- 26 Aralık 2007
- 22.146
- 12.092
- 498
Yine de konuş başlığınız yanlış. Konu başlğını okuyunca eşinize yandığınızı söylediğiniz halde gelmediğini düşünmüştüm ben.
yani birde ablası hastaneye gelme dediği halde eşim hastaneye götürmedi diye yazmış

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine de konuş başlığınız yanlış. Konu başlğını okuyunca eşinize yandığınızı söylediğiniz halde gelmediğini düşünmüştüm ben.
hem katı hemde çok sabırlıymış
ama yandığı zamandaki sabrıyı kocasını beklediğinde gösterememiş 100 defa telefon açmış
100 defa mı ya yazmayım dikkate almıyım diyorum ama haddinizi aştığınızın umarım farkındasınızdır
eşimi sadece 1 kere aradım yandıktan sonra geçmişte yazdığım cevapları bir okumayı denesinz burdan saldıracağınaza
daha mantıklı birşey yapmış olursun
arkadaşlar herhalde sorun bende yada gerçekten 6 kere yazmam rağmen sonkez yazıyorum
ablam hemşire
olaydan 2 gün önce bana yanık kremi vermişti
yandığım zaman aradı ve o kremleri sürdüğümü söyledim
oda tamam zaten burayada gelsen aynısını yapıcaz bu gece ağrın olacak
yarın işe gdeceksen eğer ki (bu ay çok rapor aldığım içinişe gitmem geerekiyordu)hastaneye gdin pansuman yapsınlar mikrop kapma hatta ara kocanı gelsin bende sinirlendim aramıcam bu saate kadar nerde dedim ama sonra bu haksızlığı kendime yapmamın yalnış olduğunu düşündüm ve aradım
sonra zaten malum umarım anlaşılmışımdır:47
yani birde ablası hastaneye gelme dediği halde eşim hastaneye götürmedi diye yazmış![]()
konu başlığım farklıydı ama forum yöneticisi madamiks bunu değiştimiş değiştiriken bana sorulmadı........düzeltme sansıda verilmedi
,ablanız öngörüleri çok yüksek biri ama tavrını doğru bulmadım. Telefonda teşhiskoymuş. Iki yakın arkadaşım da doktor.
Başıma birşey geldiğinde ararım onları. Anlattığım kadarıyla teşhis koymak yerine öneride bulunurlar. Ama mutlaka hekime görünmem gerektiğini de sıkı sıkı tembihlerler.
Bir anlamadığım nokta neden pansuman ertesi gün yapıyorlar.
Bakın siz böyle cevaplar verirseniz aldığınız tepkiler de normal.
Ablanız öngörüleri çok yüksek biri ama tavrını doğru bulmadım. Telefonda teşhiskoymuş. İki yakın arkadaşım da doktor.
Başıma birşey geldiğinde ararım onları. Anlattığım kadarıyla teşhis koymak yerine öneride bulunurlar. Ama mutlaka hekime görünmem gerektiğini de sıkı sıkı tembihlerler.
Bir anlamadığım nokta neden pansuman ertesi gün yapıyorlar.
bakın siz böyle cevaplar verirseniz aldığınız tepkiler de normal.
doğru söyle
sen onun abisine yardıma gittiği için kızdın mı kızmadın mı?
,
bak arkadasım anlatayım yanık tedavisi eğer ulaşıulabilicek bir yerdeyse
önce soğuk su daha sonra anestol pomad lokaoid krem ve acısı hafifleidkten sonra
silverdin krem silvazadin gibi merhemler yardımıyla ilk müdahele yapılır
acil hemşireleri bunları bilebilir sizin dr arkadaslarınız sanırım psikolog e bilmemeleri normal
hem madem cevap alamıyosunuz niçin arıyorsunuz dr arkadaslarınızı neyse ben sabah zaten hastaneye gittim ve şimdi
hergün hastaneye gidiyorum antibiyotiklere başlandı pansumanım yapılıyor umarım tatmin olmuşsunuzdur
arkadaşlar niye herkes smacın üstüne gidiyo anlamadım ben ya bu kadar gaddar olmayın sizde bayansınız kız sadece duygularını bi şekilde ifade etmeye çalışmış lütfen ilk sayfadan itibaren okuyun öyle yorum yapın
bence konu sahibesi kaytarmaya çalışıyor
dediğim gibi, çok kötü bi yanık olsaydı affedersiniz insan pijamayla bile koşar hastaneye
ama amaç belli, kocayı sadece eve getirmek değili onun kendini kötü hissetmesini sağlamak, vicdan azabı çektirmek
Biz evleneli 7 ay oldu daha öncesinde 7 yıllık bir ilişkimiz vardı
eşimin ailesi hiçbir konuda yardımcı olmadığı gibi abileri eşimden kredi çekip onlara vermesini istedi
bizim düğünümüze 1 ay kala neyse ben buna izin vermdim Neyse benden gizli bir şekilde vermiş çok bir para değil
kızdım ama yıpratmak istemedim evliliğimi.
