Olay gerçek mi acaba? Geri çevirecek lüksü nereden buldular acaba?
Haberi okuduktan sonraki tepkimi de yazmak isterim de işte... Site kuralları.
Ben Sırbistan'da yaşıyorum. Gerçekten enteresanlar. Burayı geçiş noktası olarak kullanıyorlar, şehir merkezi çadır kent olmuş durumda. Kuruluşlar var yardımcı olmak isteyen, öğrenci grupları var. Perşembe günleri çorba dağıtımı yapılıyordu mantar çorbası. Bunda domuz var mı, haram var mı o var mı bu var mı yarısını bile içmediler. Kazan kazan çorbalar ziyan olunca insanlar da içlerledi tabi. Daha da yapılmadı.
Yani ne diyebilirim ki... Ben en çok çocuklara üzülüyorum. Ya yardımlar tümüyle kesilse? Bunların akılsızlığının, mantıksızlığının cezasını onlar çekiyor.
Ay çok da fifi.Görüntülerde tel örgülerin arkasında bekleyen göçmeler, polisin dağıtmak istediği paketleri protesto ediyor.
İngilizce'de çok güzel bir söz vardır. "Roma'dayken Romalı gibi davranacaksın" diye. Binlerce atasözümüz vardır ama buna karşılık gelecek bir tane yoktur. Çünkü nereye gidersek gidelim oraya uyum sağlamaya niyetimiz yoktur.Biz de dahil olmak üzere Orta Doğu halklarıyla ilgili bir söz var, gittiği yere uyum sağlamaz, gittiği yerin kendisine uyum sağlamasını bekler diye. Bunlarınki de bu hesap.
Ay çok da fifi.
Gidin Müslüman ülkelerden yardım isteyin madem, adamlar kıllarını kıpırdatmıyor sizin için.
Açlıktan sefillikten sürünün sonra.
Nankörlük bu işte.
Yok gyros da yemezler domuz diye :)İçindekileri beğenmemişlerdir. Gyros (yunan döneri) ver bak nasıl 3 ısırıkta bitiriyor.
Yok gyros da yemezler domuz diye :)
Siz Sırbistan'daydınız değil mi? Belgrad'da zaten bol bol gyrosçu vardı, bir de diğer dükkanlarda başladıysa yiyecek başka şey kalmaz artıkTavuklusunu yiyor. Valla garajın ordaki parkta kalıyorlar, sokakta yatıyorlar. Dükkan sahipleri erdal bakkal gibi gyros yerleştirmeye başladı dükkana. Araba lastikçisi, gyros 250 dinar ahahahahaha
Siz Sırbistan'daydınız değil mi? Belgrad'da zaten bol bol gyrosçu vardı, bir de diğer dükkanlarda başladıysa yiyecek başka şey kalmaz artık
Pizza artık. Ben orada yediğim kadar büyük pizza yemedim herhaldeSorma yaa. Bir pilav station'a hasretim ahahahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?