Üzerime sıcak su döküldü ve eşim hastaneye götürmek için gelmedi

Bu konuyu kaydedeğer görmediğim için cevap vermeyecektim. Önce çok geçmiş olsun...Ama kayınvalide konusuna takıldım. Hani diyoruz ya kayınvalidem oğlunu benden kıskanıyor diye , acaba sizde de bu durumlar olabilir mi.... Yaptığınız çocukca ilk önce kendinizi bir büyütün. Eşiniz size abisin de olduğunu işi olduğunu söylemiş. Israrla ne zaman geleceğini sorup durmuşsunuz. Eşiniz size görüşmelerinizde geleceğine dair hiç bir imada bulunmamış.. Siz kendi kendinize kurup sinirlenmişsiniz.. Kardeş bu can ciğer tabi yardım edecek.Tabi bir yere kadar.. Bu konuyu bu kadar büyüttüğünüze göre sanırım abi kardeş arasındaki para meselesini de büyüttüğünüzü düşünüyorum .Fakat kayınvalidenizi başkalarının konu komşunun lafıyla yargıladığın için daha çok kızıyorum. Sanırım komşularınız kayınvalidenizi eşinden dolayı kıskanıyor. Eee bazı kocalar eşlerinin her dediğini yapmıyor. Kardeş kardeşi kıskanıyor komşumu kıskanmayacak.. Bu tür çocukca davranışınızdan dolayı eşiniz size çocuk bile büyütemezsiniz diyerek tepki göstermiş.. Sürekli ailesini kötüler ve sürekli eşinizin kafasını ütülerseniz zararlı siz çıkarsınız. Yeni evlisiniz.. Bu aylar alt yapı ayları, alt yapıyı sağlam kurarsanız üst yapınız da (ileri ki yıllar ) sağlam olur..

niye ki...ben de öyle derim...
ayyy ne kadar yapmacıksın sevgili çirkinim.
kraliyet soyundan olduğun ne kadar da belli.
ne gerek var size, bize.
senli benli olup hakaret edip yüz göz olmak varken
cıkks olmadı, otur.:19::20:
sıfır:18:

Ablanız öngörüleri çok yüksek biri ama tavrını doğru bulmadım. Telefonda teşhiskoymuş. İki yakın arkadaşım da doktor.
Başıma birşey geldiğinde ararım onları. Anlattığım kadarıyla teşhis koymak yerine öneride bulunurlar. Ama mutlaka hekime görünmem gerektiğini de sıkı sıkı tembihlerler.
Bir anlamadığım nokta neden pansuman ertesi gün yapıyorlar.
bakın siz böyle cevaplar verirseniz aldığınız tepkiler de normal.
benim sülalede de dr bir sürü, hepsi de alanlarında en iyiler.
sen ona kontrole gitsen, tahlil yapmadan teşhis koyabilen cinsten.
daha bana bugüne bugün 1 kere telefonda teşhis koymadılar.
bak çok sinirlendim şimdi:47:
kızımın dr u bile; onu gecenin bir körü bile aradığımda önce acil tedaviyi (ateş düşürücü, ishal kesici gibi) önerip hemen hastaneye yönelendiriyor. bak ona da kızdım:47:

ilk konu başlığınız neydi ki:26:
yandımmm
yani konu başlığı yanık olayı üstüneydi, modlar konuyla bağlantısını bulamamışlar sanırım, değiştirmişler

Eşinizin ailesiyle sorunlarınız olabilir.
Eşinizin onlarla görüşmesinden rahatsız olabilir ve kullanıldığınızı düşünüyor olabilirsiniz.
Ama öyle bir anlatmışsınız ki, siz yanık içinde eşiniz yine de gelmiyor.
Ve yanığınızın ciddi olmadığı söylendiğinde de tepki gösteriyorsunuz.
Kusura bakmayın eşinizin ailesine olan sevgisizliğiniz çok insanidir ama bişeyleri kullanmanızı yakıştıramadım.
yanığınızla ilgili söyledikleriniz bana kandırılmaya çalışıldığımı hissettirdi.
Yanık ciddi. Ablanız sağlıkçı ve size o kremi sür diyor. Pansumanı yarın yaparız diyor.
Peki ilk tedavinizi yapabilecek yetiye sahip sizin pansumana ihtiyacınız var mı diye de sorulabilir o zaman size..
..
Bence siz eşinizle konuşun ve aranızdaki şu sorunu bitirin.
Bahane yaratmaya gerek kalmasın eşinizden saygı görmek için.
İkinci plana atılmış gibi hissettirmesin size
:42::46:

