Üzerime sıcak su döküldü ve eşim hastaneye götürmek için gelmedi

kesinlikle suçlu eşim eğer kayınvalidemi suçlu görseydim kesinlikle aramazdım kadının hiç bir sucu yok ama bu konuda takındığı
tutum yani beni eleştirmek yerine 60 yaşında bir kadın daha sakin davranıp kötülecekse kötülesin ama
ara oğlum demeliydi sadece bu ama bunun için tabikide onu suçlamıyorum bukadar mantıksız değilim
ama evet canım yanarken düşünemedim gelincilik oynamayı

Bu kadar onları istemezken ve kendiniz belirtmişsiniz bu kadar onlara her hallerine tepkiliyken 60 yaşındaki kadın neden sizin demenizle '' annecilik'' oynasın.

Bu kadar ısrarcı olmanız can havlinden diyeceğim ama yanmadan önceki tepkilerinizde bunun göstergesi.. Yazık edersiniz evliliğinize.

Demişsiniz ki eşim idareci iki taraf içinde.Bu sabır çok sürmez bilesiniz.

Çok geçmiş olsun.

evet aynen bunları dün akşam kendisine ilettim
oda haklısın ama bende sinirlendim sana ağladığınıda bilmiyordum
özür dilerim dedi bende birdaha yapma azından ara sor ya telefonum kapalı olsaydı ya napacaktın
bugüne kadar sana hiç birin yanında böyle davramadım ben gerçekten kavgada etsek birileri
varsa hiç belli etmem özellikle onun ailesine

eşimde ben çok şaşırdım zaten dedi en kızdığın anlarda bile sen anneme babama abielrime saygısızlık etmedin
ee dedim bunu biliyorsunda niye böyle yapıyorsun cevap yoktu.....varın siz düşünün nedenini ben söyleyince suçlu oluyorum
sonuçta ben uyarımı yaptım ona bu şartlarda çocuk yapamayacğımı söyledim

sorunun bu şekilde çözülmesine sevindim, Allah mutluluğunuzu daim etsin..

abisine yardımını da fazla kafanıza takmayın derim ben.. kardeş kolay atılmaz.. boş yere yuvanızın huzurunu bozmayın..

Bu kadar onları istemezken ve kendiniz belirtmişsiniz bu kadar onlara her hallerine tepkiliyken 60 yaşındaki kadın neden sizin demenizle '' annecilik'' oynasın.

Bu kadar ısrarcı olmanız can havlinden diyeceğim ama yanmadan önceki tepkilerinizde bunun göstergesi.. Yazık edersiniz evliliğinize.

Demişsiniz ki eşim idareci iki taraf içinde.Bu sabır çok sürmez bilesiniz.

Çok geçmiş olsun.

60 yaşındaki kadın senelrdir oğullarını ağlayarak kendini ezik göstererk iyi niyetli oldğunu
insnaların gözüne sokarak 3 oğlunuda babalarına düşman etmiş durumda kayınbabm okadar sessiz bir insanki
okadar ilgiye mhtaçki benim azıcık onla ilgilenmem bile sürekli beni savunmasına yol açıyor.kayınvalidem en ufak
kavgasını sorunun oğullarına ben nıktım bu adamdan bana böyle böyle yaptı ben hayatımı yaşayacam
nezaman kadar bu adamın başını beklicem ben diyor ve şimdi evlenek abi babasını tehdit ediyor bak annemi üzme alır gidrrim onu kalırsın falan diyor neysee eşim ve abileri için babalarının bir önemi yok annesleri ise ezilmiş kadın
iyi kadın falan filan yani kayınavlkidem banada o taktiği yapıyır ben hep seviyor hep bana karşı iyi ama oğlu yanındayken taktik sağlam :31:

