanık bu sorun sizin sağlığınız kapris zamanı değil. eşiniz ermiş de değil.

ancak siz eşinizi aramadınız, sizi o halde görmesini ve suçluluk duymasını istediniz, sonra gelmeyince dayanamayıp aradınız ancak yine yandığınızdan bahsetmediniz.

amacınız eşinizin üzülüp kendini kötü hissetmesiydi, oyle de olmalıydı, ama eşiniz sizin halinizi gördüğü halde annesine yapılan ufacık bir saygısızlığı, size yaptığı saygısızlıktan, vicdansızlıktan ve çektiğiniz acıdan daha önemli buldu.

,

Yok arkadaşlarım psikolog değil.
Zaten fiziksel şikayetlerim için ararım onları.
Diğerleri için direk psikoloğuma giderim.
Kaldı ki psikoloğuma telefon edip ben yandım desem o da bir hastaneye git derdi sanırım.
Sizin hemşire ablanız kadar iyi olmasa da psikoloklar da birçok şeyi bilirler.
İ
Madem bu kadar basitti bu tedavi neden ortalığı ayağa kaldırdınız o zaman??
Gittikçe cevaplarınız çelişiyor farkında mısınız

Son düzenleme:
arkadaş bence kayınvalidesine yada kocasına sataşmıyor sadece bu olay zoruna gittigi için bize anlatmak istemiş paylaşmak istemiş bizim destek vermemiz gerekirken köstek oluyorsunuz habire suçluyosunuz onun yerinde ben olsaydım aynısını yaprdım bu durumda eşi zaten ilk başta sorumsuzluk yaparak geç gelecegini söymemiş ne zaman gelecegini belitmemiş sorun ordan cıkıyor zaten eşini kendisini aramak zorunda bıraktırmış

Back
X