evet amacım bu carie lütfen uzatmasak artık mutlu oldunmu
kendinizi aşırı haklı ve insan sarrafı hissedeceksen hak-lı-sınız
çok kızdım sanki sanayi tüpü patladı dedim suratıma yaaa
bu bir ev kazası ve yeni evliyim kendimi yalnız hissettim ve sevmediğim kayınvalidem yerine kocamın yanımda olup
ilgilenmesini istedim başlık içinde cevabımı verdim konu başlığı yaandım dı
bu bir ev kazası evet, herkesin başına gelebilecek cinsten.
Allah herkesi her tür beladan kazadan korusun ancak ilk sayfalardaki anlatımınıza bakarsanız 3.dereceden yanığınız var da kayınvalideniz ve eşiniz ilgilenmemiş gibi anlatmışsınız.
ayrıca ablanızın öngörüsüne de hayran kaldım.
2 gün önceden o kremi vermese işiniz zordu
tekrar geçmiş olsun

ayyy ne kadar yapmacıksın sevgili çirkinim.
kraliyet soyundan olduğun ne kadar da belli.
ne gerek var size, bize.
senli benli olup hakaret edip yüz göz olmak varken
cıkks olmadı, otur.:19::20:
sıfır:18:

benim sülalede de dr bir sürü, hepsi de alanlarında en iyiler.
sen ona kontrole gitsen, tahlil yapmadan teşhis koyabilen cinsten.
daha bana bugüne bugün 1 kere telefonda teşhis koymadılar.
bak çok sinirlendim şimdi:47:
kızımın dr u bile; onu gecenin bir körü bile aradığımda önce acil tedaviyi (ateş düşürücü, ishal kesici gibi) önerip hemen hastaneye yönelendiriyor. bak ona da kızdım:47:

yandımmm
yani konu başlığı yanık olayı üstüneydi, modlar konuyla bağlantısını bulamamışlar sanırım, değiştirmişler

:42::46:

bu bir ev kazası evet, herkesin başına gelebilecek cinsten.
Allah herkesi her tür beladan kazadan korusun ancak ilk sayfalardaki anlatımınıza bakarsanız 3.dereceden yanığınız var da kayınvalideniz ve eşiniz ilgilenmemiş gibi anlatmışsınız.
ayrıca ablanızın öngörüsüne de hayran kaldım.
2 gün önceden o kremi vermese işiniz zordu
tekrar geçmiş olsun

ne kadar büyük tesadüf değil mi :26:

canım bekara kadın boşamak kolay gelirmiş
yaşamayan bilmez senin derdini
bizlere ahkam kesmek kolay
ben sana hak veriyorum bikere geç gelmemeliydi yada senide yanında götürmeliydi
kaynananla aranın nasıl olduğu kimseyi ilgilendirmez ben 3 yıllık evliyim hala anne derken zorlanıyorum karşılıklıdır buda
bana o yakınlığı vermediki bende ona o yakınlığı gösteremiyorum
kocana da çok kızdım açıkçası
çocuğu ertelemen en doğru karar
inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer canım

Eşim bugüne kadar çok güzel idare etti benim tepkili olmama rağmen beni ezdirmedi
bu konuda hakkını yiyemem zaten onalrın yanında arayıp bağırıp çağırmadı.Ama ben şunu beklerdim benim arkamdan smac niye böyle çok saygısız diyen kayınvalidem ağladığımı
ve eşimin çabuk eve gelmesini söylüyorum ya insan merak etmezmi bu kızn başına bu glin hanımın bu saygısız gelin hanımın başına birşey gelmiş olabilir oğlum bir arada
sor derdi neymiş deseydi de sonra beni kötüleseydi.Bunları eşim söyledi annem çok kırıldı çok üzüldü
dedi

evet ağlayarak eşimi verirmisiniz dedim oda elleri kirli bende çabuk eve gelsin dedim canım çok acıyordu
o an saygı falan düşünecek halim yoktu içerisinde bulunduğum durum berbattı