60 yaşındaki kadın senelrdir oğullarını ağlayarak kendini ezik göstererk iyi niyetli oldğunu
insnaların gözüne sokarak 3 oğlunuda babalarına düşman etmiş durumda kayınbabm okadar sessiz bir insanki
okadar ilgiye mhtaçki benim azıcık onla ilgilenmem bile sürekli beni savunmasına yol açıyor.kayınvalidem en ufak
kavgasını sorunun oğullarına ben nıktım bu adamdan bana böyle böyle yaptı ben hayatımı yaşayacam
nezaman kadar bu adamın başını beklicem ben diyor ve şimdi evlenek abi babasını tehdit ediyor bak annemi üzme alır gidrrim onu kalırsın falan diyor neysee eşim ve abileri için babalarının bir önemi yok annesleri ise ezilmiş kadın
iyi kadın falan filan yani kayınavlkidem banada o taktiği yapıyır ben hep seviyor hep bana karşı iyi ama oğlu yanındayken taktik sağlam :31:

3 erkek, kandırılabilen, akli melekelerini kullanmaktan aciz adamlar da bir siz mi cinsiniz?

belki kadın gerçekten mağdur edilmiştir zamanında kayınpederiniz tarafından? ya da hal-i hazırda ediliyordur.. siz nereden bileceksiniz yıllarca 4 duvar arasında neler yaşandığını?

anne ile evlat ilişkilerini bu kadar gaddar yorumlamayın.. günahtır..

3 erkek, kandırılabilen, akli melekelerini kullanmaktan aciz adamlar da bir siz mi cinsiniz?

belki kadın gerçekten mağdur edilmiştir zamanında kayınpederiniz tarafından? ya da hal-i hazırda ediliyordur.. siz nereden bileceksiniz yıllarca 4 duvar arasında neler yaşandığını?

anne ile evlat ilişkilerini bu kadar gaddar yorumlamayın.. günahtır..

Canım aile apartmanı orası herkes diyorki kayınababm için o karısı en isterse ıonu yapar kayınvaliden onu
çok güzel kullanır bende ddimki ama böyle yapıyor annem çok üzülüyoır tabi ozaman bende kaynanama hak veriyorum
ama aynen naklediyorum kaynan kocasının maaşını elinden alır adamın cebinde para olmaz bende yok ya dedim bi akşam kayınbabm
hadi oğlum bi kola alda geldei cebini çıkardı 10 lira parası var eşinmde başka paran yok ki senin dedi al sen ben alırım ozaman şaşırdım
adam emekli 4 kiralık dairesi var ama cebinde 10 lira parayla?banka kartları ve kredi kartları hpsi kaynanmda
maaş yattı gidim çekim dedi bende babm çeksin sen niye gdiosunki dedim o bilmez beceremez dedi
gençliğine gelince kendi kayınvalidesi öldüğünde 1 hafta sonra ma aile tatile gitmişler hep onu anlatır durur
Orda bile bu adam beni ağlattı Alahaşkına annen ölmüş 1 hafta sonra sen tatile gitsen giderkende zorlkansan falan ne hissederdin
Eşime babanı niye sevmiyorsun ddğimde Bilmem dedi Dedim anneni Dövdümü yok içkisi sigarası falan yok kayanam 2 paket sigara içer
işten eve evden işe yaşamış
uyuşmazdıkları çok şey var kaynanm gezmeyi ister yemeyi içmeyi hertürlü sosyal iği sever kayınbabm aşırı evcimendir
aralarındaki en büyük uyumsuzluk bu ben 8 yıldır içlerindeyim e izin verinde az çok bileyim

O zaman kayınbabanız bu kadar iyiyse, sizde kalmak isterse ya da gelmek isterse böyle sorun çıkarmayacaksınız..
Hatta her zaman bakarsınız ona öyle mi ?

Benceeşine ve oğullarına davranış biçimi sizin ilgilendiren kısmın dışında kalıyor..
Kayınvalideniz kocasıyla neler yaşadığını bilir, evlatlarını nasıl büyüttüğünü yalnız o bilir..

