Üzerime sıcak su döküldü ve eşim hastaneye götürmek için gelmedi

Son derece saygısız cevaplarınız var.
İstediğiniz gibi yorum yapmadım diye, doğru bulmadığım şeyleri söyledim diye, komiklik yapmaya çalışan ama hiç katkılarını görmediğim iki kişiyle birlikte eğlenmeniz çok yakışıksızdı.
Sanırım aldığınız tepkiler de bu yüzden.
Yaptığım yorumların hiçbirisinde mantıksız birşey yoktu.
Söylediklerimin arkasındaydım. Keşke böyle yapmak yerine yanlışımı bana gösterebilseydiniz.
Yakışan budur.

daha söyleyecek birşeyi yok ki ebru
sözün bittiği andır :3:

yavaş yavaş konu geyiğe dönüyor işte.. :1:

konu sahibesi haksız taraftır
konu kapanmıştır

Son düzenleme:
Son derece saygısız cevaplarınız var.
İstediğiniz gibi yorum yapmadım diye, doğru bulmadığım şeyleri söyledim diye, komiklik yapmaya çalışan ama hiç katkılarını görmediğim iki kişiyle birlikte eğlenmeniz çok yakışıksızdı.
Sanırım aldığınız tepkiler de bu yüzden.
Yaptığım yorumların hiçbirisinde mantıksız birşey yoktu.
Söylediklerimin arkasındaydım. Keşke böyle yapmak yerine yanlışımı bana gösterebilseydiniz.
Yakışan budur.

Hata sizde ama bu ....... neden akil veriyorsunuz ki ! Birakin hakettigi gibi yasasin ! (nokta noktalari istediginiz gibi doldurabilirsiniz)

hatta bana sarsin bende siteden atayim ......

valla bilemiyorum ama bikaç sayfa öncesinde iyice hırs yapıp bir de paslaşmışlar.Normal bi insan tanımadığı birinin bi forum sitesine yazdığı yoruma niye böyle hırs yapar ki.:9:

Yok canım ya onlar değildir.O olsa bile en azından benim daha önceki yorumumu okur da belki aklı başına gelir.:27:
Üzme sen kendini

hımm başa döndük carye arkadasım sen iyi misin
yada birkaçkişi takılıyıosnuzda benimi salak yerine koyuyosunuz anlamıyorum kaç kişiniz siz:40:

ben de buna bayılıyorum işte en çok
konu açıp, yorumları beğenmiyip,
ondan sonra eleştirenleri suçlayıp,
yandaşlarla kanka olmak...

susayım diyorum da olmuyor bir türlü...

ebru'nun da carrie'nin de forumdaki diğer cevaplarına bakarsanız hep aynı çizgide olduğunu görürsünüz
insanları görümce-elti ve onun arkadaşları olarak sınıflandırmak ne demek?
egem sen görümce isen ben de sanırım kaynanayım.

kim karar verdi haksız olduguna oylama filanmı yapıldı ben anlamadım konu başlıgında ben haklımıyım yada haksızmıyım diye bişey yazıyoduda ben mi görmedim

SONUC :

hata konu sahibinde veya onunla birlik olup dalga gecende degil !

Inanin sorun ve hata sizde cunku siz o kisileri adam yerine koyup cevap yaziyorsunuz ! Hata burada basliyor ..... Onlara birey, insan oldugunu hatirlatiyorsunuz !

sonra ?

sonrasi malum !

ben de buna bayılıyorum işte en çok
konu açıp, yorumları beğenmiyip,
ondan sonra eleştirenleri suçlayıp,
yandaşlarla kanka olmak...

susayım diyorum da olmuyor bir türlü...

ebru'nun da carrie'nin de forumdaki diğer cevaplarına bakarsanız hep aynı çizgide olduğunu görürsünüz
insanları görümce-elti ve onun arkadaşları olarak sınıflandırmak ne demek?
egem sen görümce isen ben de sanırım kaynanayım.

yok canım,kaynanayla elti,ebru ve carrie ya bende görümce oldum.:34:

konu cok can yakmadan ben kapatayim ....

Back
X