Ya öyle birşey desem kayınvalidem hemen eşimin peşine takılır gelirdi maksat ben falan değilim
Amaç bakın kayınvaliden nekadar iyi geçen grip olduğumda geldi güya bana bakacak ama ;yemek hazırladım yatağını yaptım
ertesi gün daha fena hasta oldum oda evine gittti gene ben zavallı anneme gittim o baktı bana
hem ben evde çamaşırsız dolaşıyodum istemedim o halde gelip görmesini sonra birde kalacak yatak yap sabah kaldır falan
istemedim zaten çok gelip gitmelerini istemem hele öyle bir durumda istemedim gelincilik anneclilik oynamayı istemedim

kesinlikle suçlu eşim eğer kayınvalidemi suçlu görseydim kesinlikle aramazdım kadının hiç bir sucu yok ama bu konuda takındığı
tutum yani beni eleştirmek yerine 60 yaşında bir kadın daha sakin davranıp kötülecekse kötülesin ama
ara oğlum demeliydi sadece bu ama bunun için tabikide onu suçlamıyorum bukadar mantıksız değilim
ama evet canım yanarken düşünemedim gelincilik oynamayı

Yani zaten çok hoşlanmıyorum kayınvalidemden ama o kriz anımda yani eşimi arıyorum telefona annesi çıkıyor
hal hatır sorup böyle ondan yardım dilenmek istemedim gelini bile olarak görmüyorum ben kendimi
okadar yabancıyım o yüzden dedim numaradan gelinlik yapamam sadece eşimi istedim 2 kere istedim ama benim sorumsuz eşim
bir kulağına tuturmadı telefonu

Çok sağolun kesinlikle haklısın ama taksi çağırıyım dedim
üstümü giymeye çalıştım yanan yer karın bölgem ve kasıklarım olduğu için giyinemedim
sinirden ağladım çantama baktım parada yok yanımda taksiye ancak yeterdi
hesabımda var ama nasıl çekicem diye düşündüm dahada sinirlendim
Sonra annem ablama haber vermiş ablam hemşire aradı ve bana 1 hafta önce yanık kremleri vermişti
acil müdahele uyuşturucu acıyı dindirici kremler onalrı sür ağlama sakin ol dedi onları sürdüm
şimdide altımda eşofman tarzı bişe var belimi sarmıyor sabah pansuman yaptırdım işyerime yakın bir hastanede
eve gitmek istemşiyorum bile bu arada aradı beyfendi nasılsın diye iyim dedim
tamam dedi kapattı

yanığımın ciddiyetine kararı sanırım doktorların vermesi gerekir dr çalışmayın
3gün rapor yazayım dedi ama ben çok izin aldım bu aralar diye kendimi çok zorlayarak geldim
size açıklama yapmak zorunda değilim sizi burdan okuyup yaa evet doğru diye düşünen kişiler için bu açıklamayı yaptım
Size kızmadımda doğru haklısınız ama ben eşime çok kızgındım ve haber vermek istemedim Kendi başıma gidecektim ama giyinemedim
sonra eşimi aradım ve istemedim başka birilerinin yardıma koşmasını sadece eşimi istedim ben şımarıklık diyeceksiniz ama
ben böyleyim

ben zaten ben çok haklıyım demiyorum evet canım yandığında
gözüm dönüyor herşeye ve herkese kızabiliyorum
abisi konusnda ben fikrimi söyledim çünkü abileri bir çivi dahi çakmadılarbizim evimize yapmadıkları gibi
eşim evlenirken parasını almışlar.Eşim kıyamıyor onlara bunu bir şekilde kabul edebiliyorum
ama eşimin bana karsı olan sorumsuluğu çok canımı sıkyor
bukadar insafsız olmamalıydı en azından ne yaptın sen kendine noldu falan deseydide sonra saysaydı laflarını

kayıun validemi ben aramadım eşim arayıp telefonu kulağıma dayadı mecburen konuştum
hoş başka zamnda söylerdim ben affedin falan demedim sadece üzerinize alınmayın
benim canım yandığı ve eşime çok kızmıştım dedim ama birdahaki karşılaşmamızda ona telefonda ağladığımı hatırlatmak istiyorum
saygısızda olsam ağlıyordum

