Üzerinde Haç Var Diye Yardımı Kabul Etmediler

hemen konuyu nasil saptirdiniz?
ben geri cevirmekte haklilar mi dedim? sayfalarca uzerinde + oldugundan cevirildi diye o yonde yorum yapildi. ozaman hristiyan ulkesinde ne isleri var vs diye.
sebep hac isareti degil diyoruz bu sefer de oyle olsa bile haksizlar diyorsunuz, hakliyu haksizi degil haberin dogrulugunu elestiriyorum ben burada.
 
Biz sizin eleştirinizle ilgili yorum yapmadık veya haklılar dediniz demedik farkındaysanız.
Haberi başka kaynaktan başka şekilde sundunuz.
Biz de yeni sunduğunuz habere yorum yaptık. Konuyu saptırmadık aksine sadece konuya yorum yaptık yani.

Konu ne? Göçmenlerin yardımları reddetmesi.
Biz neye yorum yapmışız? Göçmenlerin yardımları reddetmesine.
Ee neye yapacaktık başka?
 
gocmenlerin yardimi reddetmesine degil neden reddedildigine yapildi yorumlar.
sizin yorumlarinizi tek tek okumadim.
genel gordugum"eger hac isaretli paketleri almayacaklarsa avrupada ne isleri var" idi."

Ya işte. İnternetten açıp Makedonya'dan Sırbistan'a gelen trenlerde izdihamdan ezilme tehlikesi geçiren insanları bilmeden 'sınırlar açılsın'. Oldu.
yazilan su iki yorum gosteriyor neye yorum yaptiginizi. beni hadi kosun demedikleri veya sinirlari acmadiklari icin multecileri hakli polisleri suclu bulmus gibi lanse ettiniz. neyse uzatacak degilim. her zaman ki gibi haber/bilgi kirligiyle mucadeleye devam edecegim. isterse sonuc degismemis olsun.
 

Yahu bir kişi bile haç işaretinden bahsetmedi, aksine insanlar Avrupa'da bu yiyecek konusuna saygı duyulduğundan bahsetti. Haç siz bahsedene kadar sadece başlıkta geçiyor. Siz önce kendinizle çelişmeyin, sonra mücadele edersiniz bilgi kirliliğiyle. Burada haram helal dersi verip sonra dediklerimi saptırdınız ben geri çevirmekte haklılar mı dedim diyorsunuz. Bana yazdığınız ilk mesaja bakarsanız sınırların açılmasından tutun, yiyeceklerin içinde ne olduğunun yazılması konusuna kadar değindiniz. Bunlara cevap verince de biz lafı saptırmış olduk. Peki ne diyeyim.
 
Herhalde forumda konuya yorum yaptığım için ilk kez eleştirildim :) "Olay öyle değil böyleymiş" denmesine istinaden "böyle" olan olaya yorum yaptık, niye öyle yazıyorsunuz oldu.

Neyse sevgili domacica gece gece boşverin :) Neticede konu içinde kaldığımız sürece sorun yok :)
 

Tükendim.
 
hic bahsedilmemiş sadece başlıkta geçmiş demek.
ben konu için yazmadım o haram helal yorumunu, sizin çorba konusunda yaptıgınız yorum için yazdım. insanları içinde o var mı bu var mı dediği için eleştirdiğinizden dolayı. bu haberde kutuların neden geri cevirildiğine tam emin bile değiliz neden bu konuya helal haram meselesini karıştırayım?
neyse hakkaten daha yazamayacağım. cevaplamazsanız sevinirim.
 

Yazdığınızı da boşa yazmışsınız zaten. O kadar alıntı içinde bir tane soruya doğru düzgün cevap vermediniz. Onu demedim bunu dedim, bunu demedim onu dedim. İyi geceler
 

Evet canım aynen öyle, "Ben ne onlara uyacağım ya, onlar bana uysun " şeklinde yüzlerce atarlı giderli facebook capsimiz vardır ama. Genetiğimiz böyle herhalde.

Başka bir şey istesen olacakmış şekerim. Aha geldiler

Hahah artık temiz kalplilik mi dersin, ileri görüşlülük mü senin takdirine bırakıyorum
 
Evet canım aynen öyle, "Ben ne onlara uyacağım ya, onlar bana uysun " şeklinde yüzlerce atarlı giderli facebook capsimiz vardır ama. Genetiğimiz böyle herhalde.
İnsan yaşadığı ülkenin dilini öğrenmekten imtina eder mi yahu? Kendi yaşamı kolaylaşacak halbuki.

New Jersey'de yaşayan bir dostum anlatmıştı. Türk yemekleri yapan küçük bir lokantada yemek yiyormuş. İçeriye bir Amerikalı girmiş. Patron garsona seslenmiş. "Oğlum turist geldi ilgilen."
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…