Arkadasım ben eşimi sadece 1kere kayınvalidemin yanındayken aradım oda yandığımzaman diğer 2 si eşim dışardayken oldu Ve biz normal günümüzde en az6-7 kere konusuruz hele akşam eve gelirken eşim çıkmadan arar ne zaman çıkacağını söyler sonra çıkarken arar sonra marketteyken arar sonra kapının önündeyken.arar.....yani benim arayıp durmuş olduğum bir durum yok bizim tarzımız böyle ama ogün aramadı işine dalmış bana yemeğe geleceğini söyledi bizim akşam yemeği saatimiz en geç 20.30 oluyor ama bazen eğer eşim yemeğe gelmeyecekse mutlaka ghaberr verir ben yemeğimi yerim ben hep onu beklerim yemek için oda bunu biliyor ama düşüncesiz bir anında denk gelmiş ve ilk yazarken bukadar ayrıntıyı yazıp sizleri okurken boğmak istemedim kayuınvalidem ağladığımı bile söylememiş eşime ama anladı ağladığımı biliyordu
Evet ben çalışıp kazanırken evimiz için uğrasırken eşimin onlara 1 kuruş yedirmesibile zoruma gidiyor tabikide annesi babasına bakacak o onun boynunun borcu ama abisne bakmak zorunda değil bende oda kimse nin böyle bir zorunluğu yok
Biz evlenirken eşime zorla kredi çektirdiler şimdi abisi evleniyor ama ailesi hiçbir yardımı esirgemiyor
çünkü eltim çalışmıkyor falan filean benim paramın hesabını yapacak insanlar onlar emin olun bu arada ben de eşimin 8 yıldır hayatındayım askerde eşime ben baktım eşim okurken ben okulu bi,tirdim ben yardım ettim zaten eşim hiç
birzaman ailesinden harçlık almamış 15 yaşından beri lisanslı sporcu maaşı vardı biz bilikteykende bu böyleydi.Eşim kimseye vermez kimseden almazdı ama evlenince kayınvalidem istiyor bizim düğün paralarımız ona emanet ettik onu bile almıştı bize sormadan abilerinin borçları varmış diye eşim mahçup oldu ama vazgeçemiyor

Ay canım seni çok iyi anlıyorum ya ,eltin çalışmadığı için eşinin ailesinin sürekli onlara yardım etmesi ,senin çalışarak kazandığın paraların da sürekli onlara gitmesi,evlenmek için biriktirdiğin paraların da onlara gitmesi.Ben senin yerinde olsam daha sert davranırdım.İnsanlar alırken sen verirken iyisin.Ama seni çıldırtıp bunu söylediğinde kötüsün oh ne ala memleket.Nefret ediyorum böyle başkalarının parasına göz dikenlerden.Sırf onun eşi rahat rahat evde oturacak diye mi sen çalışıyosun.Çalışan bi insanı çalışmayan anlamaz.Kimseye de yardım etmek zorunda değilsin.
Anladığım kadarı ile evlendikten sonra eşinin ailesinin olduğu yere yerleşmişsiniz ve senin de fazla tanıdığın yok.Buna rağmen seni evde yalnız bırakıyo aramıyo sen arıyosun ağlayarak ,kimse oralı olmuyo.Yok dolap yapacakmış da bilmem neymiş.Ben olsam başlardım dolaplarından.Senin yanman kimsenin umrunda değilse onların dolabı senin niye umrunda olsun.Asıl bencilliği yapan onlar.
Senin bu hikayen bana çok tanıdık geliyo özellikle maddi kısmı.O yüzden çok sinirlendim.Diğer yorumlara bakma sen.:27:

evet ağlayarak eşimi verirmisiniz dedim oda elleri kirli bende çabuk eve gelsin dedim canım çok acıyordu
o an saygı falan düşünecek halim yoktu içerisinde bulunduğum durum berbattı