Tekrar yazıyorum annesinin hiçbir sucu yok sadece izlediği tutum hatalı ağlayarak geceninbir yarısı bir kadın arıyor ne olursa olsun beni kötülemek yerine derdimi sorabilirdi
SUÇLU OLAN EŞİM
eve geç kalacağını haber vermiyor nerde olduğununda bir önemi yok
eşimin sorumsuzluğu
Ve yine tekrarlıyorum Ablam hemşire olduğu için tesadüfe bana 1 hafta önce yanık kremleri verdi
o akşam annem onu arayıp haber verince oda beni aradı ben zaten sürmüştüm o kremleri
Yarın işe gideceksen git hastanede yaranı kapatsınlar dedi ama kremler hastaneded aynılarını sürecekler zaten smaccım dedi
o yüzedn onları sürdüm bekledim bekledikçe dahada sinirlendim ama geldiğinde eşimden bu tavrı hi. beklemzdim.Eşim çok ilgili bir adamdı
en ufak bir rahatsızlığımda bile panik olurdu ama bu sefer yanığım yaklaşık 20 santim genişliğinde 15 cm uzuluğunda midemden kasıklarıma kadar
hiç önemsemedi anneme nasıl saygısızlık edersin falan dedi çok kırıldım çookkk

aY KIZLAR GÜLDÜRMEYİN beni yaaa çok tatlısnız:))) ama karnım çok acıyo geriliyo suanda
sağolun ya beni haklı bulun bulmayın gerçekten buraya cevap yazanlar hepiniz çok samimisiniz
iananın siz daha çok ailem gibisiniz artık

cevaplarınızdan anladığım kadarıyla abartığımı nerden çıkardınız eski konularımdan onu anlamadım bu bir
eşim geç geleceğim demedi yemeğe etişirim dedi sizce bizim evdeki akşam yemeği saati kaç?
defalaraca aradığım 3 kere siz bizim gün içinde kaçkere konustuğumuzu biliyor musnuz?Hem annesi ve abisnin yanındayken 1 kere aradım oda yandığım zaman diğer 2 aramamda eşim dışardaydı.Eşim biraz sorumlulukları konusnda aksak davrandı
ne olursa olsun ben yarım saatlik bir mesafedeyim evimize en yakın hastane 1 saat ; minübüs 21.00 de bitiyor eşimde bunu biliyor tekbaşımayım komşu bile tanımıyorum ben burada yani eşimden başka kimsem yoktu ve ben gecenin bir saatinde arayıp ağlayarak hemen eve gel diyorsam sorgulamayacak gelecek.Başıma daha kötü birşeyde gelebilirdi İnsanların evlerine hırsız girebiliyor ya herşey olabilirdi.Belki o son konusmamda olabilirdi sonra bir telefonla arayıp noldu ben geliyorum v.s demedi bileYa aktarımda sorun vardı kimse ağladığımı söylemedi
yada eşim vurdumduymazlığına vermeliyim Bence bir erkek iki eli kanda olsa gelmeli gelecekben onun için bukadar kendimi yalnız bıraktım
yoksa benim güzel annem bana bakardı

evet aynen bunları dün akşam kendisine ilettim
oda haklısın ama bende sinirlendim sana ağladığınıda bilmiyordum
özür dilerim dedi bende birdaha yapma azından ara sor ya telefonum kapalı olsaydı ya napacaktın
bugüne kadar sana hiç birin yanında böyle davramadım ben gerçekten kavgada etsek birileri
varsa hiç belli etmem özellikle onun ailesine

eşimde ben çok şaşırdım zaten dedi en kızdığın anlarda bile sen anneme babama abielrime saygısızlık etmedin
ee dedim bunu biliyorsunda niye böyle yapıyorsun cevap yoktu.....varın siz düşünün nedenini ben söyleyince suçlu oluyorum
sonuçta ben uyarımı yaptım ona bu şartlarda çocuk yapamayacğımı söyledim

