- 25 Ekim 2013
- 1.371
- 1.676
- 133
Ne kadar doğru, Türkiye mazlum olan suriyeli Müslümanlara sahip çıktı diye bir çok halk Erdoğan suriyelileri içimize doldurdu diye mızmızlanmıştıAy çok da fifi.
Gidin Müslüman ülkelerden yardım isteyin madem, adamlar kıllarını kıpırdatmıyor sizin için.
Açlıktan sefillikten sürünün sonra.
Nankörlük bu işte.
Başka bir şey istesen olacakmış şekerim. Aha geldilerBuradan "Helal olsun bee işte gerçek müslüman" diyen çıkacak mı merak içerisindeyim
Ne kadar doğru, Türkiye mazlum olan suriyeli Müslümanlara sahip çıktı diye bir çok halk Erdoğan suriyelileri içimize doldurdu diye mızmızlanmıştı
Suriyeli Müslümanlar için Erdoğan kılını dahi kıpırdatmadı mesala değil mi?
Ben önce bir habere bakarım sonrada haberi getirenin doğruluğuna bakarım. Neden mi? Çünkü Allah (c.c.) Hucurat Suresi 6 Ayette ''''Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.''' Buyurmuştur.
Cihan haber ajansının daha bundan bir kaç ay öncede Filistinli Müslümanları Terörüst diye itham edip haberlerinde bu söylemle dile getirmiş daha sonra gelen tepkilerle geri adım atıp yayınladıgı haberi düzeltip yayınlamıştı. Bunun gibi bir çok fasık yalan yanlış haberlerine şait oldugum bir ajansa inanmıyorum. Kimbilir o haberde de kendince kesip biçtiği bir durum vardır.
Önce iyi bir arajtırmak lazım sonrada eleştirmek lazım
Şahsi fikrim eğer ucunda ölüm yok ise küfrün kafirin verdiğini yememek en güzel harakettirEvet ben sonuna kadar destekliyorum Bravo bu hassasiyeti gösteren kardeşlerime
Onlar bir yemek hazırlarken Müslümanlar gibi haram ve helal konusunda titiz davranmıyorlar kesinlikle. Bir çok yemekte bize göre haram olan içki ve domuz eti kullanmaktalar. O zaman neden oraya göç ettiler diye soranlara '' Bir ülkeye gidip mülteci olmak ayrı bir durumdur ama onların yediğini yemek çok ayrı bir durumdur '''
Almanyaya giden almancı kardeşlerimiz mesala onların yediğini yiyor mu?
Yav he he.
Bu forumda İslami paylaşım yasak olmasaydı şayet size çok da güzel cevaplar verirdim ve yapılan hareketlerin ne derece doğru olduğunu sunacağım delillerle size isbatlardım ama maalesef elimi kolumuBaşka bir şey istesen olacakmış şekerim. Aha geldiler
Tavuklusunu yiyor. Valla garajın ordaki parkta kalıyorlar, sokakta yatıyorlar. Dükkan sahipleri erdal bakkal gibi gyros yerleştirmeye başladı dükkana. Araba lastikçisi, gyros 250 dinar ahahahahaha
Bu forumda İslami paylaşım yasak olmasaydı şayet size çok da güzel cevaplar verirdim ve yapılan hareketlerin ne derece doğru olduğunu sunacağım delillerle size isbatlardım ama maalesef elimi kolumuMune ucu sivri cızbızı engel oluyor
Lütfen İslamın emir ve yasaklarını iyi öğrenip ona göre İnsanları yaptığı haraketlere göre eleştirin derim
Kibleyiverdim :)Bir önceki mesajında sure vermişsin, islami paylaşım yasak diyorsun. Yasak haliyle bile maşallahın var
Sureden örnek vermek yasak mı ki?!Bir önceki mesajında sure vermişsin, islami paylaşım yasak diyorsun. Yasak haliyle bile maşallahın var
Ay kıblemesen hatırım kalırdıKibleyiverdim :)
İkili tartışmaya girmeye gerek yok bence. Siz bana dört beş paragraf uzunluğunda cevap hazırladınız, yav he he diyerek geçtim. Uzatmaya gerek yok :)Ay kıblemesen hatırım kalırdı
Yazının neresi sizi rahatsız etti acaba? Örnek Verilen Ayetten Mi rahatsız oldunuz?
Verecek cevap bulamayınca size yakışanı yapmışsınız Aferim size
Ne kadar doğru, Türkiye mazlum olan suriyeli Müslümanlara sahip çıktı diye bir çok halk Erdoğan suriyelileri içimize doldurdu diye mızmızlanmıştı
Suriyeli Müslümanlar için Erdoğan kılını dahi kıpırdatmadı mesala değil mi?
Ben önce bir habere bakarım sonrada haberi getirenin doğruluğuna bakarım. Neden mi? Çünkü Allah (c.c.) Hucurat Suresi 6 Ayette ''''Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.''' Buyurmuştur.
Cihan haber ajansının daha bundan bir kaç ay öncede Filistinli Müslümanları Terörüst diye itham edip haberlerinde bu söylemle dile getirmiş daha sonra gelen tepkilerle geri adım atıp yayınladıgı haberi düzeltip yayınlamıştı. Bunun gibi bir çok fasık yalan yanlış haberlerine şait oldugum bir ajansa inanmıyorum. Kimbilir o haberde de kendince kesip biçtiği bir durum vardır.
Önce iyi bir arajtırmak lazım sonrada eleştirmek lazım
Şahsi fikrim eğer ucunda ölüm yok ise küfrün kafirin verdiğini yememek en güzel harakettirEvet ben sonuna kadar destekliyorum Bravo bu hassasiyeti gösteren kardeşlerime
Onlar bir yemek hazırlarken Müslümanlar gibi haram ve helal konusunda titiz davranmıyorlar kesinlikle. Bir çok yemekte bize göre haram olan içki ve domuz eti kullanmaktalar. O zaman neden oraya göç ettiler diye soranlara '' Bir ülkeye gidip mülteci olmak ayrı bir durumdur ama onların yediğini yemek çok ayrı bir durumdur '''
Almanyaya giden almancı kardeşlerimiz mesala onların yediğini yiyor mu?
Fasıkların getirdiği haberin doğruluğunu araştırmak gerektiğini anlatmaya çalıştım.Ayet paylaşmak yasak diy mi?
Meraktan soruyorum, öyle bir ayet olmasaydı "haberin doğruluğunu" sorgulamaz mıydınız? Gerekçe olarak ayeti göstermişsiniz de.
Cumhurbaşkanı da Uygur Türkleri için terörist muamelesi yaptı ona sesiniz çıkmıyor.Cihan haber ajansının daha bundan bir kaç ay öncede Filistinli Müslümanları Terörüst diye itham edip haberlerinde bu söylemle dile getirmiş daha sonra gelen tepkilerle geri adım atıp yayınladıgı haberi düzeltip yayınlamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?