Eşinizin yaptıgı duyarlı olmaması hiç hoş değil ama sizin kayınvalidenizle sizli bizli konuşmanız bana tuhaf geldi açıkçası

Siz öncelikle kendinize saygı duyun ve kendinizi önemseyin.
Ne demek hastaneye gitmemek ve o acıyı çekmek
Hiç mi kıymetiniz yok sizin?
Çok geçmiş olsun

sanırım konu sahibesi, kocası olmadan adım atamayanlardan

ben öyle bir kaza geçirsem onu beklemem ki, atlar taksiye giderim hastaneye, zor değil ki
bazen bizim iş yerindede görüyorum
bazı arkadaşlar izin istiyor, karısının dişi ağrıyormuş dişçiye götürecekmiş, yada karısı için sağlık ocağına gidip ilaç yazdıracakmış
hiç anlamam bu tarz kadınları..

demek ki yanığın o kadar ciddi değildi ki evde oturabilmişsin hastaneye gitmeden
senin tek maksadın kocanı eve getirmekti, sırf ailesiyle vakit geçirmesin diye bu yanık olayıda sadece bahaneydi

Son düzenleme:
sanırım konu sahibesi, kocası olmadan adım atamayanlardan

ben öyle bir kaza geçirsem onu beklemem ki, atlar taksiye giderim hastaneye, zor değil ki
bazen bizim iş yerindede görüyorum
bazı arkadaşlar izin istiyor, karısının dişi ağrıyormuş dişçiye götürecekmiş, yada karısı için sağlık ocağına gidip ilaç yazdıracakmış
hiç anlamam bu tarz kadınları..

demek ki yanığın o kadar ciddi değildi ki evde oturabilmişsin hastaneye gitmeden
senin tek maksadın kocanı eve getirmekti, sırf ailesiyle vakit geçirmesin diye bu yanık olayıda sadece bahaneydi

Canı yanın insanın tek derdi acısından kurtulmak olurdu gerçekten.
Konusahibi eşi yanında olsun istemiş. Haklı da olabilir.
kötü olan taraf bu kadar yanık nedeniyle feryat edip, hastaneye gitmediği için, bundan sonraki olası daha ciddi durumlarda ciddiye alınmayabilir.

Canı yanın insanın tek derdi acısından kurtulmak olurdu gerçekten.
Konusahibi eşi yanında olsun istemiş. Haklı da olabilir.
kötü olan taraf bu kadar yanık nedeniyle feryat edip, hastaneye gitmediği için, bundan sonraki olası daha ciddi durumlarda ciddiye alınmayabilir.

doğru, eşini yanında istemiş olabilir, ki bunu baştan dile getirmiş, beklemiş onu, eşide gelmemiş zaten
ama canı gerçekten öyle kıvranacak kadar yansaydı, hemen hastaneye kendisi koşardı
en azından ben öyle yapardım
canmı daha tatlı canan mı

konu sahibinin canı çok katı galiba.kaynar su dökülüyor,epey büyük yara oluşuyor amakaynanam kocamla gelir diye kaynanasına yandığını söylemiyor acele gelsin diyor sadece:50:

konu sahibinin canı çok katı galiba.kaynar su dökülüyor,epey büyük yara oluşuyor amakaynanam kocamla gelir diye kaynanasına yandığını söylemiyor acele gelsin diyor sadece:50:

hem katı hemde çok sabırlıymış
ama yandığı zamandaki sabrıyı kocasını beklediğinde gösterememiş 100 defa telefon açmış

doğru, eşini yanında istemiş olabilir, ki bunu baştan dile getirmiş, beklemiş onu, eşide gelmemiş zaten
ama canı gerçekten öyle kıvranacak kadar yansaydı, hemen hastaneye kendisi koşardı
en azından ben öyle yapardım
canmı daha tatlı canan mı

