Üzerinde Haç Var Diye Yardımı Kabul Etmediler

Ay çok da fifi.
Gidin Müslüman ülkelerden yardım isteyin madem, adamlar kıllarını kıpırdatmıyor sizin için.
Açlıktan sefillikten sürünün sonra.
Nankörlük bu işte.
Ne kadar doğru, Türkiye mazlum olan suriyeli Müslümanlara sahip çıktı diye bir çok halk Erdoğan suriyelileri içimize doldurdu diye mızmızlanmıştı
Suriyeli Müslümanlar için Erdoğan kılını dahi kıpırdatmadı mesala değil mi?
Ben önce bir habere bakarım sonrada haberi getirenin doğruluğuna bakarım. Neden mi? Çünkü Allah (c.c.) Hucurat Suresi 6 Ayette ''''Ey iman edenler! Size bir fasık bir haber getirirse, bilmeyerek bir topluluğa zarar verip yaptığınıza pişman olmamak için o haberin doğruluğunu araştırın.''' Buyurmuştur.
Cihan haber ajansının daha bundan bir kaç ay öncede Filistinli Müslümanları Terörüst diye itham edip haberlerinde bu söylemle dile getirmiş daha sonra gelen tepkilerle geri adım atıp yayınladıgı haberi düzeltip yayınlamıştı. Bunun gibi bir çok fasık yalan yanlış haberlerine şait oldugum bir ajansa inanmıyorum. Kimbilir o haberde de kendince kesip biçtiği bir durum vardır.
Önce iyi bir arajtırmak lazım sonrada eleştirmek lazım

Şahsi fikrim eğer ucunda ölüm yok ise küfrün kafirin verdiğini yememek en güzel harakettir Evet ben sonuna kadar destekliyorum Bravo bu hassasiyeti gösteren kardeşlerime
Onlar bir yemek hazırlarken Müslümanlar gibi haram ve helal konusunda titiz davranmıyorlar kesinlikle. Bir çok yemekte bize göre haram olan içki ve domuz eti kullanmaktalar. O zaman neden oraya göç ettiler diye soranlara '' Bir ülkeye gidip mülteci olmak ayrı bir durumdur ama onların yediğini yemek çok ayrı bir durumdur '''
Almanyaya giden almancı kardeşlerimiz mesala onların yediğini yiyor mu?

Yav he he.

Başka bir şey istesen olacakmış şekerim. Aha geldiler
Bu forumda İslami paylaşım yasak olmasaydı şayet size çok da güzel cevaplar verirdim ve yapılan hareketlerin ne derece doğru olduğunu sunacağım delillerle size isbatlardım ama maalesef elimi kolumu Mune ucu sivri cızbızı engel oluyor
Lütfen İslamın emir ve yasaklarını iyi öğrenip ona göre İnsanları yaptığı haraketlere göre eleştirin derim

Tavuklusunu yiyor. Valla garajın ordaki parkta kalıyorlar, sokakta yatıyorlar. Dükkan sahipleri erdal bakkal gibi gyros yerleştirmeye başladı dükkana. Araba lastikçisi, gyros 250 dinar ahahahahaha

İstanbuk da bir sürü arapça tabelalı tabuk dönerci doldu. Neyine bayılıyolarsa en zenginleri bile deli gibi yiyo :)

Bir önceki mesajında sure vermişsin, islami paylaşım yasak diyorsun. Yasak haliyle bile maşallahın var

Bir önceki mesajında sure vermişsin, islami paylaşım yasak diyorsun. Yasak haliyle bile maşallahın var
Sureden örnek vermek yasak mı ki?!
Hadi canım o kadar da değildir
Sonuçta ben orada ortaya bir iddia atıyorum ve bunu da delillerimle ortaya koymamın neresi suç acaba?
İslami tartışmaya yasak hanımefendi. Yoksa sitenin ayetlerle delil sunulmasına karşı bir yasagı yok. Nereden mi biliyorum? Kaç defa ben denk geldi gördüm

Ulen şu ülkeden kurtulup bir alamancı falan olayım domuz döner bulup yemezsem...

Ayet paylaşmak yasak bu arada uyarmadı demeyin...

İyi ki paylaşmamışsın yani... Ayet paylaşmak yasak değil miydi? Şimdi ben kiblesem biliyorum ceza almayacak... Biriniz kiblese şu üyeyi? Topiğin ömrü uzun olmayacak gibi...

Ay kıblemesen hatırım kalırdı
Yazının neresi sizi rahatsız etti acaba? Örnek Verilen Ayetten Mi rahatsız oldunuz?
Verecek cevap bulamayınca size yakışanı yapmışsınız Aferim size
İkili tartışmaya girmeye gerek yok bence. Siz bana dört beş paragraf uzunluğunda cevap hazırladınız, yav he he diyerek geçtim. Uzatmaya gerek yok :)
Cevap elbet verilir de size vermeye gerek duymadım :)

İyi akşamlar :)

Ben burada herhangi bir şahsiyetten örnek verirken suç olmuyor da neden bir ayetten örnek vermem suç olsun!..
İslami tartışma yapmanın suç olmasını anlarım ama ortaya atılan bir iddaya delil olarak Ayetten örnek verilmesinin ne gibi bir sakıncası olabilir?!
Mune Eğer bu suçsa özelden bana sebebini yazarsanız memnun olurum Malum bana mesaj gelmiyor

Lütfen her yaptıgım paylaşımdan sonra yazdıklarıma kendinizce yorum yapıp beni polemiğe çekmeye çalışmaktan vazgeçebilir misiniz? Yazdıgım yorumda bir yanlışım varsa eğer, yazdıklarıma cevaben yorumlarınızı yazın ama Lütfen Polemik çıkarmayın.
Suç işlediğimi düşünmüyorum.

Ayet paylaşmak yasak diy mi?
Meraktan soruyorum, öyle bir ayet olmasaydı "haberin doğruluğunu" sorgulamaz mıydınız? Gerekçe olarak ayeti göstermişsiniz de.

Ayet paylaşmak yasak diy mi?
Meraktan soruyorum, öyle bir ayet olmasaydı "haberin doğruluğunu" sorgulamaz mıydınız? Gerekçe olarak ayeti göstermişsiniz de.
Fasıkların getirdiği haberin doğruluğunu araştırmak gerektiğini anlatmaya çalıştım.
Bu arada ben kaç yerde Ayet ve hadislerle örnek verildiğini gördüm. Şayet suç olsa arkadaşlar böyle bir paylaşım yapmazlardı herhalde

Cumhurbaşkanı da Uygur Türkleri için terörist muamelesi yaptı ona sesiniz çıkmıyor.
Her şey işe nasıl gelirse aynen böle

şimdi benim anlamadığım o mülteciler sınırı geçtikten sonra marketten ne alıp yiyecek? o ülkenin ürünlerini yiyecekler yani o kutuda gelenleri kimse merak etmesin müslüman olduğunu bile bile domuz yedirmeye meraklı değil yabancılar.. millet biz mi çiğ köftenin içine sıkıştırsın domuz etini.. üzerinde yazıyordur her yiyeceğin menşeyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…