• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üzerimizdeki fazlalıkları atmanın zamanı gelmedi mi?

image.webp

Yarın ki detoks suyum 1 hafta bunu yapıp tüketeceğim

İçinde
1.5 lt su
1 dilim limon
1 çubuk tarçın
Taze nane yaprakları
1 dilim de yeşil elma var

Spor yaptıgım zamanlar 2.5 litre su içiyorum 1,5 lt detoks suyu 1 lt normal su hepsini de yapıp içebilirdim aslında ama evde olmadığım zamanlara 1 lt normal su içeceğim...
anladım canım çok sağol bende denicem

anladım canım çok sağol bende denicem

80 kilo normal hareketli bir insanın günlük 11 bardak su içme ihtiyacı var işe burdan başlayabilirsin düzenli su tüketmiyorsan eğer...sabah kalkınca mutlaka ama mutlaka 2 bardak ılık suyunu iç ve yatmadan önce 2 bardak su iç...diğerlerini de gün içinde ayarlarsın canım...

Mesela şimdi içmediysen eğer kendine bir iyilik yap ve kalk suyunu iç...

70 kilo bir, spor yapmayan bir insanın günlük su ihtiyacı 2 lt

80 kilo normal hareketli bir insanın günlük 11 bardak su içme ihtiyacı var işe burdan başlayabilirsin düzenli su tüketmiyorsan eğer...sabah kalkınca mutlaka ama mutlaka 2 bardak ılık suyunu iç ve yatmadan önce 2 bardak su iç...diğerlerini de gün içinde ayarlarsın canım...

Mesela şimdi inmediyseniz kendine bir iyilik yap ve kalk suyunu iç...
hiç su içmiyorum ben

Artık kilomuzu da yazıp başlayalım (evdeki tartıma göre)
Tarih : 7 Nisan 2016
Başlangıç : 63.500
Hedef :56-57

Tamam işte budan başlıyoruz....vücudunu sev, ona iyi bak , susuz bırakma ...sen istemeye bilirsin ama vücudun bunu istiyor....
gece içtim sabah uyandım içtim ohh mis
Tamam işte budan başlıyoruz....vücudunu sev, ona iyi bak , susuz bırakma ...sen istemeye bilirsin ama vücudun bunu istiyor....
afiyet olsun canım

Bugun tartildim tam 75 sanki vermisim bugun onbin adimdan fazla yurudum tabanlarim zizliyor cok yoruldum coktandir bukadar yurumemistim

Back
X