Can...
Ama canan da tatlı görünmüyor şu durumda.
Çünkü adam iyi yada kötü kardeşinin işi için yanında.
Orda kalmasını istemedi herhalde.
Konuyu öyle açsaydı keşke. çünkü başlığı okuduğumda gerçekten başka kötü şeyler gelmişti aklıma.
Bulunduğunuz kentte hiç mi tanıdığınız yok diye sordum cevap gelmedi.
Eşi şehir dışında da olabilirdi.
Daha kötü bir yanık olabilirdi.
Neyse konu yanıktan farklı.
Eşinin ailesiyle arasında ciddi bir sıkıntı var.
Karşı taraf birşeyleri bahane edip yanlarında tutmaya, kendilerine çekeye çalışıyor.
O başka şeyler bahane edip hakimiyet bende ispatına giriyor gibi geldi bana.
Sorun eşte aslında.

Can...
Ama canan da tatlı görünmüyor şu durumda.
Çünkü adam iyi yada kötü kardeşinin işi için yanında.
Orda kalmasını istemedi herhalde.
Konuyu öyle açsaydı keşke. çünkü başlığı okuduğumda gerçekten başka kötü şeyler gelmişti aklıma.
Bulunduğunuz kentte hiç mi tanıdığınız yok diye sordum cevap gelmedi.
Eşi şehir dışında da olabilirdi.
Daha kötü bir yanık olabilirdi.
Neyse konu yanıktan farklı.
Eşinin ailesiyle arasında ciddi bir sıkıntı var.
Karşı taraf birşeyleri bahane edip yanlarında tutmaya, kendilerine çekeye çalışıyor.
O başka şeyler bahane edip hakimiyet bende ispatına giriyor gibi geldi bana.
Sorun eşte aslında.

evet..yani neredeyse konu ile konu başlığı alakasız derecede bence
sırf bahane olarak kullanılmış
sorun eşinin abisine yardım etmesiydi
sırf eşi abisine yardım ediyor diye yemek bile yememişti konu sahibesi..

arkadaşlar herhalde sorun bende yada gerçekten 6 kere yazmam rağmen sonkez yazıyorum
ablam hemşire
olaydan 2 gün önce bana yanık kremi vermişti
yandığım zaman aradı ve o kremleri sürdüğümü söyledim
oda tamam zaten burayada gelsen aynısını yapıcaz bu gece ağrın olacak
yarın işe gdeceksen eğer ki (bu ay çok rapor aldığım içinişe gitmem geerekiyordu)hastaneye gdin pansuman yapsınlar mikrop kapma hatta ara kocanı gelsin bende sinirlendim aramıcam bu saate kadar nerde dedim ama sonra bu haksızlığı kendime yapmamın yalnış olduğunu düşündüm ve aradım
sonra zaten malum umarım anlaşılmışımdır:47::47::47

Son düzenleme:
arkadaşlar herhalde sorun bende yada gerçekten 6 kere yazmam rağmen sonkez yazıyorum
ablam hemşire
olaydan 2 gün önce bana yanık kremi vermişti
yandığım zaman aradı ve o kremleri sürdüğümü söyledim
oda tamam zaten burayada gelsen aynısını yapıcaz bu gece ağrın olacak
yarın işe gdeceksen eğer ki (bu ay çok rapor aldığım içinişe gitmem geerekiyordu)hastaneye gdin pansuman yapsınlar mikrop kapma hatta ara kocanı gelsin bende sinirlendim aramıcam bu saate kadar nerde dedim ama sonra bu haksızlığı kendime yapmamın yalnış olduğunu düşündüm ve aradım
sonra zaten malum umarım anlaşılmışımdır:47::47::47

Yine de konuş başlığınız yanlış. Konu başlğını okuyunca eşinize yandığınızı söylediğiniz halde gelmediğini düşünmüştüm ben.

Back
X