Arkadasım ben eşimi sadece 1kere kayınvalidemin yanındayken aradım oda yandığımzaman diğer 2 si eşim dışardayken oldu Ve biz normal günümüzde en az6-7 kere konusuruz hele akşam eve gelirken eşim çıkmadan arar ne zaman çıkacağını söyler sonra çıkarken arar sonra marketteyken arar sonra kapının önündeyken.arar.....yani benim arayıp durmuş olduğum bir durum yok bizim tarzımız böyle ama ogün aramadı işine dalmış bana yemeğe geleceğini söyledi bizim akşam yemeği saatimiz en geç 20.30 oluyor ama bazen eğer eşim yemeğe gelmeyecekse mutlaka ghaberr verir ben yemeğimi yerim ben hep onu beklerim yemek için oda bunu biliyor ama düşüncesiz bir anında denk gelmiş ve ilk yazarken bukadar ayrıntıyı yazıp sizleri okurken boğmak istemedim kayuınvalidem ağladığımı bile söylememiş eşime ama anladı ağladığımı biliyordu
Evet ben çalışıp kazanırken evimiz için uğrasırken eşimin onlara 1 kuruş yedirmesibile zoruma gidiyor tabikide annesi babasına bakacak o onun boynunun borcu ama abisne bakmak zorunda değil bende oda kimse nin böyle bir zorunluğu yok
Biz evlenirken eşime zorla kredi çektirdiler şimdi abisi evleniyor ama ailesi hiçbir yardımı esirgemiyor
çünkü eltim çalışmıkyor falan filean benim paramın hesabını yapacak insanlar onlar emin olun bu arada ben de eşimin 8 yıldır hayatındayım askerde eşime ben baktım eşim okurken ben okulu bi,tirdim ben yardım ettim zaten eşim hiç
birzaman ailesinden harçlık almamış 15 yaşından beri lisanslı sporcu maaşı vardı biz bilikteykende bu böyleydi.Eşim kimseye vermez kimseden almazdı ama evlenince kayınvalidem istiyor bizim düğün paralarımız ona emanet ettik onu bile almıştı bize sormadan abilerinin borçları varmış diye eşim mahçup oldu ama vazgeçemiyor

60 yaşındaki kadın senelrdir oğullarını ağlayarak kendini ezik göstererk iyi niyetli oldğunu
insnaların gözüne sokarak 3 oğlunuda babalarına düşman etmiş durumda kayınbabm okadar sessiz bir insanki
okadar ilgiye mhtaçki benim azıcık onla ilgilenmem bile sürekli beni savunmasına yol açıyor.kayınvalidem en ufak
kavgasını sorunun oğullarına ben nıktım bu adamdan bana böyle böyle yaptı ben hayatımı yaşayacam
nezaman kadar bu adamın başını beklicem ben diyor ve şimdi evlenek abi babasını tehdit ediyor bak annemi üzme alır gidrrim onu kalırsın falan diyor neysee eşim ve abileri için babalarının bir önemi yok annesleri ise ezilmiş kadın
iyi kadın falan filan yani kayınavlkidem banada o taktiği yapıyır ben hep seviyor hep bana karşı iyi ama oğlu yanındayken taktik sağlam :31:

Canım aile apartmanı orası herkes diyorki kayınababm için o karısı en isterse ıonu yapar kayınvaliden onu
çok güzel kullanır bende ddimki ama böyle yapıyor annem çok üzülüyoır tabi ozaman bende kaynanama hak veriyorum
ama aynen naklediyorum kaynan kocasının maaşını elinden alır adamın cebinde para olmaz bende yok ya dedim bi akşam kayınbabm
hadi oğlum bi kola alda geldei cebini çıkardı 10 lira parası var eşinmde başka paran yok ki senin dedi al sen ben alırım ozaman şaşırdım
adam emekli 4 kiralık dairesi var ama cebinde 10 lira parayla?banka kartları ve kredi kartları hpsi kaynanmda
maaş yattı gidim çekim dedi bende babm çeksin sen niye gdiosunki dedim o bilmez beceremez dedi
gençliğine gelince kendi kayınvalidesi öldüğünde 1 hafta sonra ma aile tatile gitmişler hep onu anlatır durur
Orda bile bu adam beni ağlattı Alahaşkına annen ölmüş 1 hafta sonra sen tatile gitsen giderkende zorlkansan falan ne hissederdin
Eşime babanı niye sevmiyorsun ddğimde Bilmem dedi Dedim anneni Dövdümü yok içkisi sigarası falan yok kayanam 2 paket sigara içer
işten eve evden işe yaşamış
uyuşmazdıkları çok şey var kaynanm gezmeyi ister yemeyi içmeyi hertürlü sosyal iği sever kayınbabm aşırı evcimendir
aralarındaki en büyük uyumsuzluk bu ben 8 yıldır içlerindeyim e izin verinde az çok bileyim