Eşim dün akşam abisinin evini yani yeni evlenecek olan abisnin evinin
dolaplarını yapmaya gitti çok sinirlendim ben ona yapma dedim bak onlar bize destek olmayı bırak köstek bile
oldular dedim baktım dinlemiyor yapsın dedim eminim abisi ona en büyük kazığı evlendikten sonra atacak
Dün aradım işten eve gelince saat 18.00 de eve gelirken ekmek almasını yemek yapacağımı söyledim
oda abisine gideceğini söyledi saat 19.30 da aradım yemek yaptım nerdesin diye abimlerdeyim dedi bende heralde birazdan çıkar gelir sandım
saat 21.00 oldu sinirlendim yemekleri topladım kendimde yemedim aramasını bekledim aramadı sonra sakinleştirici bir çay yapayım dedim
suyu kaynattım ve mutfakta tüm kaynayan demliği üstüme döktüm ve yandım
annem aradı napıyosun diye kızım kocanı ara gelsin dedi inat ettim bekledim arar beni diye aramadı sonra saat 22.00 lunca ben arayayım dedim hastaneye gidelim tabi bu arada acıdan kıvarınoyrum
ağlayarak aradım annesi çıktı elleri kirli dedi bende ona söyleyin eve gelsin dedim sinirimden
telefonu kapattım saat 23.00 da eve geldi beyfendi bir hışımla ben öyle karnım açık yanık bir şekilde yatıyorum ağlıyorum .
aynen bunları dedi Sen ne saygısız bir kadınsın anneme nasıl öyle davranırsın sen göreceksin smac bağırdı falan sonra
kendi,ne içecek birşeyler aldı içeri geldi ve ne sakarsın sen nasıl çocuk doğurucan gibi laflar etti
çok bozuldum sesimi çıkartmadım bunlar annesinin lafları çünkü sonra annesini aradı kadın beni istedi bende telefonu aldım ben eşime sinirlendim ddim beni arayıp haber vermedi yandım onun için size öyle yaptım kususra bakmayın dedim oda haklısın insanın canı yanarken öyle oluyor dedi.Neyse bizim beyfendi anasıyla arayı düzelttik ya
hadi seni dr agötüreyim acıyomu falan dedi bende hiç birley demedim yattım sabah kalktım portakal suyu sıkmış
aldım içtim onu sonrada ilgilenmeye çalışıyo benle nasılsın iyiim ddim o geçer dedim eninde sonunda ama senin yaptığın sey geçmeyecek
dedim kalbimi kırdın ben canım yanıyor sen saygıdan bahsediyosun beni hiç düşünmedin dedim bak annenlede düzelir herşey ama
senin kırdığın kalbim düzelmeyecek dedim bağırmaya başladı sustum kapıyı kapatıp işe geldim
ne yapmaya çalıştıgınızı gerçekten anlamadım
evet amacım bu carie lütfen uzatmasak artık mutlu oldunmu
kendinizi aşırı haklı ve insan sarrafı hissedeceksen hak-lı-sınız
çok kızdım sanki sanayi tüpü patladı dedim suratıma yaaa
bu bir ev kazası ve yeni evliyim kendimi yalnız hissettim ve sevmediğim kayınvalidem yerine kocamın yanımda olup
ilgilenmesini istedim başlık içinde cevabımı verdim konu başlığı yaandım dı
,
bak arkadasım anlatayım yanık tedavisi eğer ulaşıulabilicek bir yerdeyse
önce soğuk su daha sonra anestol pomad lokaoid krem ve acısı hafifleidkten sonra
silverdin krem silvazadin gibi merhemler yardımıyla ilk müdahele yapılır
acil hemşireleri bunları bilebilir sizin dr arkadaslarınız sanırım psikolog e bilmemeleri normal
hem madem cevap alamıyosunuz niçin arıyorsunuz dr arkadaslarınızı neyse ben sabah zaten hastaneye gittim ve şimdi
hergün hastaneye gidiyorum antibiyotiklere başlandı pansumanım yapılıyor umarım tatmin olmuşsunuzdur