Ay kızlar bırakın herkesin kendi aklı fikri ver, yemezlerse yemesinler. Sonra "aç kaldık, kimse bize yardım etmedi" diye ağlamadıkları sürece naparlarsa yapsınlar.
Böyle insanların yardımlarını geri çevirdikçe sonunda yardım edecek kimse kalmaz.
Güzel kardeşim ben mi anlatamıyorum yoksa siz mi anlamıyorsunuz?
O olayın O işaretle alakası yok!....
Haç işaretini gördüklerinde otomatikman bu yardımın hristiyanlardan geldiğini görüp geri çevirmiş olmalılar.
Ben orada değilim ama psikolojikmen onların yerine kendimi koyup neden bu hareketi yaptıklarını anlayabiliyorum
Yoksa sen Müslüman devlete sığındılarda Hristiyanlardan yardım geldi mi sanıyorsun? Hristiyan devletinde nereden yardım gelecekti?
An itibariyle benim beynim yandı
İnsanlar ellerinde yardım paketleri o çamurun içinde yardıma geliyor, adamları yuhalayarak, "go, go" diye el sallayarak geri gönderiyorlar.yoruldum yoruldum, içim çekildi..
işte diyorum ya, ben olsam birdahada zırnık vermem. açlıktan ölmeyi tercih edene,buyur öl derim. bu kadarda net diyorum. öyle bir yanım vardır .İnsanlar ellerinde yardım paketleri o çamurun içinde yardıma geliyor, adamları yuhalayarak, "go, go" diye el sallayarak geri gönderiyorlar.
Eh bekleyin gelir belki başka yardım.
İnsanlar ellerinde yardım paketleri o çamurun içinde yardıma geliyor, adamları yuhalayarak, "go, go" diye el sallayarak geri gönderiyorlar.
İnsanlar ellerinde yardım paketleri o çamurun içinde yardıma geliyor, adamları yuhalayarak, "go, go" diye el sallayarak geri gönderiyorlar.
demagoji yapıyorsun, işin ilginç tarafı onu bile yapamıyorsun.. yaptıkları inanç değil, inat.. yabancı ülke sınırında başka yardım gelmez, gelen yardım civar ülkelerden gelen "YABANCI" yardımlardır.. üzerinde haç olduğu için yardımı çeviren birinin o bayrağın altında işi ne? inanç sistemleri bunu kaldırıyor ama yemeyi mi kaldırmıyor? bu kadar sene imam hatip dersi aldım, böyle bir inanç (!) sistemi görmedim.. aç kalıp ölmeyi göze alacak olan o kadar takvalı adam kaderi bilir, ülkesinde kalır değil mi kardelen?
Artık Ihh ve Türk Kızılayı var ve bir çok ülkede yardım ediyor. Yani no prolemhayır, fikir yürütüyorsun zira adamlar HRISTIYAN ülkesinden yardım istiyorlar şu an zaten.. herhalde sınıra yeni bir ülke kurmayacaklar değil mi kardelen?
O kadar çok yardım kuruluşları var ki, sizin ismini cismini duymadıgınız ülkelere yardım götüren.Yoksa sen Müslüman devlete sığındılarda Hristiyanlardan yardım geldi mi sanıyorsun? Hristiyan devletinde nereden yardım gelecekti?
An itibariyle benim beynim yandı
Pes Müslüman olarak 'BİR OLAMADIK'' neden hep bu Müslümanaları eleştrip kafirleri masum görüyoruz acaba????İnsanlar ellerinde yardım paketleri o çamurun içinde yardıma geliyor, adamları yuhalayarak, "go, go" diye el sallayarak geri gönderiyorlar.
Yardımı istemiyorsa söylemenin yolu yöntemi vardır. İnsanları yuhalayarak getirdikleri yardım geri göndertilmez.Artık Ihh ve Türk Kızılayı var ve bir çok ülkede yardım ediyor. Yani no prolem
O kadar çok yardım kuruluşları var ki, sizin ismini cismini duymadıgınız ülkelere yardım götüren.
Pes Müslüman olarak 'BİR OLAMADIK'' neden hep bu Müslümanaları eleştrip kafirleri masum görüyoruz acaba????
Avrupada hristiyan mültecileri alıp müslümanları istemeyen ülkelere tepki gösterilmez. Okyanusun ortasında müslüman mültecileri ölüme terk edenlere ses yok,Sırf Müslüman oldugu için amerikada kendi evinde öldürülen gençlerin katillerine ses yok ama her ne hikmetse Sırf inançlarına ters olduğu için hristiyanlardan gelen yardımı içerisinde ne var helal mı haram mı ne olduğunu bilmedikleri için geri çevirenleri yerden yere vurmuşsunuz pes doğrusu?!
Şuanda ahaber de Deşifre programı var bence açıp izleyin derim. Bakın görün orada israillerin kreşdeyken çocuklarına nasıl İslam düşmanlığı ve Türk düşmanlığı aşılıyorlar izleyin derim!!!!..
Biz evlatlarımıza şu VATAN sevgisini aşılayaamdıkEğer yahudiler kadar radikal olsaydık İSLAM dünyaya HAKİM olurdu!!..
Mune Benim bu Arkadaşların bana hep Müslümanmış maden küfür beldesinde ne işleri var sorusuna karşılık '' Peki müşriklerin zulmünden kurtulmak için Resulullahtan icazet alıp Ashabı Kiramın Kafir olan hristiyan ülke olan HAbeşistana Hicret etme olayını örnek vermemde mi suç kapsamına giriyor?!
Mune özür dilerim, bu mesajınızı görmeden kardelen'e benim bakış açımı açıklayan bir mesaj yazdım. Laf atma olarak algılamayın lütfen.Herkes konuya dönsün kimse kimseye laf atmasın, dini yorum yapılmasın, lütfen rica ediyorum, günlerdir rica etmekten artık Fenalık geldi, rica ettikçe daha çok kural ihlal edilecekse, söyleyin bende sizi direkt banlamak yerine uyarmak için çabalamaktan vazgeçeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?