arkadaşlar herhalde sorun bende yada gerçekten 6 kere yazmam rağmen sonkez yazıyorum
ablam hemşire
olaydan 2 gün önce bana yanık kremi vermişti
yandığım zaman aradı ve o kremleri sürdüğümü söyledim
oda tamam zaten burayada gelsen aynısını yapıcaz bu gece ağrın olacak
yarın işe gdeceksen eğer ki (bu ay çok rapor aldığım içinişe gitmem geerekiyordu)hastaneye gdin pansuman yapsınlar mikrop kapma hatta ara kocanı gelsin bende sinirlendim aramıcam bu saate kadar nerde dedim ama sonra bu haksızlığı kendime yapmamın yalnış olduğunu düşündüm ve aradım
sonra zaten malum umarım anlaşılmışımdır:47::47::47

aRKADAŞLAR İSTER İNANIRSINIZ İSTER İNANAMASSINIZ SİZE YEMİN EDECEK DEĞİLİM AMA İNANMADIĞINIZ Bİ KONUYA YORUM YAPMANIZZADA ŞAŞIRIYORUM

:18: Anammm doğrumu bu yaa ebru ismi tuyo hıııı
hiç aklıma gelmeişti bu benim kaynanam beceremezde peki bunnar ebru ile onun arkadası var
bissürü saçma sapan insna yaa kurt düşürdünüz he içime :18::18::26:

hiç aklıma gelmeişti bu benim kaynanam beceremezde peki bunnar ebru ile onun arkadası var
yok artık:9::9:
senin de içine düşmek için kurt bahane arıyor:37:

Yok ya ebru hanımın başka yorumları da var gayet akıllı benim
eltim saçmalar dururdu son 2 cevabına bakıp yargılayamam:21:

Son düzenleme:
Kendi adıma soracağım.
Hangi yorumumdan dolayı böyle bir kanıya vardınız acaba.
Mantıksız veya çelişen herhangi birşeye rastladınız mı?
Seviyeyi bu kadar düşürmeye gerek var mıydı?

evet, bende aynı şeyi merak ettim.

bu arada kafama takılan birşey daha var
canım acıyo diyor, çok canım acıyor diyor ama sırf kaynanası gelip bakmasın, hastaneye götürmesin diye telefonda ona söylemiyor...

saçma sapan arkadaşı derken benimi ima ettin?

valla bilemiyorum ama bikaç sayfa öncesinde iyice hırs yapıp bir de paslaşmışlar.Normal bi insan tanımadığı birinin bi forum sitesine yazdığı yoruma niye böyle hırs yapar ki.:9:

Yok canım ya onlar değildir.O olsa bile en azından benim daha önceki yorumumu okur da belki aklı başına gelir.:27:
Üzme sen kendini

evet, bende aynı şeyi merak ettim.

Bu arada kafama takılan birşey daha var
canım acıyo diyor, çok canım acıyor diyor ama sırf kaynanası gelip bakmasın, hastaneye götürmesin diye telefonda ona söylemiyor...

hımm başa döndük carye arkadasım sen iyi misin
yada birkaçkişi takılıyıosnuzda benimi salak yerine koyuyosunuz anlamıyorum kaç kişiniz siz:40:

Yok ya ebru hanımın başka yorumları da var gayet akıllı benim
eltim saçmalar dururdu son 2 cevabına bakıp yargılayamam:21:

Son derece saygısız cevaplarınız var.
İstediğiniz gibi yorum yapmadım diye, doğru bulmadığım şeyleri söyledim diye, komiklik yapmaya çalışan ama hiç katkılarını görmediğim iki kişiyle birlikte eğlenmeniz çok yakışıksızdı.
Sanırım aldığınız tepkiler de bu yüzden.
Yaptığım yorumların hiçbirisinde mantıksız birşey yoktu.
Söylediklerimin arkasındaydım. Keşke böyle yapmak yerine yanlışımı bana gösterebilseydiniz.
Yakışan budur.

Back
X